Panouri fotovoltaice 460W SUNERGY SUN 72M-H6 435-460W

Brand:
Panouri Fotovoltaice Sunergy
Panouri fotovoltaice 460W SUNERGY SUN 72M-H6 435-460W

Panourile fotovoltaice 460W SUNERGY SUN 72M-H6 435-460W sunt modele mono-cristaline de ├«nalt─â performan╚Ť─â, concepute pentru a produce o cantitate mare de energie electric─â. Acestea sunt fabricate utiliz├ónd celule solare de ├«nalt─â calitate ╚Öi tehnologii avansate pentru a maximiza eficien╚Ťa conversiei de energie solar─â ├«n energie electric─â.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice 460W SUNERGY SUN 72M-H6 435-460W

Panourile fotovoltaice 460W SUNERGY SUN 72M-H6 435-460W sunt modele mono-cristaline de ├«nalt─â performan╚Ť─â, concepute pentru a produce o cantitate mare de energie electric─â. Acestea sunt fabricate utiliz├ónd celule solare de ├«nalt─â calitate ╚Öi tehnologii avansate pentru a maximiza eficien╚Ťa conversiei de energie solar─â ├«n energie electric─â.

Avantaje panouri fotovoltaice Sunergy

10BB 182MM Modul semicelul─â de ├«nalt─â eficien╚Ť─â

 • Putere ridicat─â de ie╚Öire
 • Generare mai bun─â de energie ├«n umbr─â
 • Capacitate puternic─â ├«mpotriva punctelor fierbin╚Ťi
 • Siguran╚Ť─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â
 • U╚Öor de instalat
 • Toleran╚Ť─â ridicat─â pentru mediul aspru
 • Asamblate cu celule PERC cu bare colectoare multiple, configura╚Ťia cu jum─âtate de celul─â a modulelor ofer─â avantajele unei puteri mai mari, reduce costul BOS ├«n mod eficient;
 • Designul special cu jum─âtate de celul─â reduce pierderea de energie cauzat─â de umbre, performan╚Ť─â mai bun─â anti-umbrire;
 • Riscuri mai mici de puncte fierbin╚Ťi datorit─â dispozi╚Ťiei semi-celule, ofer─â un nivel suplimentar de siguran╚Ť─â;
 • Tensiunea de 1500 V DC a sistemului, reduc├ónd costul sistemului;
 • Rezervorul de preaplin este impermeabil cu straturi duble, iar sec╚Ťiunea transversal─â con╚Ťine cadru din aluminiu c├órlig, ceea ce m─âre╚Öte rezisten╚Ťa la sarcin─â mecanic─â cu 10%;
 • A trecut testul de certificare a ├«nc─ârc─âturii de z─âpad─â de 5400 Pa ╚Öi sarcin─â de v├ónt de 2400 Pa;
Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
 • Parcuri la sol/centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

435-460W

Garan╚Ťie de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristalin 166x83mm

Celule solare

144´╝ł6x24´╝ë

Dimensiuni

2108x1048x35 mm

Greutate

24,0 kg

Panouri fotovoltaice
Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215(2016), IEC61730(2016)
 • ISO9001:2015: Sistem de management al calit─â╚Ťii
 • ISO14001:2015: Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018 Sisteme de management al s─ân─ât─â╚Ťii ╚Öi securit─â╚Ťii ├«n munc─â
Sunergy - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 460W SUNERGY SUN 72M-H6 435-460W

Panourile fotovoltaice 460W SUNERGY SUN 72M-H6 435-460W sunt modele mono-cristaline de ├«nalt─â performan╚Ť─â, concepute pentru a produce o cantitate mare de energie electric─â. Acestea sunt fabricate utiliz├ónd celule solare de ├«nalt─â calitate ╚Öi tehnologii avansate pentru a maximiza eficien╚Ťa conversiei de energie solar─â ├«n energie electric─â.

Caracteristicile tehnice ale panourilor fotovoltaice 460W SUNERGY SUN 72M-H6 435-460W includ:

Eficien╚Ť─â ridicat─â: aceste panouri au o eficien╚Ť─â cuprins─â ├«ntre 19,9% ╚Öi 20,9%, ceea ce ├«nseamn─â c─â acestea pot converti o propor╚Ťie mare din energia solar─â primit─â ├«n energie electric─â utilizabil─â.

