Panouri Fotovoltaice Bifaciale 670W, Eco Delta, ECO-650-670M-69BSC-DGDF

Brand:
Panouri Fotovoltaice Eco Delta
Panouri Fotovoltaice Bifaciale 670W, Eco Delta, ECO-650-670M-69BSC-DGDF

Panourile Fotovoltaice Bifaciale 670W de la Eco Delta, modelul ECO-650-670M-69BSC-DGDF, reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru generarea energiei regenerabile. Aceste panouri utilizează celule fotovoltaice de tip monocristalin, care captează lumina solară pe ambele fețe, maximizând astfel producția de energie chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Cu o putere nominală de 670W, aceste panouri sunt ideale pentru proiectele mari de energie solară, oferind o performanță ridicată și o eficiență îmbunătățită. Designul lor robust și durabilitatea asigură o lungă durată de viață, făcându-le o investiție valoroasă în sustenabilitate.

Dimensiune: 2384x1303x35 mm
Greutate : 39 kg

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri Fotovoltaice Bifaciale 670W, Eco Delta, ECO-650-670M-69BSC-DGDF

Panourile Fotovoltaice Bifaciale 670W de la Eco Delta, modelul ECO-650-670M-69BSC-DGDF, reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru generarea energiei regenerabile. Aceste panouri utilizează celule fotovoltaice de tip monocristalin, care captează lumina solară pe ambele fețe, maximizând astfel producția de energie chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Cu o putere nominală de 670W, aceste panouri sunt ideale pentru proiectele mari de energie solară, oferind o performanță ridicată și o eficiență îmbunătățită. Designul lor robust și durabilitatea asigură o lungă durată de viață, făcându-le o investiție valoroasă în sustenabilitate.

Dimensiune: 2384x1303x35 mm
Greutate : 39 kg

Panourile Fotovoltaice Bifaciale 670W produse de Eco Delta, sub modelul ECO-650-670M-69BSC-DGDF, reprezintă vârful tehnologiei moderne în domeniul energiei solare, fiind proiectate să ofere o eficiență energetică și o fiabilitate excepționale. Aceste panouri combină avantajele celulelor fotovoltaice monocristaline cu inovația designului bifacial, permițând captarea radiației solare atât pe fața frontală, cât și pe cea posterioară a panoului. Această caracteristică dublează potențialul de captare a energiei solare în condiții optime, oferind o producție energetică considerabil mai mare comparativ cu panourile solare tradiționale.

Cu o putere impresionantă de 670W, aceste panouri sunt concepute pentru a maximiza randamentul energetic în proiecte de orice dimensiune, de la instalații rezidențiale la parcuri solare de amploare industrială. Eficiența lor remarcabilă este susținută de utilizarea celulelor de înaltă calitate și de tehnologia avansată de fabricație, care asigură o performanță superioară chiar și în condiții de lumină scăzută sau în zile înnorate.

Cea mai noua tehnologie utilizata pentru panourile fotovoltaice, panouri bifaciale.

Nu se blocheaza la umbrire cu procentaj mare.

Introducere panouri bifaciale de înaltă eficiență ECO DELTA

Avantajele panourilor bifaciale Eco Delta

Câștig Energetic Suplimentar

Prin captarea luminii solare atât pe față, cât și pe spate, panourile oferă un câștig energetic de până la 25%, depășind performanța panourilor solare tradiționale. Aceasta înseamnă o eficiență sporită și mai multă energie generată pe parcursul zilei.

Performanță Excepțională la Lumină Slabă

Proiectate pentru a excela în condiții de lumină redusă, aceste panouri asigură o generare constantă de energie chiar și în zilele noroase sau în timpul orelor de dimineață și seară, când soarele nu este la apogeu.

Rezistență Îmbunătățită la Umbrire:

Spre deosebire de panourile tradiționale care pot suferi scăderi semnificative de performanță în prezența umbrelor, panourile bifaciale mențin o eficiență ridicată chiar și în condiții de umbrire parțială, asigurând o producție de energie constantă.

Compatibilitate cu Folia din Spate Transparentă

Dotate cu o folie din spate ce permite o transmisie ultra-înaltă a luminii, aceste panouri maximizează captarea energiei solare, sporind astfel eficiența generală a sistemului.

Performanță Excelentă Anti-PID:

Construcția avansată a panourilor reduce semnificativ riscul de degradare indusă de potențial (PID), asigurând o durabilitate și o fiabilitate îmbunătățite pe termen lung.

