Panouri fotovoltaice 575W, Longi, Hi-MO 6 Explorer, LR5-72HTH 560-575M-V03 DG

Brand:
Panouri Fotovoltaice Longi
Panouri fotovoltaice 575W, Longi, Hi-MO 6 Explorer, LR5-72HTH 560-575M-V03 DG

Panourile solare Hi-MO 6 sunt echipate cu tehnologia de celule solare Hybrid Pasivated Back Contact (HPBC). Această nouă generație de panouri solare este unică datorită designului frontal fără bare colectoare. Panourile solare Hi-MO 6 Explorer LR5-72HTD sunt disponibile în capacități de 560, 565, 570, 575, 580 și 585 wați de vârf și se caracterizează prin: bazat pe wafer-uri M10 și cea mai bună alegere pentru sisteme fotovoltaice la scară largă, un aspect estetic cu un design al modulului complet negru

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice 575W, Longi, Hi-MO 6 Explorer, LR5-72HTH 560-575M-V03 DG

Panourile solare Hi-MO 6 sunt echipate cu tehnologia de celule solare Hybrid Pasivated Back Contact (HPBC). Această nouă generație de panouri solare este unică datorită designului frontal fără bare colectoare. Panourile solare Hi-MO 6 Explorer LR5-72HTD sunt disponibile în capacități de 560, 565, 570, 575, 580 și 585 wați de vârf și se caracterizează prin: bazat pe wafer-uri M10 și cea mai bună alegere pentru sisteme fotovoltaice la scară largă, un aspect estetic cu un design al modulului complet negru

Avantaje panouri fotovoltaice Longi Hi-MO 6 Explorer
 • Eficiență maximă - Eficiența celulei HPBC este mai mare de 25%.
 • Aspectul estetic - Hi-MO 6 simplifică complexitatea și redefinește conceptul estetic al modulelor fotovoltaice.
 • Fiabilitate lider pe piață - Hi-MO 6 este pionierat în adoptarea tehnologiei de sudare spate completă pentru a îmbunătăți în mod eficient rezistența la micro-fisurare a modulelor.
 • Performanță remarcabilă: Hi-MO 6 îmbunătățește considerabil capacitatea de generare a energiei prin modernizarea completă a celulelor și modulelor HPBC.
Tip de montaj
 • Comercial si industrial
 • Parcuri fotovoltaice - centrale fotovoltaice
Date tehnice

Putere (în wați de vârf)

575

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristalin/ Half-cell

Numărul de celule solare

144

Sticlă/Spate/Rama

Sticla/Negru/Negru

Eficiența panoului solar (%)

22.10

Greutate (kg)

27,5

panouri fotovoltaice preturi
Avantaje
 • Seria Hi-MO 6 Explorer are două apariții estetice. Una este aspectul negru Obsidian. Întregul modul este la fel de negru ca obsidianul, iar ecranul oglindă complet este format în mod natural. Celălalt este aspectul Stelelor, designul geometric care arată simplu și modern.
 • Seria Hi-MO 6 Explorer adoptă dimensiunea unificată a 182 Alliance, care este împărțită în 72c, 66c, 60c și 54c.
 • Panourile solare Hi-MO 6 sunt echipate cu tehnologia de celule solare Hybrid Pasivated Back Contact (HPBC). Această nouă generație de panouri solare este unică datorită designului frontal fără bare colectoare.
 • Panourile solare Hi-MO 6 Explorer LR5-72HTD sunt disponibile în capacități de 560, 565, 570, 575, 580 și 585 wați de vârf și se caracterizează prin: bazat pe wafer-uri M10 și cea mai bună alegere pentru sisteme fotovoltaice la scară largă, un aspect estetic cu un design al modulului complet negru

În ansamblu, Longi Hi-MO 6 Explorer LR5-72HTH 560-575M-V03 DG este un panou solar de înaltă performanță, fiabil și durabil, care este potrivit pentru proiecte solare comerciale și de utilitate. Eficiența sa ridicată și tehnologia avansată îl fac o alegere excelentă pentru cei care doresc să genereze energie curată și durabilă din surse regenerabile.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

,

Dimensiuni

Eficienta celula

Garantie

Greutate

Panourile Fotovoltaice Longi: Eficiența și Inovația la Înălțime

În peisajul în continuă schimbare al energiei regenerabile, panourile fotovoltaice Longi se disting prin performanța de excepție și prin angajamentul față de inovație și sustenabilitate. Cu o reputație bine consolidată pe piața globală, Longi Solar aduce în prim-plan tehnologii avansate și soluții fotovoltaice care redefinește eficiența și accesibilitatea energiei solare. Explorăm mai jos de ce panourile fotovoltaice Longi sunt o alegere de top pentru proiectele tale solare.

