Panouri Fotovoltaice 550W, Eco Delta

Brand:
Panouri Fotovoltaice Eco Delta
Panouri Fotovoltaice 550W, Eco Delta

Panourile fotovoltaice Eco Delta de 550W oferă performanță superioră și eficiență îmbunătățită datorită tehnologiei avansate de celule semi-tăiate și inovatoare PERC. Aceste panouri reduc pierderile datorate umbrei și nepotrivirii interne, crescând astfel producția de energie. Sunt, de asemenea, certificate pentru rezistență la grindină și oferă o rezistență PID excepțională, asigurând fiabilitate în medii dure.

Dimensiune: 2056 x 1133 x 35 mm
Greutate : 27,3 kg
Cantitate minima: 660 buc./camion TIR
Taxa de timbru verde nu este inclusa

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri Fotovoltaice 550W, Eco Delta

Panourile fotovoltaice Eco Delta de 550W oferă performanță superioră și eficiență îmbunătățită datorită tehnologiei avansate de celule semi-tăiate și inovatoare PERC. Aceste panouri reduc pierderile datorate umbrei și nepotrivirii interne, crescând astfel producția de energie. Sunt, de asemenea, certificate pentru rezistență la grindină și oferă o rezistență PID excepțională, asigurând fiabilitate în medii dure.

Dimensiune: 2056 x 1133 x 35 mm
Greutate : 27,3 kg
Cantitate minima: 660 buc./camion TIR
Taxa de timbru verde nu este inclusa

Cea mai noua tehnologie utilizata pentru panourile fotovoltaice

Nu se blocheaza la umbrire cu procentaj mare

Garantie liniara 25 ani ECO DELTA

Avantajele panourilor Eco Delta

Panourile fotovoltaice Eco Delta de 550W reprezintă o alegere de top pentru sistemele de energie solară datorită caracteristicilor lor avansate și performanței superioare:

Tehnologie Avansată de Celule:

Incorporând celule semi-tăiate de 182 mm și tehnologie PERC inovatoare, aceste panouri sunt proiectate pentru a maximiza eficiența prin optimizarea captării luminii și conversia energiei solare în electricitate. Această tehnologie reduce semnificativ riscul de micro-fisurare, care poate apărea în celulele fotovoltaice tradiționale, datorită tensiunilor termice și mecanice. De asemenea, tehnologia celulelor semi-tăiate permite un flux mai uniform al curentului, ceea ce minimizează pierderile interne și îmbunătățește eficiența generală a modulului. Rezultatul este o eficiență superioară a panoului, cu un câștig de putere de 0- +3W, asigurând o producție energetică optimă chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Performanță în Condiții de Lumină Scăzută:

Datorită designului avansat și tehnologiei PERC, panourile Eco Delta demonstrează o performanță remarcabilă chiar și în condiții de lumină scăzută, cum ar fi la răsărit, apus sau în zilele înnorate. Această caracteristică este esențială pentru maximizarea producției de energie pe parcursul întregii zile, contribuind la eficiența generală a sistemului solar. În plus, tehnologia celulelor semi-tăiate reduce impactul negativ al umbrelor care pot cadea pe suprafața panourilor, minimizând scăderea performanței care ar putea rezulta din acest factor. Aceasta înseamnă că panourile pot continua să genereze energie la capacitate optimă chiar și atunci când o parte din suprafața lor este umbrită.

Rezistență Împotriva Grindinei:

Testele riguroase de rezistență la grindină, care simulează impacturi cu bile de gheață de până la 45mm în diametru la viteze de 30,7m/s, demonstrează durabilitatea excepțională a panourilor Eco Delta în fața unor condiții meteorologice extreme. Această rezistență la grindină este crucială pentru menținerea integrității și performanței panourilor în zonele susceptibile la astfel de fenomene meteo, asigurând investiția pe termen lung. Prin supraviețuirea în condiții atât de severe, panourile Eco Delta oferă o fiabilitate și o liniște sufletească sporită proprietarilor, demonstrând capacitatea sistemului de a rămâne productiv și în condiții climatice nefavorabile.

Reducerea Pierderilor:

Având în vedere importanța eficienței energetice pentru sistemele fotovoltaice, panourile Eco Delta sunt proiectate pentru a minimiza pierderile comune care pot afecta producția de energie. Prin reducerea efectului umbrei și a pierderilor de nepotrivire interne, aceste panouri asigură că o cantitate maximă de lumină solară este convertită în energie electrică utilizabilă. Reducerea efectului umbrei este esențială în zonele unde obiectele înalte sau alte panouri pot proiecta umbre pe suprafața panourilor pentru o parte din zi, afectând astfel performanța generală a sistemului. În plus, optimizarea pentru a contracara pierderile de nepotrivire asigură că fiecare celulă din modul contribuie eficient la producția de energie, maximizând astfel randamentul total.

