Panouri fotovoltaice bifaciale 505W, Trina Solar, Vertex TSM-DE18M 480-505W

Brand:
Panouri Fotovoltaice Trina Solar
Panouri fotovoltaice bifaciale 505W, Trina Solar, Vertex TSM-DE18M 480-505W

Panourile fotovoltaice bifaciale TrinaSolar Vertex TSM-DE18M sunt unele dintre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri sunt proiectate pentru a colecta energia solară atât din partea frontală, cât și din partea din spate, făcându-le panouri solare “bifaciale”.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice bifaciale 505W, Trina Solar, Vertex TSM-DE18M 480-505W

Panourile fotovoltaice bifaciale TrinaSolar Vertex TSM-DE18M sunt unele dintre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri sunt proiectate pentru a colecta energia solară atât din partea frontală, cât și din partea din spate, făcându-le panouri solare “bifaciale”.

Avantaje panouri fotovoltaice Trina Solar - Vertex

Panouri fotovoltaice bifaciale

Putere ultra-înaltă de 500 W+ cu 21% eficiență ridicată

 • Modul Multi-bare Vertex
 • 150 Celule monocristaline

Bazat pe o placă de siliciu de dimensiuni mari de 210 mm și pe celula PERC monocristalină, Vertex vine cu mai multe caracteristici de design inovatoare care permit o putere mare de ieșire de peste 500 Wp. Coeficientul de temperatură excelent și performanța scăzută de iradiere aduc o putere mai mare. În plus, beneficiind de monocelule pătrate și de tehnologia de încapsulare de înaltă densitate, eficiența Vertex poate ajunge până la 21,1%.

Integrarea tehnologiilor inovatoare: Tehnologia 1/3-cut și MBB

Pe baza tehnologiei sale superioare multi-bare, echipa de cercetare și dezvoltare a Trina Solar a introdus un design inovator care integrează tehnologii avansate de tăiere nedistructivă din trei piese și de încapsulare de înaltă densitate. Tehnologia 1/3-cut depășește tehnologia tradițională de jumătate de tăiere, rezolvând problemele legate de curentul ridicat al sistemului și reducând pierderile de putere. Tehnologia multi-bară, cu capacitatea de a crește absorbția luminii, se potrivește perfect cu celula cu suprafață mare. Integrarea tehnologiei permite Vertex să atingă o putere mai mare și o capacitate de generare a energiei pe watt.

Fiabilitate ridicată

Cu o rezistență mai puternică împotriva punctelor fierbinți și a temperaturii excesive, celulele tăiate 1/3 pot îmbunătăți fiabilitatea modulului. Aplicarea celulelor multi-barare are ca rezultat sarcini mai uniforme pentru a preveni stresul, rezultând o performanță mai bună chiar și în cazul unei ușoare fisuri. În prezent, cota de piață a modulelor fotovoltaice cu tehnologie MBB este dominantă în industria solară globală.

Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Parcuri panouri fotovoltaice/Centrale fotovoltaice
Date tehnice

Panouri fotovoltaice bifaciale 505W, Trina Solar, Vertex TSM-DE18M 480-505W

Celula

150 Celule monocristaline

Interval de putere de ieșire

480-505W

Eficiență maximă

21.1%

Toleranță pozitivă la putere

0~+5W

TrinaSolar Vertex - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice bifaciale 505W, Trina Solar, Vertex TSM-DE18M 480-505W

Panourile fotovoltaice bifaciale TrinaSolar Vertex TSM-DE18M sunt unele dintre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri sunt proiectate pentru a colecta energia solară atât din partea frontală, cât și din partea din spate, făcându-le panouri solare "bifaciale". Cu o putere nominală între 480 și 505 de wați, aceste panouri pot fi utilizate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru sisteme fotovoltaice de uz casnic sau comercial și pentru producția de energie electrică în rețelele de distribuție. Aceste panouri sunt fabricate din celule solare bifaciale, care sunt mai durabile și mai eficiente decât celulele solare tradiționale. De asemenea, panourile sunt echipate cu tehnologia avansată Multi-Busbar (MBB), care permite o mai bună colectare a energiei solare și o eficiență crescută. Deoarece aceste panouri sunt bifaciale, ele pot colecta energia solară de la o gamă mai largă de unghiuri, ceea ce le face mai eficiente în condiții de lumină slabă sau în momentele când lumina soarelui vine dintr-o direcție diferită. De asemenea, aceste panouri sunt proiectate pentru a fi durabile și fiabile în condiții extreme de mediu, cum ar fi temperaturi ridicate și condiții meteorologice nefavorabile.

