Sistem montaj panouri fotovoltaice pe acoperis plat, RRE West East 2.2 ECO

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Sistem montaj panouri fotovoltaice pe acoperis plat, RRE West East 2.2 ECO

Sistemul de montaj RRE West East 2.2 ECO pentru acoperișuri plate este conceput pentru a oferi o soluție eficientă și durabilă pentru instalarea panourilor fotovoltaice de 370-670 W. Acest sistem include profile tip canal de 60/40/1,5 mm și triunghiuri din L de 50×50/1,5 mm, suruburi pentru fixare în placa de beton cu piulițe DIN 934 și cleme de aluminiu cu șuruburi inox DIN 912 și piuliță cu inserție de plastic. Suportul permite montajul panourilor atât în landscape, cât și în portret, fiind necesar un număr minim de 300 de panouri pentru sustinere.

Comanda minima: Sisteme pentru sustinere a minim 300 panouri fotovoltaice

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Sistem montaj panouri fotovoltaice pe acoperis plat, RRE West East 2.2 ECO

Sistemul de montaj RRE West East 2.2 ECO pentru acoperișuri plate este conceput pentru a oferi o soluție eficientă și durabilă pentru instalarea panourilor fotovoltaice de 370-670 W. Acest sistem include profile tip canal de 60/40/1,5 mm și triunghiuri din L de 50×50/1,5 mm, suruburi pentru fixare în placa de beton cu piulițe DIN 934 și cleme de aluminiu cu șuruburi inox DIN 912 și piuliță cu inserție de plastic. Suportul permite montajul panourilor atât în landscape, cât și în portret, fiind necesar un număr minim de 300 de panouri pentru sustinere.

Comanda minima: Sisteme pentru sustinere a minim 300 panouri fotovoltaice

Sistemul de montaj RRE West East 2.2 ECO reprezintă soluția ideală pentru instalarea panourilor fotovoltaice pe acoperișuri plate, fiind special proiectat pentru a maximiza eficiența energetică și pentru a oferi durabilitate în timp. Acest sistem este rezultatul unei atenții deosebite acordate detaliilor tehnice și nevoilor instalațiilor fotovoltaice moderne, fiind compatibil cu panouri de putere între 370 și 670 W.

Avantajele sistemului de montaj RRE West East 2.2 ECO:
 • Flexibilitate în Montaj: Sistemul permite montarea panourilor atât în poziție landscape (orizontală), cât și în portret (verticală), oferind flexibilitate maximă în funcție de configurația acoperișului și de nevoile specifice ale fiecărei instalații.
 • Durabilitate și Rezistență: Materialele de înaltă calitate utilizate în fabricarea componentelor sistemului asigură o rezistență îndelungată în fața condițiilor meteorologice variabile, de la vânt puternic la precipitații abundente.
 • Eficiență Energetică Optimizată: Designul sistemului este optimizat pentru a asigura un unghi ideal de inclinare a panourilor fotovoltaice, maximizând captarea energiei solare și eficiența energetică a instalației.
 • Instalare Simplificată: Sistemul este proiectat pentru o asamblare rapidă și ușoară, reducând timpul necesar pentru montaj și facilitând procesul de instalare.

Sistemul RRE West East 2.2 ECO este conceput pentru a fi compatibil cu o gamă largă de panouri fotovoltaice, oferind o soluție universală pentru proiectele de energie solară. Capacitatea de a susține panouri cu puteri între 370 și 670 W face acest sistem extrem de versatil și adaptabil la progresele tehnologice din domeniul panourilor fotovoltaice.

West East 2.2 Balast SYSTEM RRE

Structura fotovoltaica acoperis completa pentru un panou fotovoltaic 370-670 W

Continut:

 • sina montaj panouri fotovoltaice Tip Canal: Realizate din oțel de înaltă calitate, cu dimensiuni de 60/40/1,5 mm, aceste profile asigură o bază solidă pentru structura de montaj, oferind rezistență și stabilitate pe termen lung.
 • Triunghiuri de Susținere: Fabricate din oțel, cu dimensiuni de 50x50/1,5 mm, triunghiurile de susținere permit o inclinare optimă a panourilor fotovoltaice pentru a captura eficient energia solară.
 • Suruburi pentru Fixare: Sistemul include șuruburi pentru fixarea în placa de beton, dotate cu piulițe DIN 934, asigurând o instalare sigură și rezistentă la condiții meteorologice adverse.
 • Cleme de Fixare: Setul de cleme din aluminiu, împreună cu șuruburile inox DIN 912 și piulițele cu inserție de plastic, oferă o metodă eficientă și fiabilă de fixare a panourilor fotovoltaice, minimizând riscul de deteriorare a acestora.

Comanda minima pentru sustinere 300 panouri fotovoltaice

Sistem montaj panouri pe acoperis plat landscape sau portret

Sistemul de montaj RRE West East 2.2 ECO reprezintă o soluție de înaltă calitate pentru instalarea panourilor fotovoltaice pe acoperișuri plate. Prin combinarea unui design inovator cu materiale durabile și o flexibilitate mare în montaj, acest sistem oferă o bază solidă pentru proiectele de energie solară, contribuind la eficientizarea producției de energie regenerabilă și la sustenabilitatea pe termen lung a investițiilor în domeniu. Fie că este vorba despre instalări rezidențiale, comerciale sau industriale, sistemul RRE West East 2.2 ECO este proiectat pentru a satisface și a depăși așteptările în ceea ce privește performanța, siguranța și durabilitatea instalației fotovoltaice.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!