Caracteristici Remarcabile ale Panourilor Fotovoltaice Longi

 • Eficiență Energetică de Vârf: Unul dintre pilonii centrali ai succesului Longi în domeniul fotovoltaic este eficiența impresionantă a panourilor sale. Prin utilizarea celulelor solare monocristaline de ultimă generație, Longi atinge niveluri de eficiență care maximizează producția de energie din fiecare metru pătrat expus la soare.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Longi nu face compromisuri când vine vorba de durabilitate. Panourile sale sunt construite pentru a rezista în condiții meteorologice extreme, de la temperaturi ridicate la îngheț, asigurând o funcționare fiabilă și o durată lungă de viață a instalației.
 • Tehnologie Avansată: Compania investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a îmbunătăți performanța și eficiența panourilor sale. Inovațiile, cum ar fi tehnologia PERC și modulele bifaciale, permit panourilor Longi să capteze mai multă lumină și să genereze mai multă energie.
 • Sustenabilitate: Longi este profund dedicată practicilor sustenabile, atât în procesul de fabricație, cât și în reciclarea modulelor solare. Această abordare eco-conștientă subliniază angajamentul companiei față de protecția mediului și promovarea unui viitor verde.
 • Cost-Eficiență: În pofida tehnologiei avansate și a performanței superioare, panourile Longi rămân o opțiune accesibilă, oferind un raport excelent calitate-preț. Aceasta le face o soluție atractivă atât pentru proiectele rezidențiale, cât și pentru cele comerciale sau industriale.
 • Compatibilitate Extinsă: Indiferent de specificul proiectului fotovoltaic, panourile Longi se integrează armonios cu o varietate largă de sisteme și componente, facilitând instalarea și maximizând performanța sistemului solar.
 • Garanții Solide: Longi oferă garanții extinse pentru panourile sale fotovoltaice, reflectând încrederea în calitatea și fiabilitatea produselor sale. Aceste garanții asigură investitorii de durabilitatea și eficiența pe termen lung a sistemelor lor solare.

Alegerea Panourilor Fotovoltaice Longi: Un Pas Către Independența Energetică

Optând pentru panourile fotovoltaice Longi, te alături unei revoluții globale în domeniul energiei verzi, beneficiind de tehnologia de vârf și de un partener de încredere în călătoria ta către independența energetică. Fiecare watt de energie produs reflectă angajamentul Longi față de inovație, performanță și sustenabilitate, oferindu-ți soluția perfectă pentru a exploata la maximum potențialul soarelui.

În concluzie, alegerea panourilor fotovoltaice Longi pentru proiectul tău solar înseamnă mai mult decât accesul la energie curată – înse

amnă să investești într-o tehnologie care redefinește limitele eficienței și durabilității în domeniul energiei regenerabile. Aceste panouri nu doar că transformă lumina solară în electricitate cu o eficiență remarcabilă, dar o fac într-un mod care respectă principiile dezvoltării sustenabile și ale protecției mediului.

Investiția în panouri solare de la Longi nu reprezintă doar o decizie inteligentă din punct de vedere financiar datorită economiilor generate pe termen lung și a costurilor reduse de întreținere, ci și o contribuție valoroasă la eforturile globale de reducere a emisiilor de carbon. Alegând Longi, te asiguri că proiectul tău solar nu doar că atinge performanțe energetice de top, dar și că aduce un aport semnificativ la tranziția către o economie verde și la lupta împotriva schimbărilor climatice.

Pe lângă avantajele tehnologice și ecologice, Longi oferă și o siguranță sporită investiției tale prin garanțiile sale extinse, care acoperă atât performanța produsului, cât și posibilele defecte de fabricație. Aceasta înseamnă că, pe durata garanției, poți avea încredere totală în sistemul tău fotovoltaic, știind că este protejat împotriva oricăror probleme neașteptate.