În general, panourile fotovoltaice bifaciale TrinaSolar Vertex TSM-DE18M sunt o alegere excelentă pentru oricine caută să instaleze un sistem fotovoltaic eficient și durabil pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile de energie.

Clase de putere (Wp max)

, , , ,

Tip montaj

,

Tip panou:

Eficienta celula

Garantie

Panouri fotovoltaice Trina Solar

Trina Solar este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de panouri fotovoltaice din lume. Compania, fondată în 1997, și-a consolidat de-a lungul anilor reputația de producător de încredere și inovator în industria energiei solare. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice produse de Trina Solar:

 1. Calitate și Fiabilitate: Trina Solar este recunoscut pentru producerea de panouri solare de calitate înaltă. Cu un istoric de decenii în producția de panouri, compania și-a demonstrat capacitatea de a furniza produse fiabile care rezistă testului timpului.
 2. Eficiență: Panourile fotovoltaice Trina Solar sunt cunoscute pentru eficiența lor competitivă. Aceasta se referă la capacitatea panourilor de a converti lumina solară în energie electrică. Un panou cu eficiență mai mare va produce mai multă energie în aceleași condiții de lumină solară.
 3. Inovație: Trina Solar investește în mod constant în cercetare și dezvoltare, ceea ce le permite să introducă în mod regulat îmbunătățiri tehnologice și să dezvolte noi produse.
 4. Sustenabilitate: Compania pune accent pe producția ecologică și pe promovarea energiei regenerabile. De asemenea, își asumă responsabilitatea socială corporativă și promovează practici durabile în toate aspectele afacerii sale.
 5. Certificări și Garanții: Panourile Trina Solar trec printr-o serie de teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinesc standardele internaționale. În plus, vin adesea cu garanții pe termen lung care acoperă atât performanța, cât și materialele produsului.
 6. Prezență Globală: Cu o rețea extinsă de distribuție și operațiuni în numeroase țări, Trina Solar servește clienți din întreaga lume.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Trina Solar

 • Eficiență Înaltă de Conversie: Panourile fotovoltaice Trina Solar se remarcă prin eficiența înaltă de conversie, unele modele atingând peste 21% eficiență, plasându-le printre cele mai performante panouri disponibile pe piață. Acest nivel de eficiență este posibil datorită implementării tehnologiilor avansate precum PERC (Passivated Emitter and Rear Cell), care îmbunătățește captarea luminii și minimizarea pierderilor de recombinație. Tehnologia half-cut, reducând rezistența internă și optimizând producția de energie chiar și în condiții de iluminare scăzută sau parțială. Eficiența ridicată a conversiei energetice înseamnă mai multă energie generată pe metru pătrat, optimizând spațiul disponibil și maximizând rentabilitatea investiției.
 • Durabilitate și Fiabilitate Superioară: Trina Solar prioritizează durabilitatea și fiabilitatea panourilor sale, supunându-le unor teste riguroase pentru a asigura rezistența la condiții meteorologice extreme, inclusiv sarcini grele de zăpadă, vânturi puternice și impactul cu grindina. Materialele de înaltă calitate și procesul de fabricație controlat asigură o rezistență îndelungată împotriva coroziunii, a efectelor de mediu nocive și a degradării performanței. Acest lucru rezultă într-o durată de viață extinsă a panourilor, cu o menținere excelentă a eficienței pe termen lung, oferind proprietarilor de sisteme fotovoltaice o fiabilitate pe care se pot baza.
 • Tehnologie Avansată pentru Diverse Condiții de Lumină: Panourile Trina Solar sunt echipate pentru a opera eficient într-o varietate largă de condiții de lumină, datorită utilizării tehnologiilor avansate precum celulele bifaciale și structurile half-cut. Aceste tehnologii permit panourilor să capteze lumina mai eficient, chiar și în condiții de lumină scăzută sau în timpul orelele dimineții și serii, când intensitatea soarelui este redusă. Capacitatea de a genera energie într-un spectru larg de condiții meteorologice și de iluminare mărește semnificativ producția anuală de energie, optimizând performanța sistemului fotovoltaic.
 • Flexibilitate și Compatibilitate în Instalare: Diversitatea gamei de produse oferite de Trina Solar asigură o compatibilitate largă și flexibilitate în instalare, indiferent de tipul de proiect sau de specificitățile locației. Panourile sunt proiectate pentru a se adapta atât pe acoperișuri rezidențiale cât și în instalații comerciale sau industriale, compatibile cu o varietate de sisteme de montare. Aceasta flexibilitate permite o integrare arhitecturală ușoară și optimizarea eficienței sistemului fotovoltaic în funcție de unghiul de înclinație, orientare și alte variabile specifice fiecărei locații.
 • Suport și Servicii Post-Vânzare: Trina Solar oferă un suport tehnic și servicii post-vânzare de excepție, asigurând că fiecare client beneficiază de asistența necesară pentru maximizarea performanței sistemului său fotovoltaic. Acest suport include acces la informații tehnice detaliate, recomandări pentru instalare și întreținere, precum și asistență în soluționarea oricăror probleme care pot apărea. Echipa de suport tehnic a Trina Solar este compusă din profesioniști bine pregătiți, capabili să ofere consultanță tehnică valoroasă, de la selecția panourilor fotovoltaice până la optimizarea performanței sistemului instalat. În plus, garanțiile oferite de Trina Solar acoperă atât performanța produselor, cât și posibilele defecte de fabricație, oferind clienților o siguranță suplimentară a investiției lor. Această abordare orientată către client și angajamentul pentru satisfacția maximă subliniază încrederea companiei în calitatea și durabilitatea produselor sale, facilitând o experiență pozitivă pe termen lung pentru utilizatori.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice la Sol