Toleran╚Ť─â pozitiv─â la putere: panourile fotovoltaice 460W SUNERGY SUN 72M-H6 435-460W au o toleran╚Ť─â pozitiv─â la putere cuprins─â ├«ntre 0% ╚Öi 3%, ceea ce ├«nseamn─â c─â acestea pot produce o putere efectiv─â mai mare dec├ót puterea nominal─â specificat─â.

Durabilitate: aceste panouri sunt construite pentru a rezista la condi╚Ťii meteorologice extreme, cum ar fi ploi abundente, furtuni, v├ónt puternic sau c─âldur─â excesiv─â.

Garan╚Ťie ├«ndelungat─â: panourile fotovoltaice 460W SUNERGY SUN 72M-H6 435-460W sunt garantate pentru o perioad─â de p├ón─â la 25 de ani, ceea ce ├«nseamn─â c─â vei beneficia de produc╚Ťie de energie electric─â timp ├«ndelungat. Aceste panouri sunt ideale pentru aplica╚Ťii comerciale ╚Öi industriale, unde este necesar─â o produc╚Ťie mare de energie electric─â.

Clase de putere (Wp max)

, , , , ,

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Panouri fotovoltaice Sunergy

Sunergy este un produc─âtor consacrat de module solare, cu o prezen╚Ť─â de peste un deceniu ├«n industrie. ├Än calitate de juc─âtor experimentat pe pia╚Ťa de energie solar─â, Sunergy ofer─â o gam─â divers─â de produse ╚Öi servicii. Iat─â o descriere a panourilor fotovoltaice Sunergy ╚Öi a caracteristicilor acestora:

 1. Experien╚Ť─â consolidat─â: Cu o experien╚Ť─â de peste 10 ani ├«n produc╚Ťie ╚Öi controlul calit─â╚Ťii din 2008, Sunergy a devenit un nume de ├«ncredere ├«n domeniul energiei solare.
 2. Capacitate de produc╚Ťie impresionant─â: Sunergy dispune de o capacitate de produc╚Ťie de 3GW, ceea ce le permite s─â r─âspund─â cerin╚Ťelor mari de pe pia╚Ťa global─â.
 3. Servicii integrate: Pe l├óng─â producerea de module solare, Sunergy ofer─â ╚Öi servicii tehnice pentru centralele solare (conectate la re╚Ťea ╚Öi autonome), incluz├ónd design tehnic, instalare ╚Öi ├«ntre╚Ťinere pentru clien╚Ťii din ├«ntreaga lume.
 4. Prezen╚Ť─â global─â: Beneficiind de echipamente de produc╚Ťie avansate ├«n diferite ╚Ť─âri, Sunergy a devenit tot mai competitiv─â, ├«n special pe pie╚Ťele din SUA ╚Öi UE, cu module solare produse la nivel mondial.

Tipuri de panouri fotovoltaice oferite de Sunergy:

 • MBB Half-cell Modules: Aceste module folosesc tehnologia MBB (Multi Busbar), care ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte eficien╚Ťa modulelor ╚Öi reduce pierderile. Utiliz├ónd designul cu jum─âtate de celul─â, aceste module reduc pierderile interne ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťesc performan╚Ťa ├«n condi╚Ťii de umbr─â par╚Ťial─â.
 • Mono Modules: Modulele monocristaline de la Sunergy sunt cunoscute pentru eficien╚Ťa lor ridicat─â. Ele folosesc celule solare monocristaline care ofer─â o eficien╚Ť─â mai mare comparativ cu variantele policristaline.
 • Poly Modules: De╚Öi ├«n general au o eficien╚Ť─â mai mic─â dec├ót modulele monocristaline, modulele policristaline de la Sunergy sunt ├«nc─â o alegere popular─â datorit─â costului lor relativ mai sc─âzut ╚Öi a fiabilit─â╚Ťii lor.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Sunergy

Panourile fotovoltaice Sunergy sunt recunoscute pentru calitatea ╚Öi eficien╚Ťa lor ├«n domeniul energiei regenerabile. Iat─â c├óteva dintre avantajele cheie care le diferen╚Ťiaz─â pe pia╚Ť─â:

