Panouri fotovoltaice bifaciale 545W, Swiss Solar, IBEX 144MHC-EiGER-525-545 BIFACIAL GLASS

Brand:
Panouri Fotovoltaice Swiss Solar
Panouri fotovoltaice bifaciale 545W, Swiss Solar, IBEX 144MHC-EiGER-525-545 BIFACIAL GLASS

Panourile fotovoltaice bifaciale Swiss Solar IBEX 144MHC-EiGER-525-545 BIFACIAL GLASS sunt construite cu tehnologie bifacială, permițându-le să capteze lumina de pe ambele părți și să producă mai multă energie decât panourile solare tradiționale. Aceste panouri sunt construite cu celule fotovoltaice monocristaline de înaltă performanță și au o putere cuprinsă între 525-545 de wați.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice bifaciale 545W, Swiss Solar, IBEX 144MHC-EiGER-525-545 BIFACIAL GLASS

Panourile fotovoltaice bifaciale Swiss Solar IBEX 144MHC-EiGER-525-545 BIFACIAL GLASS sunt construite cu tehnologie bifacială, permițându-le să capteze lumina de pe ambele părți și să producă mai multă energie decât panourile solare tradiționale. Aceste panouri sunt construite cu celule fotovoltaice monocristaline de înaltă performanță și au o putere cuprinsă între 525-545 de wați.

TEHNOLOGIA EIGER
 • M10 monoplacă dopată cu galiu
 • Celulă PERC de tip P
 • Tehnologie 10BB Half-cut
 • foaie din spate – sticlă
 • Modul normal de 6 rânduri 72 C / 66 C
 • 21,01% eficienta modulului
 • dimensiunea celulei bifaciale (182×91)
Tip de montaj
 • Pentru centralele fotovoltaice - parcuri fotovoltaice montate la sol
 • Comercial si industrial
Date tehnice

Tip

IBEX 144MHC-EiGER-525-545 STICLA BIFACIALĂ, module semi-celule

Clasele de putere

525 la 545 Wp

Eficienţă

Până la 26,27% (până la +25% din partea din spate)

Dimensiuni:

2287 x 1134 x 35 mm

Greutate

Până la 31,5 kg

Garanție

 • Cel puțin 97% din puterea nominală în primul an.
 • După aceea max. 0,415% degradare pe an.
 • Cel puțin 86,63% din puterea nominală până la 25 de ani.
 • Cel puțin 84,55% din puterea nominală până la 30 de ani.
Panouri fotovoltaice 590W, Swiss Solar, IBEX 156MHC-EiGER-570-590 FULL BLACK
Avantaje
 • Toleranță pozitivă la putere (0+5W) garantată
 • Temperatura de funcționare mai scăzută.
 • Eficiență ridicată de conversie a modulelor (Până la 26,27% (până la +25% din partea din spate)) beneficiază de tehnologia PERC (Pasivated Emmiter Rear Contact) proiectată cu opțiune de cadru negru
 • 30 de ani garanție de performanță liniară
 • Design estetic. Aspect uniformitate, estetic sigur. Mai puțin risc de încălzire a punctelor fierbinți, faceți modulul mai eficient.
 • 25 de ani garanție de la producător

Modelul IBEX 144MHC-EiGER-525-545 BIFACIAL GLASS este fabricat de Swiss Solar și este construit cu materiale de înaltă calitate, fiind durabil și rezistent la intemperii. Aceste panouri solare sunt ideale pentru proiecte de energie solară de mare amploare, cum ar fi centralele solare sau fermele solare. Panourile bifaciale sunt mai eficiente decât panourile solare tradiționale, deoarece captează lumina din ambele direcții, inclusiv din lumina reflectată, ceea ce le permite să producă mai multă energie electrică. De asemenea, tehnologia bifacială reduce pierderile datorate umbrelor și crește randamentul panoului, ceea ce îl face mai eficient în orice condiții de lumină. Panourile sunt construite cu un strat suplimentar de sticlă pe partea din spate, permițându-le să capteze lumina reflectată, iar acest strat le face și mai rezistente la intemperii.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

Dimensiuni

Eficienta celula

Garantie

Greutate

Panouri fotovoltaice Swiss Solar

Swiss Solar AG, cu sediul central în Zug, Elveția, este o companie europeană independentă cu prezență în peste 100 de țări din întreaga lume. Compania se mândrește cu o abordare inovatoare în domeniul energiei solare și vizează să transforme viitorul energiei prin soluțiile sale avansate.

Misiunea: Swiss Solar vede un viitor în care elementele naturii sunt stăpânite și energia curată este accesibilă nelimitat. Misiunea lor este să aducă acest viitor mai aproape și să conecteze oamenii la această sursă de energie în prezent.