Rezistența PID:

Rezistența la Potential Induced Degradation (PID) reprezintă o caracteristică cheie a panourilor Eco Delta, indicând capacitatea lor de a menține performanța înaltă pe termen lung în condiții de mediu dificile. PID se referă la scăderea potențială a performanței unui panou fotovoltaic cauzată de tensiunile electrice care pot induce degradarea celulelor solare. Această problemă este particular de relevantă în regiunile cu umiditate ridicată și temperaturi mari, unde efectele PID pot fi accelerate. Panourile Eco Delta au trecut cu succes testul de rezistență PID de 96 de ore la 85℃ și 85% umiditate, demonstrând o durabilitate remarcabilă. Prin asigurarea unei rezistențe excelente la PID, panourile oferă o asigurare împotriva scăderii eficienței pe termen lung, ceea ce înseamnă că investiția în aceste panouri fotovoltaice rămâne sigură și productivă pe durata de viață estimată a sistemului.

Fiecare dintre aceste caracteristici evidențiază angajamentul Eco Delta pentru inovație și calitate în domeniul energiei regenerabile. Tehnologia avansată de celule, împreună cu designul optimizat pentru performanță în condiții variate de lumină, rezistența excepțională la condiții meteorologice extreme, eficiența îmbunătățită prin reducerea pierderilor, și durabilitatea asigurată împotriva degradării PID, toate contribuie la o soluție fotovoltaică de top. Panourile Eco Delta de 550W nu doar că oferă o producție energetică maximă și fiabilitate pe termen lung, dar și reprezintă o investiție inteligentă pentru oricine dorește să maximizeze beneficiile energiei solare, asigurând în același timp protecția mediului și sustenabilitatea pentru viitoarele generații.

Panouri Fotovoltaice Eco Delta: Soluții Sustenabile pentru Energie Verde

Eco Delta aduce pe piață panouri fotovoltaice de înaltă calitate, recunoscute pentru angajamentul lor față de sustenabilitate și performanța energetică remarcabilă. Aceste panouri reprezintă o opțiune viabilă pentru cei care doresc să își reducă amprenta de carbon și să treacă la o sursă de energie mai curată și mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

De Ce Eco Delta?

Panourile fotovoltaice Eco Delta sunt proiectate și fabricate cu cele mai recente tehnologii pentru a oferi o serie de avantaje semnificative:

☀️ Eficiență Energetică: Panourile fotovoltaice Eco Delta sunt concepute pentru a maximiza captarea energiei solare și a transforma această energie în electricitate cu o eficiență remarcabilă. Aceasta înseamnă că veți obține mai multă energie verde pentru a alimenta casa sau afacerea dvs.

🌱 Angajament pentru Sustenabilitate: Eco Delta este dedicat protejării mediului înconjurător și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Panourile lor fotovoltaice sunt fabricate cu materiale durabile și tehnologii curate, contribuind la combaterea schimbărilor climatice și la promovarea unui viitor mai sustenabil.

🔧 Fiabilitate și Durabilitate: Panourile fotovoltaice Eco Delta sunt construite pentru a rezista la condiții meteorologice extreme și la trecerea timpului. Cu o durată de viață lungă și o rezistență ridicată la deteriorare, aceste panouri oferă o soluție de energie verde pe termen lung.

Parteneriatul cu Rufy Roof Engineering

Colaborarea dintre Rufy Roof Engineering și Eco Delta aduce împreună expertiza tehnică și inovația pentru a oferi clienților soluții personalizate și de încredere pentru energie verde:

🏗️ Soluții Personalizate: Echipa noastră de experți lucrează îndeaproape cu clienții pentru a proiecta și implementa sisteme fotovoltaice adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

🛠️ Suport Tehnic și Mentenanță: Oferim servicii complete de suport tehnic și mentenanță pentru a asigura funcționarea optimă a sistemelor fotovoltaice pe toată durata lor de viață.

Prin integrarea panourilor fotovoltaice Eco Delta în oferta noastră, Rufy Roof Engineering continuă să își consolideze angajamentul față de promovarea soluțiilor de energie regenerabilă eficiente și sustenabile, contribuind la construirea unui viitor mai verde și mai curat pentru toți.

