Invertor string Multi-MPPT SG125CX-P2 for 1000 Vdc System

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor string Multi-MPPT SG125CX-P2 for 1000 Vdc System

Invertorul string Multi-MPPT SG125CX-P2, cu o putere de 125 kW, este o solu╚Ťie de top pentru sisteme fotovoltaice de 1000 Vdc. Echipat cu 12 MPPT-uri ╚Öi o eficien╚Ť─â maxim─â de 98.5%, acest invertor optimizeaz─â produc╚Ťia de energie, chiar ╚Öi ├«n condi╚Ťii de umbrire dinamic─â. Compatibil cu module PV de peste 500W, dispune de func╚Ťii avansate de diagnosticare IV Smart ╚Öi ├«nregistrare a defec╚Ťiunilor re╚Ťelei, facilit├ónd o ├«ntre╚Ťinere eficient─â ╚Öi la distan╚Ť─â. Designul s─âu robust, cu protec╚Ťie IP66 ╚Öi anti-coroziv─â C5, asigur─â siguran╚Ť─â ╚Öi durabilitate, incluz├ónd protec╚Ťii SPD de tip I+II (DC) ╚Öi tip II (AC), ╚Öi suport─â func╚Ťia AFCI 2.0.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor string Multi-MPPT SG125CX-P2 for 1000 Vdc System

Invertorul string Multi-MPPT SG125CX-P2, cu o putere de 125 kW, este o solu╚Ťie de top pentru sisteme fotovoltaice de 1000 Vdc. Echipat cu 12 MPPT-uri ╚Öi o eficien╚Ť─â maxim─â de 98.5%, acest invertor optimizeaz─â produc╚Ťia de energie, chiar ╚Öi ├«n condi╚Ťii de umbrire dinamic─â. Compatibil cu module PV de peste 500W, dispune de func╚Ťii avansate de diagnosticare IV Smart ╚Öi ├«nregistrare a defec╚Ťiunilor re╚Ťelei, facilit├ónd o ├«ntre╚Ťinere eficient─â ╚Öi la distan╚Ť─â. Designul s─âu robust, cu protec╚Ťie IP66 ╚Öi anti-coroziv─â C5, asigur─â siguran╚Ť─â ╚Öi durabilitate, incluz├ónd protec╚Ťii SPD de tip I+II (DC) ╚Öi tip II (AC), ╚Öi suport─â func╚Ťia AFCI 2.0.

Invertorul string Multi-MPPT SG125CX-P2 reprezint─â o solu╚Ťie inovatoare ╚Öi eficient─â pentru sistemele fotovoltaice cu o tensiune de 1000 Vdc. Cu o putere impresionant─â de 125 kW, acest invertor este conceput s─â maximizeze randamentul energetic ├«ntr-o varietate de condi╚Ťii de operare.

Putere invertor

Tip invertor

Invertor string Multi-MPPT for 1000 Vdc System SG125CX-P2 (2) 111
Eficien╚Ť─â Ridicat─â ╚Öi Randament ├Änalt:

Acest invertor se distinge prin cele 12 MPPT-uri (Maximum Power Point Trackers) integrate, care permit o adaptare flexibil─â la condi╚Ťiile variabile de iradiere solar─â ╚Öi configurarea optim─â a lan╚Ťurilor fotovoltaice. Eficien╚Ťa maxim─â atins─â de 98.5% este un indicator al performan╚Ťei superioare, asigur├ónd o conversie eficient─â a energiei solare ├«n energie electric─â utilizabil─â.

Compatibilitate cu Modulele Fotovoltaice de Mare Putere:

Invertorul SG125CX-P2 este proiectat s─â fie compatibil cu modulele fotovoltaice moderne, capabile s─â genereze peste 500W. Acest aspect permite utilizatorilor s─â beneficieze de cele mai recente inova╚Ťii ├«n tehnologia panourilor solare, sporind capacitatea de produc╚Ťie energetic─â a sistemului fotovoltaic.

Optimizarea Umbrelor Dinamice:

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui invertor este modul s─âu de optimizare a umbrelor dinamice. Aceast─â func╚Ťie permite invertorului s─â se adapteze la varia╚Ťiile de umbrire care pot ap─ârea pe parcursul zilei, asigur├ónd o produc╚Ťie constant─â de energie chiar ╚Öi ├«n condi╚Ťii mai pu╚Ťin ideale.