În plus, colaborarea cu producători de renume precum Longi îți oferă acces la o rețea extinsă de servicii post-vânzare și suport tehnic, asigurându-te că orice întrebare sau nevoie de asistență va fi gestionată rapid și eficient de către experți. Aceasta înseamnă o experiență de utilizare fără griji, permițându-ți să te concentrezi pe beneficiile pe care le aduce energia solară, fără a fi îngrijorat de aspectele tehnice.

Așadar, fie că ești un proprietar de locuință în căutarea unei modalități de a reduce facturile la energie, o companie care își dorește să-și asume un rol activ în protecția mediului prin adoptarea energiei verzi, sau un investitor interesat de potențialul financiar al energiei solare, panourile fotovoltaice Longi reprezintă o soluție optimă. Prin combinarea performanței superioare, durabilității, sustenabilității și suportului tehnic excepțional, Longi îți oferă toate instrumentele necesare pentru a face tranziția către o sursă de energie curată, eficientă și responsabilă față de mediul înconjurător. Alege panourile fotovoltaice Longi și fă parte din generația care construiește un viitor mai luminos și mai verde pentru toți.

Avantaje Esențiale ale Sistemelor de Montaj pentru Panouri Fotovoltaice la Sol de la Alcon PV

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol dezvoltate de Alcon PV reprezintă o combinație optimă de durabilitate, eficiență și inovație tehnologică.

Avantajele Sisteme montaj panouri fotovoltaice la sol Alcon PV

 • Durabilitate și Rezistență: Sistemele de montaj Alcon PV sunt proiectate pentru a face față provocărilor aduse de condițiile meteorologice extreme, fiind fabricate din materiale de înaltă calitate care asigură longevitate și fiabilitate. Tratamentele avansate de suprafață, cum ar fi galvanizarea, oferă o protecție superioară împotriva coroziunii, garantând o durată de viață extinsă a sistemului de montaj. Aceasta înseamnă că investiția inițială într-un sistem de montaj Alcon PV este amortizată pe parcursul multor ani, datorită reducerii necesității de întreținere sau înlocuire.
 • Flexibilitate și Adaptabilitate: Indiferent de complexitatea terenului pe care urmează să fie instalate, sistemele de montaj Alcon PV se adaptează pentru a oferi performanța optimă. Capabilitatea de a ajusta unghiul panourilor fotovoltaice permite proprietarilor să maximizeze captarea energiei solare, adaptându-se la diferitele condiții de mediu și sezoane. Această flexibilitate asigură că fiecare sistem fotovoltaic este configurat pentru a oferi cea mai mare eficiență posibilă, indiferent de locație.
 • Eficiență Energetică Îmbunătățită: Maximizând expunerea panourilor fotovoltaice la lumina solară și optimizând unghiurile de inclinare, sistemele de montaj Alcon PV contribuie semnificativ la creșterea eficienței energetice. Aceasta se traduce prin producerea unei cantități mai mari de energie pe parcursul zilei, ceea ce înseamnă o reducere a costurilor cu energia pentru consumatori și o amprentă de carbon mai mică. Prin urmare, investiția într-un astfel de sistem de montaj devine nu doar o alegere economică inteligentă, dar și o decizie ecologică responsabilă.
 • Instalare Rapidă și Simplă: Alcon PV a proiectat sistemele sale de montaj având în vedere nu doar durabilitatea și eficiența, dar și ușurința de instalare. Aceasta înseamnă că sistemele pot fi montate rapid și eficient, reducând costurile de manoperă și accelerând procesul de punere în funcțiune a instalației fotovoltaice. Simplificarea procesului de instalare face sistemul accesibil mai multor persoane și reduce bariera de intrare pentru adoptarea energiei solare.
 • Suport Tehnic și Consultanță: Unul dintre cele mai valoroase servicii oferite de Alcon PV este suportul tehnic și consultanța de specialitate. Aceasta înseamnă că clienții beneficiază de expertiza tehnică necesară pentru a alege cel mai adecvat sistem de montaj pentru nevoile lor specifice. Echipa de specialiști Alcon PV este pregătită să ofere soluții personalizate, asigurând că fiecare proiect este optimizat pentru eficiență maximă și durabilitate pe termen lung.

