Sera Sticla, R305H, cu pereți verticali

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Sera Sticla, R305H, cu pereți verticali dimensiuni 3,06 m x 3,71 m

Sera Sticla R305H, cu pereți verticali și o suprafață de 11,35 m², este construită dintr-un cadru de aluminiu robust, îmbinat cu șuruburi din inox A2, și panouri de sticlă securizată de 4 mm. Include o ușă pe role, o trapa de acoperiș cu deschidere manuală, jgheaburi de aluminiu integrate, burlane PVC, și kit de montaj complet.

Suprafață: 11,35 m2
Cadru aluminiu + șuruburi inox A2
Sticlă grosime 4 mm securizată
Usă cu sticla, pe role
Trape acoperis 1 buc, deschidere manuala
Jgheaburi  aluminiu integrate si burlane scurte PVC
Kit Montaj + Manual Montaj
Transport Gratuit in raza de 100 Km fata de Bucuresti

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Sera Sticla, R305H, cu pereți verticali dimensiuni 3,06 m x 3,71 m

Sera Sticla R305H, cu pereți verticali și o suprafață de 11,35 m², este construită dintr-un cadru de aluminiu robust, îmbinat cu șuruburi din inox A2, și panouri de sticlă securizată de 4 mm. Include o ușă pe role, o trapa de acoperiș cu deschidere manuală, jgheaburi de aluminiu integrate, burlane PVC, și kit de montaj complet.

Suprafață: 11,35 m2
Cadru aluminiu + șuruburi inox A2
Sticlă grosime 4 mm securizată
Usă cu sticla, pe role
Trape acoperis 1 buc, deschidere manuala
Jgheaburi  aluminiu integrate si burlane scurte PVC
Kit Montaj + Manual Montaj
Transport Gratuit in raza de 100 Km fata de Bucuresti

Sera Sticla R305H reprezintă o adevărată inovație în domeniul grădinăritului, fiind proiectată pentru a satisface nevoile grădinarilor pasionați care își doresc să cultive o gamă variată de plante într-un mediu controlat și estetic plăcut. Această seră este nu doar un spațiu de cultivare, ci și o piesă de design ce aduce un plus de valoare oricărei grădini. De la structura sa robustă și materialele de înaltă calitate, la funcționalitățile avansate și opțiunile de personalizare, fiecare element al serii R305H a fost gândit pentru a oferi condiții optime de creștere pentru plante și pentru a facilita activitatea grădinarului. Cu o suprafață de 11,35 m² și pereți verticali care maximizează spațiul utilizabil, această seră este soluția ideală pentru cei care își doresc să-și extindă sezonul de grădinărit și să-și protejeze plantele de condițiile meteorologice nefavorabile.

Sera sticlă 3,06 m x 3,71 m model R305H

Suprafață: 11,35 m2

Cadru aluminiu + șuruburi inox A2

Sticlă grosime 4 mm securizată

Usă cu sticla, pe role

Trape acoperis 1 buc, deschidere manuala

Jgheaburi aluminiu integrate si burlane scurte PVC

Kit Montaj + Manual Montaj

 • Cadru din aluminiu de înaltă calitate - Oferă structurii o rezistență remarcabilă și durabilitate îndelungată, asigurând o bună rezistență la coroziune și o stabilitate structurală excelentă.
 • Șuruburi din inox A2 - Asigură o asamblare solidă și durabilă, rezistentă la condițiile meteorologice și la coroziune, pentru o construcție fiabilă pe termen lung.
 • Sticlă securizată de 4 mm - Garantează o transparență superioară și protecție împotriva impacturilor, permițând pătrunderea optimă a luminii solare necesare dezvoltării plantelor.
 • Suprafață generoasă de 11,35 m² - Oferă spațiu amplu pentru o varietate de plante, de la legume și ierburi aromatice până la flori și plante exotice, optimizând utilizarea spațiului disponibil.
 • Pereți verticali - Maximizează spațiul de plantare și facilitază o circulație eficientă a aerului, esențială pentru sănătatea plantelor.
 • Ușă pe role cu sticlă clară - Facilitează accesul ușor și asigură o ventilare adecvată, contribuind la menținerea unui mediu de creștere sănătos.
 • Trapă de acoperiș cu deschidere manuală - Permite reglarea manuală a ventilației și a temperaturii în interiorul serei, oferind control asupra condițiilor climatice interioare.
 • Jgheaburi de aluminiu integrate și burlane scurte din PVC - Asigură o drenare eficientă a apei de ploaie, prevenind stagnarea apei și protejând structura serii.
 • Kit de Montaj și Manual de Montaj inclus - Simplifică procesul de instalare, făcând montajul accesibil chiar și pentru grădinarul amator, cu instrucțiuni clare și ușor de urmat.
 • Opțiuni de personalizare disponibile - Inclusiv posibilitatea de a adăuga o a doua ușă, plasă de țânțari, plasă de umbrire, și actuatoare automate pentru trape, oferind flexibilitate în adaptarea serii la nevoile specifice de cultivare.
 • Ideală pentru orice grădinar pasionat - Oferind un mediu protejat și controlat pentru cultivarea plantelor, această seră reprezintă soluția perfectă pentru cei care doresc să-și maximizeze randamentul grădinii, indiferent de condițiile meteorologice exterioare. Datorită designului său inteligent și materialelor de calitate, Sera Sticla R305H asigură un mediu optim pentru creșterea și dezvoltarea plantelor, totodată protejându-le de intemperii, dăunători și variații extreme de temperatură.

Sera se livreaza cu o usa pe role prevazuta cu sticla clara si 1 trapa de ventilare cu deschidere manuala. A II- a usa cu sticla sau plasa de tantari, plasa de umbrire, actuatoarele automate, montajul sunt optionale si se contracteaza separat.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!