Design Durabil și User-Friendly:

Designul s─âu robust este complementat de o interfa╚Ť─â prietenoas─â cu utilizatorul, ce faciliteaz─â monitorizarea ╚Öi gestionarea sistemului. Ecranul intuitiv ╚Öi op╚Ťiunile de conectivitate permit o verificare u╚Öoar─â a performan╚Ťei ╚Öi a st─ârii sistemului.

Durabilitate și Fiabilitate:

Fiabilitatea pe termen lung a invertorului SG125CX-P2 este asigurat─â prin utilizarea de componente de ├«nalt─â calitate ╚Öi prin designul s─âu avansat, care minimizeaz─â necesitatea interven╚Ťiilor de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi repara╚Ťie.

Operare ╚Öi ├Äntre╚Ťinere Inteligente (Smart O&M):

Invertorul SG125CX-P2 este dotat cu func╚Ťii avansate de diagnosticare a componentelor cheie ╚Öi protec╚Ťie, oferind o detec╚Ťie rapid─â ╚Öi precis─â a poten╚Ťialelor probleme. Func╚Ťia Smart IV Curve Diagnosis contribuie la o identificare eficient─â a deficien╚Ťelor sistemului, iar capacitatea de ├«nregistrare a defec╚Ťiunilor re╚Ťelei faciliteaz─â o ├«ntre╚Ťinere la distan╚Ť─â ╚Öi eficient─â.

Investi╚Ťie Redus─â:

Un alt avantaj al acestui invertor este compatibilitatea cu cabluri de Al AC de până la 240mm², ceea ce reduce costurile de instalare și cablare. Placa de etanșare a cablurilor în stil sertar sprijină pre-asamblarea cablului AC, simplificând și mai mult procesul de instalare.

Siguran╚Ť─â Dovedit─â:

Invertorul SG125CX-P2 este construit pentru a rezista ├«n condi╚Ťii dure, av├ónd o protec╚Ťie de tip IP66 ╚Öi o clasificare anti-coroziv─â C5. Protec╚Ťiile de supratensiune (SPD) de tip I+II pentru DC ╚Öi tip II pentru AC asigur─â o siguran╚Ť─â sporit─â ├«mpotriva fluctua╚Ťiilor de tensiune ╚Öi a suprasarcinilor. Mai mult, suport─â func╚Ťia AFCI 2.0, o tehnologie avansat─â pentru prevenirea incendiilor cauzate de arcuri electrice.

Integrare în Sisteme Diverse:

Capacitatea de integrare ├«ntr-o gam─â larg─â de sisteme fotovoltaice ├«l face ideal pentru o varietate de aplica╚Ťii, de la instala╚Ťii reziden╚Ťiale de mare scar─â p├ón─â la proiecte comerciale ╚Öi industriale.

Invertorul string Multi-MPPT SG125CX-P2 reprezint─â o solu╚Ťie de avangard─â pentru maximizarea eficien╚Ťei sistemelor fotovoltaice. Combina╚Ťia sa unic─â de performan╚Ť─â de ├«nalt nivel, siguran╚Ť─â robust─â, ╚Öi func╚Ťii inteligente de operare ╚Öi ├«ntre╚Ťinere, ├«l face o alegere excelent─â pentru orice proiect solar de mare amploare. Aceast─â tehnologie avansat─â este un pas semnificativ ├«n direc╚Ťia unei eficien╚Ťe energetice superioare ╚Öi a unei sustenabilit─â╚Ťi pe termen lung ├«n domeniul energiei regenerabile

Putere invertor

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Solu╚Ťie Eficient─â ╚Öi Durabil─â pentru Energia Solar─â

Invertoarele string SunGrow reprezint─â o component─â esen╚Ťial─â ├«n dinamica sistemelor fotovoltaice, transform├ónd energia solar─â captat─â de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) ├«n curent alternativ (AC), compatibil cu re╚Ťeaua electric─â ╚Öi dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe pia╚Ťa global─â a invertoarelor solare, SunGrow ofer─â solu╚Ťii inovatoare ╚Öi de ├«nalt─â calitate, proiectate s─â maximizeze eficien╚Ťa energetic─â ╚Öi s─â asigure o operare fiabil─â pe termen lung.

