Invertor String Multi-MPPT SG350HX Sisteme 1500 Vdc

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor String Multi-MPPT SG350HX Sisteme 1500 Vdc

Invertorul String Multi-MPPT SG350HX este un sistem avansat de 1500 Vdc, oferind o putere remarcabilă de 352 kVA la 30℃, 320 kVA la 40℃ și 295 kVA la 50℃. Acesta se remarcă prin siguranță dovedită, cu 2 string-uri pe MPPT și protecție împotriva conexiunii inverse a string-urilor. Include un întrerupător DC integrat și monitorizare a izolației AC și DC în timp real. Suportă rețeaua prin funcționare stabilă chiar și în rețele extrem de slabe și răspuns rapid la puterea reactivă. Costurile sunt reduse prin funcția Q at night și comunicația pe linie electrică. Randamentul înalt este asigurat de până la 16 MPPT-uri, eficiență maximă de 99% și compatibilitate cu module de 500Wp+.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor String Multi-MPPT SG350HX Sisteme 1500 Vdc

Invertorul String Multi-MPPT SG350HX este un sistem avansat de 1500 Vdc, oferind o putere remarcabilă de 352 kVA la 30℃, 320 kVA la 40℃ și 295 kVA la 50℃. Acesta se remarcă prin siguranță dovedită, cu 2 string-uri pe MPPT și protecție împotriva conexiunii inverse a string-urilor. Include un întrerupător DC integrat și monitorizare a izolației AC și DC în timp real. Suportă rețeaua prin funcționare stabilă chiar și în rețele extrem de slabe și răspuns rapid la puterea reactivă. Costurile sunt reduse prin funcția Q at night și comunicația pe linie electrică. Randamentul înalt este asigurat de până la 16 MPPT-uri, eficiență maximă de 99% și compatibilitate cu module de 500Wp+.

Invertorul String Multi-MPPT SG350HX reprezintă o soluție tehnologică de vârf în domeniul sistemelor fotovoltaice de 1500 Vdc. Acest produs este proiectat pentru a oferi performanțe excepționale, siguranță îmbunătățită, suport robust pentru rețea, costuri reduse și un randament energetic înalt. Capacitatea sa de a genera putere variabilă în funcție de temperatură - 352 kVA la 30℃, 320 kVA la 40℃ și 295 kVA la 50℃ - îl face ideal pentru o varietate de condiții climatice.

Putere invertor

Tip invertor

Invertor String Multi-MPPT SG350HX Sisteme 1500 Vdc (1)

Caracteristicile-cheie ale acestui invertor includ:

Siguranța Dovedită:
 • Două String-uri pe MPPT: Invertorul SG350HX permite conectarea a două string-uri pe fiecare MPPT, oferind o flexibilitate mare în proiectarea sistemului și reducând riscul de conexiune inversă a string-urilor.
 • Întrerupător DC Integrat: Echipat cu un întrerupător DC integrat, acesta poate izola automat defecțiunile, protejând atât sistemul, cât și utilizatorii.
 • Monitorizare a Izolației AC și DC în Timp Real: Invertorul monitorizează continuu izolația AC și DC, asigurând un nivel înalt de siguranță pentru întregul sistem.
Suport pentru Rețea:
 • Funcționare Stabilă în Rețele Slabe: Invertorul SG350HX operează stabil cu un SCR (Short-Circuit Ratio) de peste 1.16, chiar și în condiții de rețea extrem de slabe.
 • Răspuns Rapid la Puterea Reactivă: Acest invertor răspunde în mai puțin de 30ms la variațiile de putere reactivă, ajutând la stabilizarea rețelei.
 • Conformitate cu Codurile Globale de Rețea: Proiectat pentru a respecta codurile de rețea la nivel global, SG350HX facilitează integrarea în diverse infrastructuri electrice.
Reducerea Costurilor:
 • Funcția Q at Night: Aceasta minimizează costurile prin reducerea pierderilor pe timp de noapte.
 • Comunicare pe Linia Electrică (PLC): Invertorul folosește tehnologia PLC pentru a comunica, eliminând necesitatea cablurilor de comunicație suplimentare și reducând costurile de instalare.
 • Diagnoza Smart IV Curve: Această caracteristică permite o întreținere și operare activă (O&M), identificând rapid problemele și reducând timpul și costurile de întreținere.
Randament Înalt:
 • Până la 16 MPPT-uri: SG350HX dispune de până la 16 MPPT-uri, maximizând captarea energiei solare și eficiența sistemului.
 • Eficiență Maximă de 99%: Randamentul său ridicat este asigurat printr-o eficiență maximă de 99%, unul dintre cele mai înalte niveluri disponibile pe piață.
 • Compatibilitate cu Module de Peste 500Wp: Acest invertor este compatibil cu module fotovoltaice de înaltă putere (peste 500Wp), ceea ce îl face potrivit pentru cele mai recente tehnologii în domeniul energiei solare.
 • Schimb de Date cu Sistemul Tracker: SG350HX poate comunica cu sisteme de urmărire solară, îmbunătățind astfel randamentul energiei captate.

