Panouri fotovoltaice bifaciale 695W, Canadian solar, TOPBiHiKu

Brand:
Panouri Fotovoltaice Canadian Solar
Panouri fotovoltaice bifaciale 695W, Canadian solar, TOPBiHiKu 7CS7N-TB-AG

Panourile fotovoltaice bifaciale Canadian Solar TOPBiHiKu 7CS7N-TB-AG sunt o variantă inovatoare de panouri solare, care utilizează tehnologia bifacială pentru a crește eficiența de conversie a energiei solare. Aceste panouri au o putere nominală de 695W și sunt proiectate pentru a funcționa pe ambele fețe, astfel încât să poată capta mai multă energie solară și să producă mai multă energie electrică.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice bifaciale 695W, Canadian solar, TOPBiHiKu 7CS7N-TB-AG

Panourile fotovoltaice bifaciale Canadian Solar TOPBiHiKu 7CS7N-TB-AG sunt o variantă inovatoare de panouri solare, care utilizează tehnologia bifacială pentru a crește eficiența de conversie a energiei solare. Aceste panouri au o putere nominală de 695W și sunt proiectate pentru a funcționa pe ambele fețe, astfel încât să poată capta mai multă energie solară și să producă mai multă energie electrică.

Avantaje panouri fotovoltaice Canadian Solar

Modul bifacial de până la 695W

 • Wafer de 210 mm 132/120
 • Tehnologie TOPCon de tip N cu două celule
 • Putere frontală de până la 695 W
 • Putere bifacială de până la 85%, mai multă putere din partea din spate

Randament energetic mai mare, LCOE mai mic

 • Coeficient de temperatură scăzut (Pmax): -0,30%/℃, mai multă energie în climă caldă
 • Generare de energie cu 2% mai mare decât PERC
 • LCOE cu aproximativ 2,3% mai mic decât PERC

Fiabilitate sporită

 • Fara microfisuri datorita tehnologiei de fabricatie
 • Sarcini de zăpadă de până la 5.400 Pa, încărcăturile vântului de până la 2.400 Pa
 • 12 ani garanție sporită a produsului pentru materiale și manoperă
 • 30 de ani garanție de putere liniară de ieșire Conform Declarației de garanție limitată Canadian Solar aplicabilă.
Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperis/Terase
Date tehnice

Gama de putere

675~695 W

Garanție de putere (ani)

30

Tip de celule solare

TOPCon de tip N cu două celule

Dimensiunea placheta

210 mm

Dimensiuni

2384x1303x33 mm

Eficiența panoului solar (%)

22,4%

Wafer

210 mm 132/120

Sistem complet și certificare de produs
 • ISO 9001:2015 - Sistem de management al calitatii
 • ISO 14001:2015 - Standarde pentru sistemul de management de mediu
 • ISO 45001: 2018 - Standarde internaționale pentru sănătatea și securitatea în muncă
 • IEC 62941: 2019 - Sistem de calitate pentru fabricarea modulelor fotovoltaice
Canadian Solar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice bifaciale 695W, Canadian solar, TOPBiHiKu

Panourile fotovoltaice bifaciale Canadian Solar TOPBiHiKu 7CS7N-TB-AG sunt o variantă inovatoare de panouri solare, care utilizează tehnologia bifacială pentru a crește eficiența de conversie a energiei solare. Aceste panouri au o putere nominală de 695W și sunt proiectate pentru a funcționa pe ambele fețe, astfel încât să poată capta mai multă energie solară și să producă mai multă energie electrică.

Panourile TOPBiHiKu 7CS7N-TB-AG sunt fabricate cu celule solare bifaciale, care permit captarea și utilizarea energiei solare din ambele fețe ale panoului. Acest lucru înseamnă că aceste panouri pot absorbi lumina directă a soarelui, precum și lumina reflectată de la sol sau de la alte suprafețe, cum ar fi zăpada, apa sau clădirile.

Eficiența de conversie a energiei solare a acestor panouri bifaciale poate ajunge până la 22,4%, ceea ce înseamnă că acestea pot produce mai multă energie electrică într-un spațiu mai mic, comparativ cu panourile solare tradiționale. În plus, aceste panouri sunt construite cu materiale de calitate superioară, care le conferă o durabilitate și o rezistență la condițiile meteorologice severe, cum ar fi ploaia, vântul puternic și zăpada.

Panourile fotovoltaice bifaciale Canadian Solar TOPBiHiKu 7CS7N-TB-AG sunt ideale pentru utilizarea în proiecte solare la scară mare, precum și în sisteme solare comerciale și industriale. Acestea oferă o soluție ecologică și durabilă pentru generarea de energie electrică și pot contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Clase de putere (Wp max)

, , , ,

Tip montaj

,

Dimensiuni

Garantie

Eficienta celula

Tip panou:

Panourile Fotovoltaice Canadian Solar: Eficiență și Sustenabilitate cu Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering aduce pe piață panourile fotovoltaice Canadian Solar, recunoscute la nivel mondial pentru performanța lor superioară și angajamentul față de sustenabilitate. Această colaborare subliniază devotamentul nostru comun către inovație și excelentă în domeniul energiei regenerabile, oferind soluții fotovoltaice de înaltă calitate care se adresează atât nevoilor energetice ale prezentului, cât și provocărilor ecologice ale viitorului.

De Ce Canadian Solar?

