Panouri fotovoltaice bifaciale 430W SolarHero HERO PV 430-S2 PRO2 Stäubli MC4-EVO2

Brand:
Panouri fotovoltaice SolarHero
Panouri fotovoltaice bifaciale 430W SolarHero HERO PV 430-S2 PRO2 Stäubli MC4-EVO2

Panourile fotovoltaice bifaciale SolarHero HERO PV 430-S2 PRO2 cu conectori Stäubli MC4-EVO2 sunt module solare de înaltă performanță, capabile să convertească energia solară în energie electrică atât din fața panoului, cât și din spatele acestuia. Cu o putere nominală de 430W, aceste panouri sunt proiectate pentru a maximiza producția de energie electrică.

Va oferim:
  • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
  • Solutii personalizate pentru fiecare client
  • Livrare rapida oriunde in Romania
  • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
  • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice bifaciale 430W SolarHero HERO PV 430-S2 PRO2 Stäubli MC4-EVO2

Panourile fotovoltaice bifaciale SolarHero HERO PV 430-S2 PRO2 reprezintă o soluție de vârf în materie de tehnologie solară, proiectate să ofere performanțe deosebite și durabilitate pe termen lung. Cu o eficiență maximă a modulului de 22.0% și o putere maximă de ieșire de 430W, aceste panouri sunt optimizate pentru a capta și a transforma o cantitate semnificativă de energie solară în energie electrică.

Parametri Tehnici:

Panourile fotovoltaice bifaciale SolarHero HERO PV 430-S2 PRO2 reprezintă o soluție de vârf în materie de tehnologie solară, proiectate să ofere performanțe deosebite și durabilitate pe termen lung. Cu o eficiență maximă a modulului de 22.0% și o putere maximă de ieșire de 430W, aceste panouri sunt optimizate pentru a capta și a transforma o cantitate semnificativă de energie solară în energie electrică.

Eficiența Maximă a Modulului: 22.0%

Aceasta reprezintă raportul dintre energia electrică generată de panoul fotovoltaic și energia solară primită pe suprafața acestuia. Cu o eficiență de 22.0%, aceste panouri se numără printre cele mai eficiente de pe piață

Putere Maximă de Ieșire: 430W

Acesta este valorii maxime de putere pe care panoul o poate produce sub condiții optime de iradiere solară.

Garanție de Performanță pe 30 de Ani

Această garanție asigură că panourile vor menține o anumită eficiență a producției de energie electrică pentru o perioadă de 30 de ani.

Garanție a Produsului pe 30 de Ani

Acest tip de garanție acoperă defecțiunile de fabricație sau materiale pentru o perioadă de 30 de ani, ceea ce demonstrează încrederea producătorului în durabilitatea și fiabilitatea produselor sale.

Toleranță: 5%

Acest parametru indică variația posibilă a puterii maxime de ieșire a panoului. De exemplu, un panou cu o putere nominală de 430W și o toleranță de 5% ar putea să aibă o putere reală cuprinsă între 408.5W și 451.5W

Conectori Stäubli MC4-EVO2

Acești conectori de înaltă calitate sunt proiectați pentru a asigura o conexiune sigură și stabilă între panouri și alte componente ale sistemului solar. Ei sunt cunoscuți pentru fiabilitatea și durabilitatea lor, minimizând pierderile de energie și rezistând la condiții meteorologice severe.

Caracteristici Suplimentare

Panourile fotovoltaice bifaciale SolarHero HERO PV 430-S2 PRO2 sunt proiectate pentru a capta energia solară pe ambele fețe, fapt ce le permite să genereze mai multă energie în comparație cu panourile monofaciale. Acestea sunt ideale pentru instalări pe acoperișuri, la sol sau pe structuri de montaj flotante, datorită flexibilității și eficienței lor ridicate.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

,

Greutate

 

Panouri Fotovoltaice SolarHero: Soluția Sustenabilă pentru Energie Verde

Panourile fotovoltaice SolarHero reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile. Acestea oferă o combinație perfectă între tehnologie de vârf, durabilitate și contribuție la protejarea mediului înconjurător. Iată câteva dintre beneficiile majore ale panourilor fotovoltaice SolarHero:

Beneficii:

  • Eficiență Energetică Maximă: Panourile fotovoltaice SolarHero sunt proiectate să maximizeze captarea și conversia energiei solare în electricitate. Tehnologia avansată folosită în aceste panouri asigură o eficiență energetică ridicată, permițând producția semnificativă de electricitate chiar și în condiții de lumină slabă sau înnorată.
  • Durabilitate și Rezistență Ridicată: Construite din materiale de înaltă calitate și supuse unor teste riguroase, panourile SolarHero sunt extrem de durabile și rezistente la factorii externi precum intemperii, radiații UV și schimbări de temperatură. Acestea sunt proiectate să ofere o durată lungă de viață și să necesite întreținere minimă, reprezentând o investiție fiabilă pe termen lung în producția de energie verde.
  • Design Modern și Versatil: Panourile SolarHero au un design estetic și modern, adaptabil pentru o gamă variată de aplicații. Ele sunt disponibile în diverse dimensiuni și configurații, permițând integrarea flexibilă în orice tip de structură sau peisaj. Astfel, aceste panouri pot fi utilizate cu succes atât în locuințe rezidențiale, cât și în clădiri comerciale sau industriale.
  • Contribuție la Protejarea Mediului înconjurător: Folosind energia solară, panourile fotovoltaice SolarHero contribuie la reducerea dependenței de sursele de energie fosile și la diminuarea emisiilor de gaze cu efect de seră. Prin utilizarea lor, utilizatorii pot să reducă amprenta de carbon și să contribuie la lupta împotriva schimbărilor climatice, având un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Prin urmare, panourile fotovoltaice SolarHero reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să investească într-o sursă de energie verde, eficientă și durabilă. Cu beneficiile lor notabile în ceea ce privește eficiența energetică, durabilitatea, versatilitatea și contribuția la protejarea mediului, aceste panouri sunt cu siguranță o soluție de top pe piața energiei solare.

