Panouri fotovoltaice 435W, Trina Solar, Vertex S DE09R.08 MBB 415-435W

Brand:
Panouri Fotovoltaice Trina Solar
Panouri fotovoltaice 435W, Trina Solar, Vertex S DE09R.08 MBB 415-435W

Panourile fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09R.08 MBB 415-435W sunt unele dintre cele mai avansate panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri solare de înaltă eficiență oferă o putere nominală între 415 și 435 de wați și sunt echipate cu tehnologia Multi-Busbar (MBB), care maximizează eficiența colectării energiei solare.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice 435W, Trina Solar, Vertex S DE09R.08 MBB 415-435W

Panourile fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09R.08 MBB 415-435W sunt unele dintre cele mai avansate panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri solare de înaltă eficiență oferă o putere nominală între 415 și 435 de wați și sunt echipate cu tehnologia Multi-Busbar (MBB), care maximizează eficiența colectării energiei solare.

Avantaje panouri fotovoltaice TrinaSolar Vertex S

Mic ca dimensiune, mare ca putere

 • Modulele actualizate din seria Vertex S oferă performanțe excelente ale produsului împreună cu o estetică inovatoare și inspirată de design. Opțiunile de design includ aspectul complet negru, pentru a se potrivi cu diferite stiluri arhitecturale și scenarii de aplicare.
 • Vertex S este perfect proiectat pentru a îndeplini cerințele specifice pentru aplicațiile pe acoperiș, cum ar fi puterea, eficiența, aspectul, sarcina mecanică, manevrarea și fiabilitatea. Acest modul va oferi cel mai bun echilibru între putere, dimensiune și greutate.
 • Bazat pe tehnologie avansată de la platforma Vertex. Modulul de până la 425 W este perfect proiectat pentru a îndeplini cerințele de putere, eficiență, dimensiune, greutate, aspect, sarcină mecanică și fiabilitate ale aplicației pe acoperiș! Cel mai bun echilibru între putere și dimensiune și greutate.
 • Factor de formă mic. Generați o cantitate imensă de energie chiar și în spațiu limitat.
 • Până la 435 W, 21,3% eficiență a modulului cu tehnologie de interconectare de înaltă densitate
 • Tehnologie multi-bară pentru un efect mai bun de captare a luminii, serie inferioară rezistență și colectare îmbunătățită a curentului
 • Reduceți costul de instalare cu un compartiment de putere și e cinie mai mare
 • Îmbunătățiți performanța pe vreme caldă coeficient de temperatură mai scăzut (-0,34%) și temperatura de funcționare

Rentabilitatea remarcabilă a investiției

 • Vertex S se bazează pe tehnologia avansată a platformei Vertex, inclusiv placa de siliciu de dimensiuni mari de 210 mm. Designul său electric permite o dispunere flexibilă a sistemului pentru orice acoperiș, rezultând o eficiență îmbunătățită și un cost total redus al sistemului.
 • Noul Vertex S poate crește capacitatea de instalare pe acoperișurile rezidențiale cu 5–7%. O generare mai mare de energie îndeplinește cerințe mai mari pentru utilizarea zilnică în gospodărie și cererea de energie de la vehiculele electrice.
 • Vertex S vine cu o garanție extinsă pentru produs de 15 ani și o garanție completă de performanță de 25 de ani – pentru liniște sufletească și returnări de lungă durată.

Aspect vizual remarcabil

 • Proiectat având în vedere estetica
 • Control excelent al culorii celulelor prin tratament dedicat de înnegrire a celulelor și selecția mașinii.
 • Fire mai subțiri care par negre la distanță

Soluție universală pentru acoperișuri rezidențiale și comercial/industrial

 • Proiectat pentru compatibilitate cu optimizatoarele existente, invertoare și sisteme de montare
 • Dimensiune perfectă și greutate redusă. Usor de manevrat. Economie la transport
 • Diverse soluții de instalare. Flexibil pentru implementarea sistemului
Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
Date tehnice

Gama de putere

415-435W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristaline

Aranjare celule solare

144

Dimensiuni

1762x1134x30 mm

Eficiența panoului solar (%)