Eficien╚Ťa ╚Öi Performan╚Ťa

 • ├Änalt─â Eficien╚Ť─â de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficien╚Ť─â maxim─â de conversie, asigur├ónd c─â o propor╚Ťie c├ót mai mare din energia solar─â captat─â este transformat─â ├«n energie electric─â utilizabil─â.
 • Tehnologie Avansat─â de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) ├«mbun─ât─â╚Ťit─â permite invertoarelor SunGrow s─â ajusteze ├«n mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ie╚Öire, indiferent de condi╚Ťiile meteorologice.
 • Performan╚Ť─â Optim─â ├«n Diverse Condi╚Ťii Climatice: Concepute pentru a rezista la condi╚Ťii climatice extreme, invertoarele SunGrow men╚Ťin performan╚Ťe de top chiar ╚Öi ├«n zilele foarte calde sau reci, garant├ónd produc╚Ťia de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construc╚Ťie Robust─â: Carcasa invertoarelor este construit─â din materiale de ├«nalt─â calitate, rezistente la coroziune ╚Öi la condi╚Ťii meteorologice adverse, asigur├ónd o durat─â lung─â de via╚Ť─â a echipamentului.
 • Protec╚Ťii Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protec╚Ťie ├«mpotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supra├«nc─âlzirii ╚Öi altor condi╚Ťii poten╚Ťial periculoase, contribuind la o operare sigur─â ╚Öi fiabil─â.
 • Monitorizare ╚Öi Control la Distan╚Ť─â: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor s─â supravegheze ╚Öi s─â ajusteze performan╚Ťa invertoarelor de la distan╚Ť─â, prin intermediul aplica╚Ťiilor mobile sau platformelor web, facilit├ónd gestionarea eficient─â a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Larg─â: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gam─â larg─â de panouri fotovoltaice ╚Öi sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate ├«n proiectarea sistemului solar.
 • Interfa╚Ť─â Utilizator Prietenoas─â: Interfe╚Ťele ╚Öi display-urile intuitive fac configurarea ╚Öi operarea invertoarelor un proces simplu ╚Öi accesibil chiar ╚Öi pentru utilizatorii f─âr─â experien╚Ť─â tehnic─â avansat─â.
 • Op╚Ťiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare ├«n paralel permite utilizatorilor s─â scaleze sistemul solar ├«n func╚Ťie de cre╚Öterea necesarului de energie, f─âr─â a compromite performan╚Ťa sau eficien╚Ťa.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea produc╚Ťiei de energie solar─â, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativ─â a emisiilor de gaze cu efect de ser─â, sprijinind eforturile globale de combatere a schimb─ârilor climatice.
 • Economii Substan╚Ťiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow ├«n sistemele fotovoltaice reziden╚Ťiale sau comerciale poate duce la economii semnificative ├«n costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimuleaz─â utilizarea surselor de energie regenerabil─â, reduc├ónd dependen╚Ťa de combustibilii fosili ╚Öi promov├ónd o economie verde ╚Öi sustenabil─â.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asisten╚Ť─â Tehnic─â Profesional─â: SunGrow ofer─â suport tehnic de specialitate, asigur├ónd c─â toate ├«ntreb─ârile ╚Öi problemele clien╚Ťilor sunt adresate rapid ╚Öi eficient.
  • Garan╚Ťii Extinse: Invertoarele vin cu garan╚Ťii extinse, reflect├ónd angajamentul companiei pentru calitate ╚Öi fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de ├Äntre╚Ťinere: Serviciile de ├«ntre╚Ťinere periodic─â ╚Öi actualiz─ârile de software ajut─â la men╚Ťinerea performan╚Ťei optime a invertoarelor ╚Öi la prelungirea duratei lor de via╚Ť─â.