Serviciile Diferențiatoare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

 • Proiectare și Instalare Personalizate: Rufy Roof Engineering își pune la dispoziție expertiza pentru a oferi soluții personalizate de montaj pentru panourile fotovoltaice Longi. Compania înțelege că fiecare locație este unică și necesită o abordare specifică pentru a maximiza eficiența sistemului fotovoltaic. De aceea, fiecare proiect este analizat în detaliu, asigurându-se că soluțiile propuse sunt optimizate pentru condițiile specifice ale locației clientului, fie că este vorba de particularități geografice, orientare sau alte elemente specifice.
 • Servicii Complete „La Cheie”: De la faza de consultanție și proiectare inițială, până la instalarea și întreținerea sistemului fotovoltaic, Rufy Roof Engineering gestionează întregul proces. Acest pachet complet „la cheie” elimină necesitatea implicării multiplelor entități și simplifică procesul pentru client, asigurând o tranziție netedă și eficientă către adoptarea energiei solare.
 • Producție de Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice: În calitate de producător de sisteme de montaj, Rufy Roof Engineering răspunde nevoilor variate ale clienților, oferind structuri robuste pentru montajul panourilor fotovoltaice atât la sol, cât și pe acoperiș. Această capacitate de producție le permite să creeze soluții care să se alinieze perfect cu specificațiile proiectului, oferind o integrare fără cusur și o durabilitate crescută a instalației solare.
 • Pachete Fotovoltaice cu Structura de Montaj Inclusă: Rufy Roof Engineering simplifică procesul de achiziție pentru clienții săi prin oferirea de pachete complete de panouri fotovoltaice, care includ și structura de montaj necesară. Aceasta înseamnă că clienții beneficiază de o soluție integrată, cu toate componentele compatibile și testate împreună, asigurând astfel o instalare eficientă și performanțe optime ale sistemului.
 • Sistem prindere panouri fotovoltaice K2 Systems: Prin comercializarea sistemelor de prindere de la K2 Systems, Rufy Roof Engineering oferă acces la unele dintre cele mai inovatoare și fiabile soluții de pe piață. Aceste sisteme sunt concepute pentru a oferi flexibilitate maximă și compatibilitate cu o gamă largă de tipuri de acoperișuri și configurații la sol, facilitând o instalare rapidă și sigură.

Transformarea Energetică cu Panourile Fotovoltaice Longi și Expertiza Rufy Roof Engineering

Pe măsură ce lumea se orientează către soluții de energie regenerabilă, panourile fotovoltaice Longi și serviciile complementare oferite de Rufy Roof Engineering reprezintă un tandem de încredere pentru cei interesați să facă trecerea la o sursă de energie mai verde și mai eficientă. Prin combinarea tehnologiei avansate a panourilor Longi cu expertiza și serviciile specializate ale Rufy Roof Engineering, clienții se bucură de soluții fotovoltaice la cheie, optimizate pentru nevoile lor specifice. Următoarea descriere subliniază avantajele panourilor fotovoltaice Longi, evidențiind în același timp rolul crucial pe care Rufy Roof îl joacă în implementarea acestora.