 • Eficien╚Ť─â Optim─â: Panourile Sunergy sunt proiectate pentru a oferi o eficien╚Ť─â ridicat─â ├«n conversia luminii solare ├«n electricitate, ceea ce ├«nseamn─â c─â utilizatorii pot genera mai mult─â energie per unitatea de suprafa╚Ť─â comparativ cu alte m─ârci. Aceast─â eficien╚Ť─â ├«mbun─ât─â╚Ťit─â este rezultatul direct al tehnologiilor avansate de fabrica╚Ťie ╚Öi al materialelor de ├«nalt─â calitate utilizate, care permit panourilor s─â capteze un spectru mai larg de radia╚Ťie solar─â.
 • Durabilitate ╚Öi Rezisten╚Ť─â: Construite pentru a rezista ├«n condi╚Ťii meteo extreme, panourile Sunergy sunt testate intens pentru a asigura durabilitatea lor ├«ndelungat─â. Acestea pot suporta sarcini mari de z─âpad─â, v├ónturi puternice ╚Öi sunt rezistente la coroziune ╚Öi la efectele degradante ale radia╚Ťiilor UV. Astfel, investi╚Ťia ├«n panourile Sunergy este protejat─â pe termen lung, acestea men╚Ťin├óndu-╚Öi performan╚Ťa ├«n ciuda expunerii la condi╚Ťii externe nefavorabile.
 • Tehnologie Avansat─â: Incorpor├ónd tehnologii de ultim─â or─â precum celulele PERC (Passivated Emitter Rear Contact) ╚Öi designurile half-cell, panourile Sunergy maximizeaz─â captarea energiei solare ╚Öi reduc pierderile interne de energie. Aceasta ├«nseamn─â o eficien╚Ť─â sporit─â ╚Öi o produc╚Ťie de energie mai consistent─â, chiar ╚Öi ├«n zilele par╚Ťial ├«nnorate sau ├«n timpul orelele cu radia╚Ťie solar─â sc─âzut─â.
 • Solu╚Ťii Ecologice Sustenabile: Sunergy se angajeaz─â s─â ofere solu╚Ťii de energie solar─â care sunt nu doar eficiente din punct de vedere energetic, ci ╚Öi prietenoase cu mediul. Panourile sunt produse folosind procese care minimizeaz─â impactul asupra mediului, iar compania se str─âduie╚Öte s─â foloseasc─â materiale reciclabile ori de c├óte ori este posibil. Acest angajament fa╚Ť─â de sustenabilitate face din Sunergy o alegere excelent─â pentru cei care doresc s─â contribuie la un viitor mai verde.
 • Flexibilitate ├«n Aplica╚Ťii: Datorit─â gamei variate de produse, panourile Sunergy pot fi utilizate ├«ntr-o multitudine de aplica╚Ťii, de la instala╚Ťii reziden╚Ťiale la proiecte comerciale ╚Öi industriale de mari dimensiuni. Sistemele sunt proiectate pentru a fi u╚Öor de instalat, indiferent de complexitatea sau specificit─â╚Ťile loca╚Ťiei, oferind solu╚Ťii personalizabile care s─â ├«ndeplineasc─â cerin╚Ťele precise ale fiec─ârui client.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarc─â ├«n industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii ╚Öi produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrat─â este conceput─â pentru a facilita accesul clien╚Ťilor la energia solar─â, ├«mbin├ónd expertiza tehnic─â cu solu╚Ťii inovatoare de montaj.

Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice la Sol

La Rufy Roof Engineering, abord─âm proiectarea ╚Öi instalarea parcurilor fotovoltaice la sol cu o precizie tehnic─â avansat─â ╚Öi o perspectiv─â inovatoare. Procesul nostru ├«ncepe cu o evaluare detaliat─â a terenului, urmat─â de realizarea unor studii de fezabilitate care iau ├«n calcul variabilele critice ale site-ului. Designul sistemului este optimizat pentru a maximiza captarea energiei solare, beneficiind de orientare strategic─â ╚Öi ├«nclinare calculat─â pentru eficien╚Ť─â maxim─â. Tehnologia de ultim─â or─â ╚Öi software-urile de proiectare ne permit s─â simul─âm performan╚Ťa sistemului ├«nainte de instalare, asigur├óndu-ne c─â fiecare parc fotovoltaic ├«╚Öi atinge poten╚Ťialul maxim de produc╚Ťie. Instalarea este executat─â de tehnicieni califica╚Ťi, cu o aten╚Ťie deosebit─â pentru calitatea execut─ârii ╚Öi conformitatea cu standardele de siguran╚Ť─â ╚Öi eficien╚Ť─â.