Avantajele Tehnologice Ale Panourilor Fotovoltaice Eco Delta

 • Eficiență Energetică Superioară: Panourile fotovoltaice Eco Delta stabilesc un nou etalon în materie de eficiență energetică în domeniul energiilor regenerabile. Beneficiind de tehnologie de avangardă, similară cu mono-PERC utilizată de Longi, aceste panouri sunt proiectate să maximizeze captarea și conversia luminii solare în energie electrică. Acest avans tehnologic se traduce printr-o rată de conversie impresionant de înaltă, poziționând Eco Delta în rândul celor mai performante soluții fotovoltaice de pe piață. Eficiența sporită este esențială pentru locațiile cu spațiu limitat, asigurând că fiecare metru pătrat disponibil este exploatat la maximum, ceea ce duce la scăderea costurilor energetice și minimizarea amprentei ecologice.
 • Durabilitate Extinsă: Eco Delta nu face compromisuri în ceea ce privește durabilitatea panourilor sale fotovoltaice. Fabricate pentru a rezista condițiilor meteorologice extreme, panourile Eco Delta demonstrează un angajament puternic față de calitate și fiabilitate pe termen lung. Utilizarea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor de producție avansate conferă o rezistență superioră la deteriorări și efectele adverse ale mediului, cum ar fi coroziunea sau degradarea UV. Aceasta înseamnă că panourile Eco Delta mențin performanțe optime pentru perioade extinse, maximizând astfel valoarea investiției inițiale.
 • Impact Ecologic Redus: Alegând panourile fotovoltaice Eco Delta, clienții contribuie activ la protecția mediului. Utilizarea energiei solare, o resursă regenerabilă și inepuizabilă, reduce dependența de combustibilii fosili și, implicit, emisiile de gaze cu efect de seră. Eco Delta promovează practici de producție sustenabile, minimizând impactul ecologic al operațiunilor sale. Astfel, clienții nu doar că beneficiază de o sursă de energie curată și eficientă, dar participă și la eforturile globale de a construi un viitor mai sustenabil.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

 • Proiectare și Instalare Personalizate: Rufy Roof își valorifică expertiza pentru a oferi soluții personalizate care să se potrivească perfect cu panourile fotovoltaice Eco Delta. Fiecare proiect este analizat minuțios, garantând că soluțiile propuse sunt optimizate pentru caracteristicile specifice ale fiecărei locații. Aceasta asigură maximizarea eficienței sistemului fotovoltaic, indiferent de provocările geografice sau orientarea specifică.
 • Servicii Complete „La Cheie”: Rufy Roof gestionează întregul ciclu de viață al proiectului fotovoltaic, de la consultanție și proiectare până la instalare și întreținere. Oferind un serviciu integrat „la cheie”, Rufy Roof simplifică procesul de adoptare a energiei solare pentru clienți, asigurând o tranziție eficientă și lipsită de complicații către energia verde.
 • Producție de Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice: În calitate de producător de sisteme de montaj, Rufy Roof oferă soluții robuste și adaptabile pentru instalarea panourilor fotovoltaice atât pe acoperișuri, cât și în locații la sol. Această capacitate asigură că fiecare sistem este perfect aliniat cu specificațiile proiectului, oferind o integrare armonioasă și o durabilitate îmbunătățită a întregii instalații solare. Prin folosirea structurilor de montaj special concepute, Rufy Roof garantează o implementare fără probleme și o eficiență maximă a sistemelor fotovoltaice Eco Delta.
 • Pachete Fotovoltaice cu Structura de Montaj Inclusă: Pentru a simplifica și mai mult procesul de achiziție pentru clienți, Rufy Roof oferă pachete complete care includ atât panourile fotovoltaice Eco Delta, cât și structurile de montaj necesare. Această abordare integrată asigură compatibilitate totală și performanțe optimizate ale sistemului, eliminând orice incertitudine sau complicatii legate de selecția componentelor individuale. Prin urmare, clienții beneficiază de o soluție eficientă "plug-and-play", gata de instalare.
 • Sistem de Prindere Panouri Fotovoltaice de la K2 Systems: Colaborarea cu K2 Systems permite Rufy Roof să ofere clienților săi acces la unele dintre cele mai avansate și de încredere soluții de prindere disponibile pe piață. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a oferi flexibilitate maximă și sunt compatibile cu o varietate largă de tipuri de acoperișuri și configurații la sol. Rezultatul este o instalare rapidă, sigură și adaptabilă la nevoile specifice ale fiecărui proiect. Prin furnizarea acestor soluții inovatoare, Rufy Roof asigură că fiecare instalare este optimizată pentru durabilitate și performanță de lungă durată.

Integrarea panourilor fotovoltaice Eco Delta cu expertiza tehnică și soluțiile complete oferite de Rufy Roof reprezintă combinația ideală pentru oricine caută să facă tranziția către o sursă de energie mai verde și eficientă. Avantajele tehnologice ale panourilor Eco Delta, alături de serviciile personalizate și soluțiile de montaj de înaltă calitate oferite de Rufy Roof, asigură clienților o experiență fără griji și un sistem fotovoltaic de înaltă performanță. Acest parteneriat nu numai că facilitează accesul la energie regenerabilă, dar contribuie și la eforturile globale de sustenabilitate, oferind o soluție durabilă și eficientă pentru nevoile energetice actuale și viitoare.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!