Avantaje Panouri Fotovoltaice SolarHero

Performanță Optimă în Condiții Variabile de Iluminare

Panourile SolarHero se disting prin capacitatea lor de a menține o performanță înaltă chiar și în condiții variabile de iluminare. Acest avantaj tehnic este posibil datorită tehnologiei avansate de celule fotovoltaice, care include utilizarea celulelor PERC (Passivated Emitter Rear Contact). Această tehnologie permite o captare eficientă a luminii solare și o conversie mai bună a energiei, chiar și în zilele înnorate sau în condiții de lumină scăzută la începutul dimineții și sfârșitul serii. Îmbunătățirea performanței în condiții de iluminare slabă înseamnă că panourile SolarHero pot genera mai multă energie pe parcursul unei zile, crescând eficiența generală a sistemului fotovoltaic.

Eficiență Energetică Ridicată și Stabilitatea Producției de Energie

Panourile SolarHero sunt recunoscute pentru eficiența lor energetică ridicată, un factor crucial pentru maximizarea energiei produse de sistemele fotovoltaice. Eficiența în conversia energiei solare în electricitate este amplificată prin optimizarea designului celulelor și a tehnologiei de fabricație. Aceasta se traduce prin o rată mai mare de producție de energie pe unitatea de suprafață, făcând panourile SolarHero o alegere economică pentru proiecte de orice dimensiune. Stabilitatea producției de energie, asigurată de calitatea materialelor și de precizia asamblării, garantează o performanță constantă și durabilă a panourilor pe durata de viață extinsă.

Durabilitate în Fața Condițiilor Meteorologice Extreme

Unul dintre avantajele majore ale panourilor SolarHero este durabilitatea lor în fața condițiilor meteorologice extreme. Aceste panouri sunt testate riguros pentru a asigura rezistența la factori variabili cum ar fi vânturile puternice, grindina, înghețul și temperaturile extreme. Construcția robustă și materialele rezistente la UV și coroziune asigură că panourile își vor păstra performanța și integritatea structurală pe termen lung, reducând necesitatea intervențiilor de întreținere și reparații.

Compatibilitate și Flexibilitate în Instalare

Panourile SolarHero oferă o mare flexibilitate și compatibilitate în ceea ce privește instalarea. Datorită designului modular și a gamei variate de sisteme de montaj disponibile, aceste panouri pot fi integrate cu ușurință în diferite tipuri de instalații, de la rezidențiale la comerciale și industriale. Capacitatea de a se adapta la diferite unghiuri de înclinare și orientări permite maximizarea expunerii la soare și optimizarea producției de energie. În plus, panourile SolarHero sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat, reducând timpul și costurile asociate cu montajul, ceea ce le face o opțiune eficientă pentru proiecte de orice scală.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice la Sol

La Rufy Roof Engineering, specializarea în proiectarea și instalarea parcurilor fotovoltaice la sol este esențială. Fiecare proiect este abordat cu o analiză detaliată, incluzând evaluări ale terenului, studii de fezabilitate și optimizarea layout-ului pentru maximizarea captării solare. Utilizăm tehnologie de vârf și software de proiectare pentru a asigura eficiența maximă a fiecărui sistem, oferind soluții care respectă normele de siguranță și eficiență energetică. Procesul include managementul integral al instalației - de la fundamentare, structuri de suport, la conectivitatea rețelei.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice la Sol

Producem sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol, caracterizate prin robustețe și adaptabilitate. Designul este conceput pentru a rezista condițiilor exterioare variabile și pentru a asigura o instalare eficientă. Materialele de înaltă calitate folosite în fabricația sistemelor de montaj garantează durabilitatea și performanța pe termen lung, oferind soluții versatili pentru o gamă variată de configurații de teren.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice pe Acoperiș

Dedicarea noastră pentru inovație este evidențiată prin sistemele de montaj pe acoperiș pe care le producem, optimizate pentru o varietate de tipuri de acoperișuri. Aceste sisteme sunt proiectate pentru o integrare fluidă cu structura existentă, minimizând necesitatea modificărilor majore și asigurând distribuția uniformă a greutății. Eficiența instalării și durabilitatea pe termen lung sunt prioritățile noastre, încorporând soluții de etanșeitate avansate și materiale rezistente la coroziune.

Accesorii Panouri Fotovoltaice

Oferim o gamă extinsă de accesorii pentru panouri fotovoltaice, inclusiv sisteme de cablare, conectori și soluții de monitorizare. Selectarea riguroasă a accesoriilor asigură compatibilitatea și eficiența maximă pentru sistemele fotovoltaice. Consultanța noastră tehnică este disponibilă pentru a ajuta clienții în alegerea celor mai potrivite accesorii, îmbunătățind performanța și durabilitatea instalațiilor.

Pachet Panouri Fotovoltaice cu Structura de Montaj Inclusă

Punem la dispoziție pachete complete de panouri fotovoltaice, care includ și structura de montaj, simplificând procesul de achiziție și instalare. Aceste pachete sunt proiectate pentru a oferi o soluție "plug-and-play", cu compatibilitate garantată între panouri și sistemele de montaj. Eficiența instalării și optimizarea performanței sistemului sunt asigurate, oferind clienților o soluție completă și eficientă pentru necesitățile lor energetice.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!