Rufy Roof Engineering se specializează în furnizarea de servicii integrate de proiectare și instalare pentru parcuri fotovoltaice la sol, destinat clienților din sectorul industrial și comercial. Procesul nostru cuprinde analize de teren, studii de fezabilitate, proiectare optimizată pentru eficiența energetică maximă și implementare conformă cu cele mai înalte standarde de calitate. Ne bazăm pe software-uri de proiectare de vârf și tehnologii inovatoare pentru a asigura că fiecare soluție este adaptată pentru a îmbunătăți captarea solară și a maximiza randamentul investiției.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice la Sol

Fabricăm sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol, concepute pentru a asigura stabilitate, durabilitate și eficiență ridicată în diferite condiții climatice. Utilizăm materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și uzură, oferind soluții modulare ce permit o instalare rapidă și cost-eficientă. Produsele noastre sunt compatibile cu o diversitate de panouri fotovoltaice, oferind flexibilitate în proiectare și optimizare spațială.

Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice pe Acoperiș

Oferim sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice pe acoperiș, proiectate pentru a se integra armonios cu diverse tipuri de acoperișuri. Sistemul nostru permite o distribuție egală a greutății, prevenind orice potențială deteriorare structurală și asigurând etanșeitatea. Designul nostru inovator promovează o instalare simplificată, reducând necesitatea de manoperă și accelerând timpul de implementare, fără a compromite estetica clădirii.

Accesorii Panouri Fotovoltaice

Distribuim o gamă largă de accesorii pentru sisteme fotovoltaice, inclusiv conectori, cabluri, întrerupătoare și soluții de monitorizare, selectate pentru performanță, durabilitate și compatibilitate. Aceste componente sunt esențiale pentru funcționarea optimă și siguranța sistemelor fotovoltaice, oferind clienților posibilitatea de a-și personaliza și optimiza instalațiile pentru performanță maximă.

Pachet Panouri Fotovoltaice cu Structură de Montaj Inclusă

Propunem pachete integrate de panouri fotovoltaice, care includ structuri de montaj dedicate, pentru a simplifica procesul de achiziție și instalare. Aceste pachete sunt pre-configurate pentru o compatibilitate maximă și eficiență ridicată, eliminând complexitatea selecției individuale a componentelor. Avantajul acestei abordări constă în asigurarea unei implementări rapide și eficiente, reducând timpul de montaj și optimizând performanța energetică a sistemului instalat.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!