Produc╚Ťie Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice la Sol

Producem sisteme de montaj pentru panourile fotovoltaice la sol, concepute pentru a oferi stabilitate ╚Öi durabilitate ├«ndelungat─â chiar ╚Öi ├«n cele mai provocatoare condi╚Ťii meteorologice. Materialele selectate pentru produc╚Ťie sunt tratate pentru rezisten╚Ť─â maxim─â la coroziune ╚Öi uzur─â. Designul modular al sistemelor noastre faciliteaz─â o instalare rapid─â ╚Öi minim─â din punct de vedere al efortului, compatibil─â cu o varietate de tipuri ╚Öi dimensiuni de panouri fotovoltaice. Aceast─â versatilitate asigur─â c─â putem oferi solu╚Ťii de montaj personalizate, care s─â corespund─â specifica╚Ťiilor exacte ale fiec─ârui proiect ╚Öi s─â optimizeze randamentul sistemului solar.

Produc╚Ťie Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice pe Acoperi╚Ö

Sistemele de montaj pentru panourile fotovoltaice pe acoperi╚Ö produse de Rufy Roof Engineering sunt rezultatul unei experien╚Ťe extinse ╚Öi a unei cunoa╚Öteri aprofundate a nevoilor pie╚Ťei. Fiecare sistem este proiectat pentru a se integra perfect cu diferite tipuri de acoperi╚Öuri, asigur├ónd o instalare sigur─â ╚Öi f─âr─â impact negativ asupra integrit─â╚Ťii structurale. Designul nostru inovator permite o montare u╚Öoar─â, reduc├ónd timpul de instalare ╚Öi costurile aferente. Pe l├óng─â aspectele practice, acord─âm o aten╚Ťie special─â esteticii, asigur├ónd c─â sistemele de montaj complementeaz─â designul acoperi╚Öului ╚Öi nu ├«ncalc─â armonia vizual─â a cl─âdirii.

Accesorii Panouri Fotovoltaice

Oferim o gam─â larg─â de accesorii esen╚Ťiale pentru orice sistem fotovoltaic, de la conectori ╚Öi cabluri la ├«ntrerup─âtoare de circuit ╚Öi solu╚Ťii de monitorizare. Fiecare produs din oferta noastr─â este selectat pe baza performan╚Ťei, fiabilit─â╚Ťii ╚Öi compatibilit─â╚Ťii cu diferite sisteme fotovoltaice. Scopul nostru este de a asigura c─â clien╚Ťii au acces la toate componentele necesare pentru o instalare eficient─â ╚Öi pentru optimizarea performan╚Ťei sistemului lor. Consultan╚Ťa noastr─â tehnic─â ajut─â clien╚Ťii s─â aleag─â cele mai potrivite accesorii pentru proiectele lor, garant├ónd func╚Ťionarea optim─â ╚Öi siguran╚Ťa sistemului fotovoltaic.

Pachet Panouri Fotovoltaice cu Structur─â de Montaj Inclus─â

Ne str─âduim s─â simplific─âm procesul de achizi╚Ťie ╚Öi instalare pentru clien╚Ťii no╚Ötri prin oferirea de pachete complete de panouri fotovoltaice, care includ structura de montaj necesar─â. Aceste pachete sunt concepute pentru a elimina orice incertitudine ├«n selec╚Ťia ╚Öi compatibilitatea componentelor, oferind o solu╚Ťie eficient─â ╚Öi integrat─â ÔÇ×plug-and-playÔÇŁ. Avantajul major al acestor pachete const─â ├«n garantarea unei compatibilit─â╚Ťi totale ├«ntre panourile fotovoltaice ╚Öi sistemul de montaj, optimiz├ónd astfel performan╚Ťa general─â a instala╚Ťiei. Fiecare kit este adaptat pentru a r─âspunde nevoilor specifice ale clien╚Ťilor, indiferent dac─â proiectul este destinat unei locuin╚Ťe, unei afaceri sau unui parc fotovoltaic la sol de amploare. Prin aceast─â abordare, ne asigur─âm c─â instalarea sistemului fotovoltaic este c├ót mai simpl─â ╚Öi eficient─â posibil, reduc├ónd timpul necesar de instalare ╚Öi maximiz├ónd eficien╚Ťa energetic─â. Aceste pachete ofer─â nu doar o valoare ad─âugat─â semnificativ─â prin simplificarea procesului de instalare, dar ╚Öi prin asigurarea durabilit─â╚Ťii ╚Öi a performan╚Ťei pe termen lung, elemente esen╚Ťiale pentru succesul oric─ârui proiect de energie solar─â.

Dori╚Ťi mai multe informa╚Ťii?

Completa╚Ťi adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de pre╚Ťuri orientative, documente ╚Öi prezent─âri ├«n format pdf. Afla╚Ťi totul despre serviciile noastre ├«ntr-un singur clic!