Tehnologie: Toate produsele Swiss Solar se bazează pe tehnologii de vârf. Compania produce exclusiv module monocristaline, variind de la 9BB la 16BB, garantând astfel o eficiență și o performanță optimă.

Strategie: Obiectivul Swiss Solar este extinderea globală, garantând astfel că clienții au acces rapid la serviciile și produsele lor. Cu investiții crescânde în cercetare și dezvoltare, Swiss Solar se angajează să furnizeze soluții de ultimă oră, menite să optimizeze costurile și să maximizeze eficiența.

Viitor: Cu o viziune strategică clară și o echipă internațională ambițioasă, Swiss Solar este pregătită să își atingă obiectivele și să se mențină ca lider în soluțiile fotovoltaice integrate. Activitățile principale includ dezvoltarea, producția și furnizarea de sisteme inovatoare de celule solare și module.

Produsele: Compania oferă o gamă diversă de module, de la rame negre la module complet negre, de la transparent la tehnologie glass-glass, inclusiv tehnologia MWT cu grafen. Până în 2023, capacitatea de producție este de 1,5 GW.

Performanță: Swiss Solar se străduiește să îmbunătățească în mod continuu puterea, performanța și fiabilitatea modulelor sale. Cu o eficiență de până la 22,36%, modulele lor reprezintă unul dintre cele mai eficiente produse de pe piață. Tehnologia IBEX EiGER superîncarcă celulele și modulele solare cristaline, fără a necesita un design de celulă complex sau componente de sistem speciale. Aceasta tehnologie garantează performanță optimă chiar și în zile noroase sau ploioase, cu tehnologia HC care reduce efectele negative cauzate de micro-fisuri și umbre.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Swiss Solar

Panourile fotovoltaice Swiss Solar, comercializate de Rufy Roof Engineering, reprezintă alegerea ideală pentru consumatorii care pun accent pe eficiență energetică, durabilitate și sustenabilitate. Această colaborare între Swiss Solar și Rufy Roof Engineering oferă o soluție completă și fiabilă pentru nevoile energetice ale clienților, fie că vorbim despre proiecte rezidențiale sau comerciale. Mai jos sunt prezentate avantajele principale ale panourilor Swiss Solar, urmate de două aspecte esențiale care evidențiază serviciile adiționale oferite de Rufy Roof Engineering.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Swiss Solar:

 • Eficiență Energetică Înaltă: Swiss Solar este recunoscută pentru producția de panouri fotovoltaice de înaltă eficiență. Datorită tehnologiilor avansate, cum ar fi cele mono-PERC și tehnologiile bifaciale, panourile pot capta și converti lumina solară în electricitate mai eficient decât multe alte mărci. Asta înseamnă că utilizatorii beneficiază de o producție energetică maximizată, chiar și în spații limitate.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Fabricate pentru a rezista în cele mai dure condiții meteorologice, de la ger până la caniculă intensă, panourile Swiss Solar sunt testate riguros pentru a asigura o durabilitate maximă. Aceasta se traduce prin o viață lungă de serviciu, minimizând necesitatea înlocuirii frecvente și oferind o investiție sigură pe termen lung.
 • Cost-Eficiență: Panourile Swiss Solar, prin Rufy Roof Engineering, oferă un excelent raport calitate-preț. Economia semnificativă la facturile de energie, combinată cu posibile stimulente fiscale și alte beneficii guvernamentale, face ca investiția în aceste soluții fotovoltaice să fie una dintre cele mai inteligente decizii economice pentru proprietari.
 • Sustenabilitate Ambientală: Alegând panourile fotovoltaice Swiss Solar, clienții contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și promovează un viitor mai verde. Generând energie din surse regenerabile, fiecare utilizator își micșorează amprenta ecologică și susține eforturile de combatere a schimbărilor climatice.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Producție Structură Panouri Fotovoltaice la Sol: Pe lângă comercializarea panourilor, Rufy Roof Engineering produce structuri specializate pentru montarea panourilor fotovoltaice la sol. Aceasta asigură că fiecare soluție este personalizată pentru a maximiza eficiența și performanța sistemului fotovoltaic, adaptându-se perfect nevoilor fiecărui client.
 • Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice "la cheie": Rufy Roof Engineering oferă un serviciu complet "la cheie", de la conceptul inițial al parcului fotovoltaic până la instalarea și punerea sa în funcțiune. Serviciul integrat garantează că fiecare proiect este executat cu o atenție meticuloasă la detalii și necesitățile specifice ale clientului, asigurând astfel o implementare fără probleme și eficientă a soluțiilor fotovoltaice.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!