Invertoarele string SunGrow reprezint─â o solu╚Ťie avansat─â ╚Öi fiabil─â pentru oricine dore╚Öte s─â exploateze energia solar─â. Prin combinarea tehnologiei de ultim─â or─â cu o construc╚Ťie robust─â ╚Öi suport excep╚Ťional pentru clien╚Ťi, SunGrow asigur─â c─â fiecare investi╚Ťie ├«n energia solar─â este maximizat─â at├ót ├«n termeni de performan╚Ť─â, c├ót ╚Öi de sustenabilitate. Indiferent dac─â sunt folosite ├«n aplica╚Ťii reziden╚Ťiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate s─â ├«nt├ómpine nevoile specifice ale fiec─ârui utilizator, oferind o solu╚Ťie energetic─â curat─â, eficient─â ╚Öi de lung─â durat─â. ├Äntr-o lume ├«n care tranzi╚Ťia c─âtre energie regenerabil─â devine din ce ├«n ce mai urgent─â, invertoarele SunGrow joac─â un rol crucial ├«n facilitarea acestei tranzi╚Ťii, contribuind la un viitor mai verde ╚Öi mai sustenabil pentru to╚Ťi.

Avantaje invertoare string SunGrow

├Än lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezint─â un pilon al inova╚Ťiei ╚Öi eficien╚Ťei, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi ├«n accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic une╚Öte expertiza tehnic─â de excep╚Ťie a SunGrow cu abilit─â╚Ťile de integrare ╚Öi implementare ale Rufy Roof, cre├ónd solu╚Ťii de energie solar─â care sunt nu doar performante, ci ╚Öi fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficien╚Ť─â Energetic─â ├Änalt─â: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficien╚Ť─â de conversie de excep╚Ťie, permi╚Ť├ónd proprietarilor de sisteme fotovoltaice s─â maximizeze produc╚Ťia de energie din instala╚Ťiile lor solare. Aceasta este esen╚Ťial─â pentru optimizarea spa╚Ťiului disponibil ╚Öi pentru cre╚Öterea rentabilit─â╚Ťii investi╚Ťiei ├«n energia solar─â.
 • Durabilitate ╚Öi Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite s─â reziste la condi╚Ťii meteo extreme ╚Öi fluctua╚Ťii de tensiune, asigur├ónd o operare fiabil─â ╚Öi o durat─â de via╚Ť─â extins─â a sistemului fotovoltaic. Aceast─â durabilitate minimizeaz─â nevoia de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi ├«nlocuire, aduc├ónd economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu func╚Ťii avansate, cum ar fi urm─ârirea punctului de maxim─â putere (MPPT) pentru fiecare string ├«n parte, invertoarele SunGrow asigur─â o adaptare perfect─â la condi╚Ťiile variabile de iradiere solar─â, maximiz├ónd astfel cantitatea de energie generat─â pe parcursul zilei.
 • Solu╚Ťii Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instala╚Ťii mici, reziden╚Ťiale, p├ón─â la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow ofer─â solu╚Ťii scalabile care se pot extinde cu u╚Öurin╚Ť─â pentru a satisface cerin╚Ťele cresc├ónde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultan╚Ť─â ╚Öi Proiectare Personalizat─â: ├Än colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering ofer─â servicii de consultan╚Ť─â ╚Öi proiectare personalizat─â, asigur├óndu-se c─â fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerin╚Ťele specifice ale loca╚Ťiei ╚Öi ale clientului.
 • Instalare Profesional─â ╚Öi Mentenan╚Ť─â: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de exper╚Ťi califica╚Ťi pentru instalarea ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea invertoarelor SunGrow, garant├ónd o punere ├«n func╚Ťiune eficient─â ╚Öi o performan╚Ť─â optim─â pe termen lung a sistemului solar.
 • Solu╚Ťii "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achizi╚Ťia echipamentului la instalare ╚Öi mentenan╚Ť─â, Rufy Roof Engineering simplific─â procesul de tranzi╚Ťie c─âtre energia solar─â, permit├ónd clien╚Ťilor s─â se bucure de beneficiile energiei verzi f─âr─â griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investi╚Ťie ├«n energia verde; este o declara╚Ťie a angajamentului fa╚Ť─â de un viitor sustenabil, eficient ╚Öi tehnologic avansat. Acest parteneriat redefine╚Öte posibilit─â╚Ťile ├«n domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performan╚Ť─â, durabilitate ╚Öi satisfac╚Ťie a clientului.

Dori╚Ťi mai multe informa╚Ťii?

Completa╚Ťi adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de pre╚Ťuri orientative, documente ╚Öi prezent─âri ├«n format pdf. Afla╚Ťi totul despre serviciile noastre ├«ntr-un singur clic!