Canadian Solar este unul dintre cei mai mari producători de panouri fotovoltaice la nivel global, cu o reputație solidă pentru crearea unor produse care combină tehnologia avansată cu performanța de excepție și durabilitatea.

🌞 Eficiență Energetică: Panourile Canadian Solar sunt proiectate pentru a oferi una dintre cele mai înalte rate de conversie a energiei solare în electricitate, asigurând astfel o producție maximă de energie chiar și în condiții de luminozitate redusă.

🌱 Sustenabilitate: Alegerea panourilor Canadian Solar contribuie la un viitor mai verde, datorită reducerii semnificative a emisiilor de carbon și a angajamentului companiei pentru practici ecologice responsabile în producție și distribuție.

🛡 Durabilitate: Testate riguros pentru a rezista la condiții meteorologice extreme, panourile Canadian Solar sunt construite pentru a dura, oferind o soluție de investiție sigură și de lungă durată pentru clienți.

💰 Rentabilitate: Eficiența și durabilitatea panourilor Canadian Solar înseamnă economii pe termen lung la factura de energie, transformând energia solară într-o opțiune tot mai accesibilă și atractivă pentru un spectru larg de consumatori.

Parteneriatul cu Rufy Roof Engineering

Colaborarea dintre Rufy Roof Engineering și Canadian Solar aduce împreună expertiza tehnică și inovația într-un parteneriat care vizează să facă tehnologia solară accesibilă unui număr și mai mare de utilizatori.

🏗 Soluții Personalizate: Înțelegem că fiecare proiect este unic, iar echipa noastră lucrează îndeaproape cu clienții pentru a oferi soluții fotovoltaice care să corespundă perfect nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

🛠 Asistență și Mentenanță: Oferim suport tehnic complet pentru a asigura funcționarea eficientă și durabilitatea sistemului fotovoltaic pe tot parcursul duratei sale de viață.

Prin integrarea panourilor fotovoltaice Canadian Solar în oferta noastră, Rufy Roof Engineering își reafirmă angajamentul de a promova soluții de energie regenerabilă eficiente, durabile și accesibile, contribuind la construirea unui viitor mai curat și mai sustenabil.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Canadian Solar

Panourile fotovoltaice Canadian Solar reprezintă o alegere excelentă pentru cei interesați de eficiența energetică și sustenabilitate. Comercializate de Rufy Roof Engineering, aceste panouri oferă numeroase avantaje care le fac o opțiune preferată atât pentru uz rezidențial, cât și comercial. Mai jos sunt prezentate patru avantaje principale, urmate de două puncte esențiale care evidențiază serviciile complementare oferite de Rufy Roof Engineering.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Canadian Solar:

 • Eficiență Energetică Înaltă: Canadian Solar produce unele dintre cele mai eficiente panouri fotovoltaice de pe piață. Datorită tehnologiilor inovatoare implementate, cum ar fi cele mono-PERC și bifaciale, panourile pot capta mai multă lumină solară și converti această lumină în electricitate cu o eficiență remarcabilă. Acest lucru înseamnă că proprietarii pot genera mai multă energie pe o suprafață mai mică, optimizând utilizarea spațiilor disponibile.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Panourile fotovoltaice de la Canadian Solar sunt proiectate să reziste în condiții meteo extreme, de la temperaturi scăzute severe până la expunerea la soare intens. Testate riguros pentru a asigura durabilitatea, aceste panouri promit o lungă durată de viață, reducând necesitatea înlocuirilor frecvente și asigurând o investiție durabilă pe termen lung.
 • Cost-Eficiență: Cu un raport optim între calitate și preț, panourile Canadian Solar oferă o rentabilitate excelentă. Reducerea facturilor la energie și posibilitatea de a beneficia de credite fiscale sau alte stimulente guvernamentale transformă adoptarea soluțiilor fotovoltaice într-o decizie economică inteligentă.
 • Sustenabilitate Ambientală: Alegerea panourilor fotovoltaice Canadian Solar contribuie direct la reducerea emisiilor de carbon și la promovarea unui viitor mai verde. Prin generarea energiei din surse regenerabile, utilizatorii își diminuează amprenta ecologică și susțin eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Producție Structură Panouri Fotovoltaice la Sol: Rufy Roof Engineering nu se limitează la comercializarea panourilor fotovoltaice; compania produce și structuri dedicate pentru instalarea acestora la sol. Aceasta înseamnă că fiecare client beneficiază de soluții personalizate, concepute să maximizeze eficiența și performanța sistemului fotovoltaic instalat.
 • Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice "la cheie": Oferind un serviciu complet "la cheie", Rufy Roof Engineering se ocupă de întregul proces, de la proiectarea parcului fotovoltaic până la instalarea și punerea în funcțiune. Acest serviciu integrat asigură că fiecare proiect este gestionat eficient, cu atenție la detalii și la cerințele specifice ale fiecărui client, garantând o implementare reușită și optimizată a soluțiilor fotovoltaice.

Prin colaborarea cu Rufy Roof Engineering pentru panourile fotovoltaice Canadian Solar, clienții beneficiază de o combinație perfectă între tehnologie de vârf, expertiză profesională și un angajament solid pentru sustenabilitate și eficiență energetică. Această colaborare nu doar că asigură accesul la unele dintre cele mai bune soluții fotovoltaice disponibile pe piață, dar și sprijină în realizarea unui impact pozitiv asupra mediului și economisirea resurselor pe termen lung.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!