Invertor String Multi-MPPT SG30CX Sisteme 1000 Vdc

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor String Multi-MPPT SG30CX Sisteme 1000 Vdc

Invertorul String Multi-MPPT SG30CX cu o putere de 45 kW oferă randamente ridicate și funcționalități inteligente pentru maximizarea profitului în instalațiile solare. Cu 3 MPPT-uri și eficiență maximă de 98,6%, acest invertor este compatibil cu module bifaciale și dispune de o funcție de recuperare PID încorporată. De asemenea, oferă o instalare ușoară fără comisionare manuală, actualizare de firmware la distanță și monitorizare a curentului de șir inteligent. Cu compatibilitate pentru cabluri AC din aluminiu și cupru, conexiune DC 2 în 1 și comunicare fără cablu WLAN opțională, acest invertor asigură o investiție eficientă și sigură.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor String Multi-MPPT SG30CX Sisteme 1000 Vdc

Invertorul String Multi-MPPT SG30CX cu o putere de 45 kW oferă randamente ridicate și funcționalități inteligente pentru maximizarea profitului în instalațiile solare. Cu 3 MPPT-uri și eficiență maximă de 98,6%, acest invertor este compatibil cu module bifaciale și dispune de o funcție de recuperare PID încorporată. De asemenea, oferă o instalare ușoară fără comisionare manuală, actualizare de firmware la distanță și monitorizare a curentului de șir inteligent. Cu compatibilitate pentru cabluri AC din aluminiu și cupru, conexiune DC 2 în 1 și comunicare fără cablu WLAN opțională, acest invertor asigură o investiție eficientă și sigură.

Invertorul String Multi-MPPT SG30CX este o soluție puternică și eficientă pentru sistemele fotovoltaice cu o tensiune de 1000 Vdc și o putere de 45 kW. Acest dispozitiv este proiectat pentru a maximiza randamentul sistemelor solare, oferind funcționalități inteligente și opțiuni de conectare versatile. În continuare, vom explora caracteristicile cheie ale acestui invertor pentru a înțelege de ce este o alegere excelentă pentru proiectele solare.

Putere invertor

Tip invertor

Invertor String Multi-MPPT SG30CX Sisteme 1000 Vdc

Caracteristicile-cheie ale acestui invertor includ:

Eficiență înaltă:
 • Invertorul SG30CX dispune de trei MPPT-uri (Maximum Power Point Tracking) care pot atinge o eficiență maximă de 98,6%. Aceasta înseamnă că poate extrage cu succes energia maximă din panourile solare în orice condiții de iluminare, contribuind astfel la obținerea unui randament excelent al sistemului solar.
 • Acest invertor este compatibil cu module bifaciale, permițându-vă să beneficiați de avantajele colectării de energie din ambele părți ale panourilor solare. Aceasta crește potențialul de producție de energie solară.
 • Invertorul este dotat cu o funcție de recuperare PID (Potential Induced Degradation) încorporată, care ajută la eliminarea degradării potențiale a modulelor solare în timp. Aceasta contribuie la menținerea performanței panourilor solare pe termen lung.
Funcționalitate SMART O&M
 • Procesul de comisionare este lipsit de atingere și poate fi realizat ușor. De asemenea, acest invertor suportă actualizări de firmware la distanță, asigurându-vă că dispuneți întotdeauna de cea mai recentă tehnologie și de performanțe optime.
 • Invertorul SG30CX este echipat cu funcția de scanare a curbelor IV inteligente, care vă permite să evaluați rapid starea panourilor solare și să identificați orice potențiale probleme sau pierderi de eficiență.
 • Designul fără siguranțe asigură o operare sigură și fără probleme. Invertorul monitorizează inteligent curentul de șir, oferind o protecție suplimentară împotriva problemelor legate de șirurile PV (Panouri Fotovoltaice)
Investiție economisită
 • Invertorul SG30CX este compatibil cu cabluri AC din aluminiu și cupru, oferindu-vă flexibilitate în alegerea materialelor pentru instalare. Acest lucru poate contribui la reducerea costurilor și la adaptarea la cerințele specifice ale proiectului dvs.
 • Funcția de conectare DC 2 în 1 permite simplificarea cablurilor și a conexiunilor, reducând astfel costurile și complexitatea instalării.
 • Opțional, puteți utiliza comunicația fără cablu WLAN pentru a monitoriza și controla invertorul în mod convenabil de la distanță, fără a necesita cabluri suplimentare sau echipamente costisitoare.
Siguranță dovedită
 • Invertorul SG30CX are o clasificare IP66, ceea ce îl face rezistent la condiții meteo dificile și la intrarea de praf și apă. Acesta poate funcționa în siguranță în medii cu expunere la intemperii.
 • Pentru a asigura o protecție completă a sistemului, invertorul este echipat cu dispozitive de protecție împotriva supratensiunilor de tip II pentru ambele laturi, DC și AC. Acest lucru ajută la prevenirea daunelor cauzate de descărcările electrice sau de supratensiuni.
 • Invertorul SG30CX respectă normele globale de siguranță și codurile de rețea, garantând astfel conformitatea cu reglementările și standardele din industrie.