Modelul ECO-650-670M-69BSC-DGDF se distinge prin durabilitatea sa excepțională. Panourile sunt proiectate să reziste condițiilor meteorologice extreme, inclusiv vânt puternic, ploi abundente și sarcini grele de zăpadă. Acest lucru este asigurat prin utilizarea materialelor de înaltă calitate în construcția cadrelor și a sticlei de protecție, care protejează celulele fotovoltaice sensibile. În plus, tratamentele speciale aplicate suprafețelor panourilor reduc acumularea de praf și murdărie, menținând eficiența panourilor pe termen lung.

Un alt avantaj al acestor panouri solare bifaciale este adaptabilitatea lor. Ele pot fi instalate într-o varietate de configurații, inclusiv sisteme montate la sol, pe acoperișuri sau structuri speciale, permițând optimizarea spațiului disponibil și maximizarea captării energiei solare. Această flexibilitate le face ideale pentru o gamă largă de aplicații, de la ferme solare la clădiri comerciale și rezidențiale care doresc să își reducă amprenta de carbon și să crească independența energetică.

Panouri Fotovoltaice Eco Delta: Soluții Sustenabile pentru Energie Verde

Eco Delta aduce pe piață panouri fotovoltaice de înaltă calitate, recunoscute pentru angajamentul lor față de sustenabilitate și performanța energetică remarcabilă. Aceste panouri reprezintă o opțiune viabilă pentru cei care doresc să își reducă amprenta de carbon și să treacă la o sursă de energie mai curată și mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

De Ce Eco Delta?

Panourile fotovoltaice Eco Delta sunt proiectate și fabricate cu cele mai recente tehnologii pentru a oferi o serie de avantaje semnificative:

☀️ Eficiență Energetică: Panourile fotovoltaice Eco Delta sunt concepute pentru a maximiza captarea energiei solare și a transforma această energie în electricitate cu o eficiență remarcabilă. Aceasta înseamnă că veți obține mai multă energie verde pentru a alimenta casa sau afacerea dvs.

🌱 Angajament pentru Sustenabilitate: Eco Delta este dedicat protejării mediului înconjurător și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Panourile lor fotovoltaice sunt fabricate cu materiale durabile și tehnologii curate, contribuind la combaterea schimbărilor climatice și la promovarea unui viitor mai sustenabil.

🔧 Fiabilitate și Durabilitate: Panourile fotovoltaice Eco Delta sunt construite pentru a rezista la condiții meteorologice extreme și la trecerea timpului. Cu o durată de viață lungă și o rezistență ridicată la deteriorare, aceste panouri oferă o soluție de energie verde pe termen lung.

Parteneriatul cu Rufy Roof Engineering

Colaborarea dintre Rufy Roof Engineering și Eco Delta aduce împreună expertiza tehnică și inovația pentru a oferi clienților soluții personalizate și de încredere pentru energie verde:

🏗️ Soluții Personalizate: Echipa noastră de experți lucrează îndeaproape cu clienții pentru a proiecta și implementa sisteme fotovoltaice adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

🛠️ Suport Tehnic și Mentenanță: Oferim servicii complete de suport tehnic și mentenanță pentru a asigura funcționarea optimă a sistemelor fotovoltaice pe toată durata lor de viață.

Prin integrarea panourilor fotovoltaice Eco Delta în oferta noastră, Rufy Roof Engineering continuă să își consolideze angajamentul față de promovarea soluțiilor de energie regenerabilă eficiente și sustenabile, contribuind la construirea unui viitor mai verde și mai curat pentru toți.