21.8 kg

Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215/IEC61730/IEC61701/IEC62716
 • ISO 9001: Sistem de management al calității
 • ISO 14001: Sistem de management de mediu
 • ISO14064: Verificarea emisiilor de gaze naturale
 • ISO45001: Sistem de management al sănătății și securității în muncă
TrinaSolar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 435W, Trina Solar, Vertex S DE09R.08 MBB 415-435W

Panourile fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09R.08 MBB 435W sunt produse de înaltă performanță, cu tehnologia Multi-Busbar (MBB) și sunt echipate cu 144 de celule solare. Acestea au o putere nominală de 435W și o eficiență de până la 21,2%, permițându-le să convertească eficient energia solară în energie electrică. De asemenea, aceste panouri solare au o garanție a producătorului de 15 ani pentru defecte de fabricație și 25 ani pentru performanță.

Clase de putere (Wp max)

, , , ,

Tip montaj

,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Eficienta celula

Panouri fotovoltaice Trina Solar

Trina Solar este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de panouri fotovoltaice din lume. Compania, fondată în 1997, și-a consolidat de-a lungul anilor reputația de producător de încredere și inovator în industria energiei solare. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice produse de Trina Solar:

 1. Calitate și Fiabilitate: Trina Solar este recunoscut pentru producerea de panouri solare de calitate înaltă. Cu un istoric de decenii în producția de panouri, compania și-a demonstrat capacitatea de a furniza produse fiabile care rezistă testului timpului.
 2. Eficiență: Panourile fotovoltaice Trina Solar sunt cunoscute pentru eficiența lor competitivă. Aceasta se referă la capacitatea panourilor de a converti lumina solară în energie electrică. Un panou cu eficiență mai mare va produce mai multă energie în aceleași condiții de lumină solară.
 3. Inovație: Trina Solar investește în mod constant în cercetare și dezvoltare, ceea ce le permite să introducă în mod regulat îmbunătățiri tehnologice și să dezvolte noi produse.
 4. Sustenabilitate: Compania pune accent pe producția ecologică și pe promovarea energiei regenerabile. De asemenea, își asumă responsabilitatea socială corporativă și promovează practici durabile în toate aspectele afacerii sale.
 5. Certificări și Garanții: Panourile Trina Solar trec printr-o serie de teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinesc standardele internaționale. În plus, vin adesea cu garanții pe termen lung care acoperă atât performanța, cât și materialele produsului.
 6. Prezență Globală: Cu o rețea extinsă de distribuție și operațiuni în numeroase țări, Trina Solar servește clienți din întreaga lume.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Trina Solar

 • Eficiență Înaltă de Conversie: Panourile fotovoltaice Trina Solar se remarcă prin eficiența înaltă de conversie, unele modele atingând peste 21% eficiență, plasându-le printre cele mai performante panouri disponibile pe piață. Acest nivel de eficiență este posibil datorită implementării tehnologiilor avansate precum PERC (Passivated Emitter and Rear Cell), care îmbunătățește captarea luminii și minimizarea pierderilor de recombinație. Tehnologia half-cut, reducând rezistența internă și optimizând producția de energie chiar și în condiții de iluminare scăzută sau parțială. Eficiența ridicată a conversiei energetice înseamnă mai multă energie generată pe metru pătrat, optimizând spațiul disponibil și maximizând rentabilitatea investiției.
 • Durabilitate și Fiabilitate Superioară: Trina Solar prioritizează durabilitatea și fiabilitatea panourilor sale, supunându-le unor teste riguroase pentru a asigura rezistența la condiții meteorologice extreme, inclusiv sarcini grele de zăpadă, vânturi puternice și impactul cu grindina. Materialele de înaltă calitate și procesul de fabricație controlat asigură o rezistență îndelungată împotriva coroziunii, a efectelor de mediu nocive și a degradării performanței. Acest lucru rezultă într-o durată de viață extinsă a panourilor, cu o menținere excelentă a eficienței pe termen lung, oferind proprietarilor de sisteme fotovoltaice o fiabilitate pe care se pot baza.
 • Tehnologie Avansată pentru Diverse Condiții de Lumină: Panourile Trina Solar sunt echipate pentru a opera eficient într-o varietate largă de condiții de lumină, datorită utilizării tehnologiilor avansate precum celulele bifaciale și structurile half-cut. Aceste tehnologii permit panourilor să capteze lumina mai eficient, chiar și în condiții de lumină scăzută sau în timpul orelele dimineții și serii, când intensitatea soarelui este redusă. Capacitatea de a genera energie într-un spectru larg de condiții meteorologice și de iluminare mărește semnificativ producția anuală de energie, optimizând performanța sistemului fotovoltaic.
 • Flexibilitate și Compatibilitate în Instalare: Diversitatea gamei de produse oferite de Trina Solar asigură o compatibilitate largă și flexibilitate în instalare, indiferent de tipul de proiect sau de specificitățile locației. Panourile sunt proiectate pentru a se adapta atât pe acoperișuri rezidențiale cât și în instalații comerciale sau industriale, compatibile cu o varietate de sisteme de montare. Aceasta flexibilitate permite o integrare arhitecturală ușoară și optimizarea eficienței sistemului fotovoltaic în funcție de unghiul de înclinație, orientare și alte variabile specifice fiecărei locații.
 • Suport și Servicii Post-Vânzare: Trina Solar oferă un suport tehnic și servicii post-vânzare de excepție, asigurând că fiecare client beneficiază de asistența necesară pentru maximizarea performanței sistemului său fotovoltaic. Acest suport include acces la informații tehnice detaliate, recomandări pentru instalare și întreținere, precum și asistență în soluționarea oricăror probleme care pot apărea. Echipa de suport tehnic a Trina Solar este compusă din profesioniști bine pregătiți, capabili să ofere consultanță tehnică valoroasă, de la selecția panourilor fotovoltaice până la optimizarea performanței sistemului instalat. În plus, garanțiile oferite de Trina Solar acoperă atât performanța produselor, cât și posibilele defecte de fabricație, oferind clienților o siguranță suplimentară a investiției lor. Această abordare orientată către client și angajamentul pentru satisfacția maximă subliniază încrederea companiei în calitatea și durabilitatea produselor sale, facilitând o experiență pozitivă pe termen lung pentru utilizatori.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice la Sol