În concluzie, Invertorul String Multi-MPPT SG30CX reprezintă o alegere excelentă pentru proiectele solare, oferind randamente ridicate, funcționalități inteligente, o investiție economisită și siguranță dovedită. Cu acest invertor, puteți construi sisteme solare eficiente și fiabile pentru a maximiza producția de energie verde

Putere invertor

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Soluție Eficientă și Durabilă pentru Energia Solară

Invertoarele string SunGrow reprezintă o componentă esențială în dinamica sistemelor fotovoltaice, transformând energia solară captată de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) în curent alternativ (AC), compatibil cu rețeaua electrică și dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe piața globală a invertoarelor solare, SunGrow oferă soluții inovatoare și de înaltă calitate, proiectate să maximizeze eficiența energetică și să asigure o operare fiabilă pe termen lung.

Eficiența și Performanța

 • Înaltă Eficiență de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență maximă de conversie, asigurând că o proporție cât mai mare din energia solară captată este transformată în energie electrică utilizabilă.
 • Tehnologie Avansată de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) îmbunătățită permite invertoarelor SunGrow să ajusteze în mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ieșire, indiferent de condițiile meteorologice.
 • Performanță Optimă în Diverse Condiții Climatice: Concepute pentru a rezista la condiții climatice extreme, invertoarele SunGrow mențin performanțe de top chiar și în zilele foarte calde sau reci, garantând producția de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construcție Robustă: Carcasa invertoarelor este construită din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la condiții meteorologice adverse, asigurând o durată lungă de viață a echipamentului.
 • Protecții Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supraîncălzirii și altor condiții potențial periculoase, contribuind la o operare sigură și fiabilă.
 • Monitorizare și Control la Distanță: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor să supravegheze și să ajusteze performanța invertoarelor de la distanță, prin intermediul aplicațiilor mobile sau platformelor web, facilitând gestionarea eficientă a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Largă: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gamă largă de panouri fotovoltaice și sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate în proiectarea sistemului solar.
 • Interfață Utilizator Prietenoasă: Interfețele și display-urile intuitive fac configurarea și operarea invertoarelor un proces simplu și accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată.
 • Opțiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare în paralel permite utilizatorilor să scaleze sistemul solar în funcție de creșterea necesarului de energie, fără a compromite performanța sau eficiența.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea producției de energie solară, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, sprijinind eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.
 • Economii Substanțiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow în sistemele fotovoltaice rezidențiale sau comerciale poate duce la economii semnificative în costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimulează utilizarea surselor de energie regenerabilă, reducând dependența de combustibilii fosili și promovând o economie verde și sustenabilă.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asistență Tehnică Profesională: SunGrow oferă suport tehnic de specialitate, asigurând că toate întrebările și problemele clienților sunt adresate rapid și eficient.
  • Garanții Extinse: Invertoarele vin cu garanții extinse, reflectând angajamentul companiei pentru calitate și fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de Întreținere: Serviciile de întreținere periodică și actualizările de software ajută la menținerea performanței optime a invertoarelor și la prelungirea duratei lor de viață.

Invertoarele string SunGrow reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru oricine dorește să exploateze energia solară. Prin combinarea tehnologiei de ultimă oră cu o construcție robustă și suport excepțional pentru clienți, SunGrow asigură că fiecare investiție în energia solară este maximizată atât în termeni de performanță, cât și de sustenabilitate. Indiferent dacă sunt folosite în aplicații rezidențiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate să întâmpine nevoile specifice ale fiecărui utilizator, oferind o soluție energetică curată, eficientă și de lungă durată. Într-o lume în care tranziția către energie regenerabilă devine din ce în ce mai urgentă, invertoarele SunGrow joacă un rol crucial în facilitarea acestei tranziții, contribuind la un viitor mai verde și mai sustenabil pentru toți.

Avantaje invertoare string SunGrow

În lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezintă un pilon al inovației și eficienței, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi în accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic unește expertiza tehnică de excepție a SunGrow cu abilitățile de integrare și implementare ale Rufy Roof, creând soluții de energie solară care sunt nu doar performante, ci și fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficiență Energetică Înaltă: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență de conversie de excepție, permițând proprietarilor de sisteme fotovoltaice să maximizeze producția de energie din instalațiile lor solare. Aceasta este esențială pentru optimizarea spațiului disponibil și pentru creșterea rentabilității investiției în energia solară.
 • Durabilitate și Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite să reziste la condiții meteo extreme și fluctuații de tensiune, asigurând o operare fiabilă și o durată de viață extinsă a sistemului fotovoltaic. Această durabilitate minimizează nevoia de întreținere și înlocuire, aducând economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu funcții avansate, cum ar fi urmărirea punctului de maximă putere (MPPT) pentru fiecare string în parte, invertoarele SunGrow asigură o adaptare perfectă la condițiile variabile de iradiere solară, maximizând astfel cantitatea de energie generată pe parcursul zilei.
 • Soluții Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instalații mici, rezidențiale, până la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow oferă soluții scalabile care se pot extinde cu ușurință pentru a satisface cerințele crescânde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultanță și Proiectare Personalizată: În colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering oferă servicii de consultanță și proiectare personalizată, asigurându-se că fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerințele specifice ale locației și ale clientului.
 • Instalare Profesională și Mentenanță: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de experți calificați pentru instalarea și întreținerea invertoarelor SunGrow, garantând o punere în funcțiune eficientă și o performanță optimă pe termen lung a sistemului solar.
 • Soluții "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achiziția echipamentului la instalare și mentenanță, Rufy Roof Engineering simplifică procesul de tranziție către energia solară, permitând clienților să se bucure de beneficiile energiei verzi fără griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investiție în energia verde; este o declarație a angajamentului față de un viitor sustenabil, eficient și tehnologic avansat. Acest parteneriat redefinește posibilitățile în domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performanță, durabilitate și satisfacție a clientului.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!