Avantajele Tehnologice Ale Panourilor Fotovoltaice Eco Delta

 • Eficiență Energetică Superioară: Panourile fotovoltaice Eco Delta stabilesc un nou etalon în materie de eficiență energetică în domeniul energiilor regenerabile. Beneficiind de tehnologie de avangardă, similară cu mono-PERC utilizată de Longi, aceste panouri sunt proiectate să maximizeze captarea și conversia luminii solare în energie electrică. Acest avans tehnologic se traduce printr-o rată de conversie impresionant de înaltă, poziționând Eco Delta în rândul celor mai performante soluții fotovoltaice de pe piață. Eficiența sporită este esențială pentru locațiile cu spațiu limitat, asigurând că fiecare metru pătrat disponibil este exploatat la maximum, ceea ce duce la scăderea costurilor energetice și minimizarea amprentei ecologice.
 • Durabilitate Extinsă: Eco Delta nu face compromisuri în ceea ce privește durabilitatea panourilor sale fotovoltaice. Fabricate pentru a rezista condițiilor meteorologice extreme, panourile Eco Delta demonstrează un angajament puternic față de calitate și fiabilitate pe termen lung. Utilizarea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor de producție avansate conferă o rezistență superioră la deteriorări și efectele adverse ale mediului, cum ar fi coroziunea sau degradarea UV. Aceasta înseamnă că panourile Eco Delta mențin performanțe optime pentru perioade extinse, maximizând astfel valoarea investiției inițiale.
 • Impact Ecologic Redus: Alegând panourile fotovoltaice Eco Delta, clienții contribuie activ la protecția mediului. Utilizarea energiei solare, o resursă regenerabilă și inepuizabilă, reduce dependența de combustibilii fosili și, implicit, emisiile de gaze cu efect de seră. Eco Delta promovează practici de producție sustenabile, minimizând impactul ecologic al operațiunilor sale. Astfel, clienții nu doar că beneficiază de o sursă de energie curată și eficientă, dar participă și la eforturile globale de a construi un viitor mai sustenabil.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

 • Proiectare și Instalare Personalizate: Rufy Roof își valorifică expertiza pentru a oferi soluții personalizate care să se potrivească perfect cu panourile fotovoltaice Eco Delta. Fiecare proiect este analizat minuțios, garantând că soluțiile propuse sunt optimizate pentru caracteristicile specifice ale fiecărei locații. Aceasta asigură maximizarea eficienței sistemului fotovoltaic, indiferent de provocările geografice sau orientarea specifică.
 • Servicii Complete „La Cheie”: Rufy Roof gestionează întregul ciclu de viață al proiectului fotovoltaic, de la consultanție și proiectare până la instalare și întreținere. Oferind un serviciu integrat „la cheie”, Rufy Roof simplifică procesul de adoptare a energiei solare pentru clienți, asigurând o tranziție eficientă și lipsită de complicații către energia verde.
 • Producție de Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice: În calitate de producător de sisteme de montaj, Rufy Roof oferă soluții robuste și adaptabile pentru instalarea panourilor fotovoltaice atât pe acoperișuri, cât și în locații la sol. Această capacitate asigură că fiecare sistem este perfect aliniat cu specificațiile proiectului, oferind o integrare armonioasă și o durabilitate îmbunătățită a întregii instalații solare. Prin folosirea structurilor de montaj special concepute, Rufy Roof garantează o implementare fără probleme și o eficiență maximă a sistemelor fotovoltaice Eco Delta.
 • Pachete Fotovoltaice cu Structura de Montaj Inclusă: Pentru a simplifica și mai mult procesul de achiziție pentru clienți, Rufy Roof oferă pachete complete care includ atât panourile fotovoltaice Eco Delta, cât și structurile de montaj necesare. Această abordare integrată asigură compatibilitate totală și performanțe optimizate ale sistemului, eliminând orice incertitudine sau complicatii legate de selecția componentelor individuale. Prin urmare, clienții beneficiază de o soluție eficientă "plug-and-play", gata de instalare.
 • Sistem de Prindere Panouri Fotovoltaice de la K2 Systems: Colaborarea cu K2 Systems permite Rufy Roof să ofere clienților săi acces la unele dintre cele mai avansate și de încredere soluții de prindere disponibile pe piață. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a oferi flexibilitate maximă și sunt compatibile cu o varietate largă de tipuri de acoperișuri și configurații la sol. Rezultatul este o instalare rapidă, sigură și adaptabilă la nevoile specifice ale fiecărui proiect. Prin furnizarea acestor soluții inovatoare, Rufy Roof asigură că fiecare instalare este optimizată pentru durabilitate și performanță de lungă durată.

Integrarea panourilor fotovoltaice Eco Delta cu expertiza tehnică și soluțiile complete oferite de Rufy Roof reprezintă combinația ideală pentru oricine caută să facă tranziția către o sursă de energie mai verde și eficientă. Avantajele tehnologice ale panourilor Eco Delta, alături de serviciile personalizate și soluțiile de montaj de înaltă calitate oferite de Rufy Roof, asigură clienților o experiență fără griji și un sistem fotovoltaic de înaltă performanță. Acest parteneriat nu numai că facilitează accesul la energie regenerabilă, dar contribuie și la eforturile globale de sustenabilitate, oferind o soluție durabilă și eficientă pentru nevoile energetice actuale și viitoare.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!