Rufy Roof Engineering se specializează în furnizarea de servicii integrate de proiectare și instalare pentru parcuri fotovoltaice la sol, destinat clienților din sectorul industrial și comercial. Procesul nostru cuprinde analize de teren, studii de fezabilitate, proiectare optimizată pentru eficiența energetică maximă și implementare conformă cu cele mai înalte standarde de calitate. Ne bazăm pe software-uri de proiectare de vârf și tehnologii inovatoare pentru a asigura că fiecare soluție este adaptată pentru a îmbunătăți captarea solară și a maximiza randamentul investiției.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice la Sol

Fabricăm sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol, concepute pentru a asigura stabilitate, durabilitate și eficiență ridicată în diferite condiții climatice. Utilizăm materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și uzură, oferind soluții modulare ce permit o instalare rapidă și cost-eficientă. Produsele noastre sunt compatibile cu o diversitate de panouri fotovoltaice, oferind flexibilitate în proiectare și optimizare spațială.

Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice pe Acoperiș

Oferim sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice pe acoperiș, proiectate pentru a se integra armonios cu diverse tipuri de acoperișuri. Sistemul nostru permite o distribuție egală a greutății, prevenind orice potențială deteriorare structurală și asigurând etanșeitatea. Designul nostru inovator promovează o instalare simplificată, reducând necesitatea de manoperă și accelerând timpul de implementare, fără a compromite estetica clădirii.

Accesorii Panouri Fotovoltaice

Distribuim o gamă largă de accesorii pentru sisteme fotovoltaice, inclusiv conectori, cabluri, întrerupătoare și soluții de monitorizare, selectate pentru performanță, durabilitate și compatibilitate. Aceste componente sunt esențiale pentru funcționarea optimă și siguranța sistemelor fotovoltaice, oferind clienților posibilitatea de a-și personaliza și optimiza instalațiile pentru performanță maximă.

Pachet Panouri Fotovoltaice cu Structură de Montaj Inclusă

Propunem pachete integrate de panouri fotovoltaice, care includ structuri de montaj dedicate, pentru a simplifica procesul de achiziție și instalare. Aceste pachete sunt pre-configurate pentru o compatibilitate maximă și eficiență ridicată, eliminând complexitatea selecției individuale a componentelor. Avantajul acestei abordări constă în asigurarea unei implementări rapide și eficiente, reducând timpul de montaj și optimizând performanța energetică a sistemului instalat.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!