Avantajele Tehnologice ale Panourilor Fotovoltaice Longi

 • Eficiență Energetică Superioară: Panourile fotovoltaice Longi redefinește standardul pentru eficiență energetică în domeniul energiei regenerabile, datorită tehnologiei avansate mono-PERC. Această tehnologie permite celulelor solare să capteze și să convertescă o cantitate mai mare de lumină solară în energie electrică, comparativ cu panourile tradiționale. Rezultatul? O rată de conversie impresionant de înaltă, care transformă panourile Longi în unele dintre cele mai performante opțiuni de pe piață. Mai mult decât atât, eficiența îmbunătățită este crucială pentru locațiile cu spațiu limitat: fiecare metru pătrat de acoperiș sau teren produce mai multă energie, maximizând astfel rentabilitatea investiției în energia solară. Pentru proprietarii de locuințe și companii, aceasta înseamnă o reducere semnificativă a costurilor energetice și o amprentă ecologică minimă.
 • Durabilitate Extinsă: Longi nu face compromisuri când vine vorba de durabilitatea panourilor sale fotovoltaice. Fabricate pentru a suporta condiții meteorologice extreme - de la arșița deșertului până la frigul polar - aceste panouri sunt un testament al angajamentului companiei față de calitate și fiabilitate pe termen lung. Utilizarea de materiale de înaltă calitate și tehnici de producție de avangardă asigură o rezistență superioră la deteriorare fizică și la efectele negative ale mediului, cum ar fi coroziunea sau degradarea UV. Aceasta înseamnă că panourile Longi nu doar că supraviețuiesc, dar și își păstrează performanța optimă pentru o perioadă extinsă, reducând necesitatea înlocuirilor frecvente și maximizând rentabilitatea investiției inițiale.
 • Impact Ecologic Redus: Optând pentru panourile fotovoltaice Longi, clienții fac o alegere puternică în favoarea protecției mediului. Prin utilizarea energiei solare - o resursă inepuizabilă și complet regenerabilă - în locul combustibililor fosili, panourile Longi ajută la reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră. Acest lucru este vital în contextul actualelor provocări climatice globale. Mai mult, compania Longi este dedicată practicilor de producție sustenabile, minimizând impactul ecologic al proceselor sale industriale. Alegând Longi, consumatorii nu doar că își asigură accesul la o sursă de energie curată și eficientă, dar contribuie activ la un viitor mai sustenabil pentru planeta noastră, reducând amprenta de carbon și sprijinind eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.

Serviciile Diferențiatoare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

 • Proiectare și Instalare Personalizate: Rufy Roof Engineering își pune la dispoziție expertiza pentru a oferi soluții personalizate de montaj pentru panourile fotovoltaice Longi. Compania înțelege că fiecare locație este unică și necesită o abordare specifică pentru a maximiza eficiența sistemului fotovoltaic. De aceea, fiecare proiect este analizat în detaliu, asigurându-se că soluțiile propuse sunt optimizate pentru condițiile specifice ale locației clientului, fie că este vorba de particularități geografice, orientare sau alte elemente specifice.
 • Servicii Complete „La Cheie”: De la faza de consultanție și proiectare inițială, până la instalarea și întreținerea sistemului fotovoltaic, Rufy Roof Engineering gestionează întregul proces. Acest pachet complet „la cheie” elimină necesitatea implicării multiplelor entități și simplifică procesul pentru client, asigurând o tranziție netedă și eficientă către adoptarea energiei solare.
 • Producție de Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice: În calitate de producător de sisteme de montaj, Rufy Roof Engineering răspunde nevoilor variate ale clienților, oferind structuri robuste pentru montajul panourilor fotovoltaice atât la sol, cât și pe acoperiș. Această capacitate de producție le permite să creeze soluții care să se alinieze perfect cu specificațiile proiectului, oferind o integrare fără cusur și o durabilitate crescută a instalației solare.
 • Pachete Fotovoltaice cu Structura de Montaj Inclusă: Rufy Roof Engineering simplifică procesul de achiziție pentru clienții săi prin oferirea de pachete complete de panouri fotovoltaice, care includ și structura de montaj necesară. Aceasta înseamnă că clienții beneficiază de o soluție integrată, cu toate componentele compatibile și testate împreună, asigurând astfel o instalare eficientă și performanțe optime ale sistemului.
 • Sistem prindere panouri fotovoltaice K2 Systems: Prin comercializarea sistemelor de prindere de la K2 Systems, Rufy Roof Engineering oferă acces la unele dintre cele mai inovatoare și fiabile soluții de pe piață. Aceste sisteme sunt concepute pentru a oferi flexibilitate maximă și compatibilitate cu o gamă largă de tipuri de acoperișuri și configurații la sol, facilitând o instalare rapidă și sigură.

Combinația dintre inovația tehnologică a panourilor fotovoltaice Longi și expertiza tehnică a Rufy Roof Engineering reprezintă soluția ideală pentru oricine dorește să investească în energia solară. Prin beneficiile remarcabile ale panourilor Longi și serviciile specializate oferite de Rufy Roof, clienții au la dispoziție o soluție completă, eficientă și durabilă pentru nevoile lor de energie regenerabilă. Această sinergie nu doar că facilitează accesul la energie curată și sustenabilă, dar asigură și o implementare fără griji, cu suport constant pe tot parcursul proiectului și dincolo de acesta.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!