Invertorul String Multi-MPPT SG350HX este o soluție robustă și eficientă pentru orice instalație fotovoltaică modernă. Combinația sa unică de siguranță, suport pentru rețea, reducerea costurilor și eficiență ridicată îl face o alegere excelentă pentru proiecte fotovoltaice de toate dimensiunile. Cu capacitatea sa de a opera într-o gamă largă de condiții climatice și de a se integra ușor în diverse rețele electrice, acest invertor reprezintă un pas important în direcția sustenabilității energetice și a eficienței.

Putere invertor

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Soluție Eficientă și Durabilă pentru Energia Solară

Invertoarele string SunGrow reprezintă o componentă esențială în dinamica sistemelor fotovoltaice, transformând energia solară captată de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) în curent alternativ (AC), compatibil cu rețeaua electrică și dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe piața globală a invertoarelor solare, SunGrow oferă soluții inovatoare și de înaltă calitate, proiectate să maximizeze eficiența energetică și să asigure o operare fiabilă pe termen lung.

Eficiența și Performanța

 • Înaltă Eficiență de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență maximă de conversie, asigurând că o proporție cât mai mare din energia solară captată este transformată în energie electrică utilizabilă.
 • Tehnologie Avansată de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) îmbunătățită permite invertoarelor SunGrow să ajusteze în mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ieșire, indiferent de condițiile meteorologice.
 • Performanță Optimă în Diverse Condiții Climatice: Concepute pentru a rezista la condiții climatice extreme, invertoarele SunGrow mențin performanțe de top chiar și în zilele foarte calde sau reci, garantând producția de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construcție Robustă: Carcasa invertoarelor este construită din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la condiții meteorologice adverse, asigurând o durată lungă de viață a echipamentului.
 • Protecții Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supraîncălzirii și altor condiții potențial periculoase, contribuind la o operare sigură și fiabilă.
 • Monitorizare și Control la Distanță: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor să supravegheze și să ajusteze performanța invertoarelor de la distanță, prin intermediul aplicațiilor mobile sau platformelor web, facilitând gestionarea eficientă a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Largă: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gamă largă de panouri fotovoltaice și sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate în proiectarea sistemului solar.
 • Interfață Utilizator Prietenoasă: Interfețele și display-urile intuitive fac configurarea și operarea invertoarelor un proces simplu și accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată.
 • Opțiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare în paralel permite utilizatorilor să scaleze sistemul solar în funcție de creșterea necesarului de energie, fără a compromite performanța sau eficiența.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea producției de energie solară, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, sprijinind eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.
 • Economii Substanțiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow în sistemele fotovoltaice rezidențiale sau comerciale poate duce la economii semnificative în costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimulează utilizarea surselor de energie regenerabilă, reducând dependența de combustibilii fosili și promovând o economie verde și sustenabilă.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asistență Tehnică Profesională: SunGrow oferă suport tehnic de specialitate, asigurând că toate întrebările și problemele clienților sunt adresate rapid și eficient.
  • Garanții Extinse: Invertoarele vin cu garanții extinse, reflectând angajamentul companiei pentru calitate și fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de Întreținere: Serviciile de întreținere periodică și actualizările de software ajută la menținerea performanței optime a invertoarelor și la prelungirea duratei lor de viață.

Invertoarele string SunGrow reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru oricine dorește să exploateze energia solară. Prin combinarea tehnologiei de ultimă oră cu o construcție robustă și suport excepțional pentru clienți, SunGrow asigură că fiecare investiție în energia solară este maximizată atât în termeni de performanță, cât și de sustenabilitate. Indiferent dacă sunt folosite în aplicații rezidențiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate să întâmpine nevoile specifice ale fiecărui utilizator, oferind o soluție energetică curată, eficientă și de lungă durată. Într-o lume în care tranziția către energie regenerabilă devine din ce în ce mai urgentă, invertoarele SunGrow joacă un rol crucial în facilitarea acestei tranziții, contribuind la un viitor mai verde și mai sustenabil pentru toți.

Avantaje invertoare string SunGrow

În lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezintă un pilon al inovației și eficienței, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi în accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic unește expertiza tehnică de excepție a SunGrow cu abilitățile de integrare și implementare ale Rufy Roof, creând soluții de energie solară care sunt nu doar performante, ci și fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficiență Energetică Înaltă: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență de conversie de excepție, permițând proprietarilor de sisteme fotovoltaice să maximizeze producția de energie din instalațiile lor solare. Aceasta este esențială pentru optimizarea spațiului disponibil și pentru creșterea rentabilității investiției în energia solară.
 • Durabilitate și Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite să reziste la condiții meteo extreme și fluctuații de tensiune, asigurând o operare fiabilă și o durată de viață extinsă a sistemului fotovoltaic. Această durabilitate minimizează nevoia de întreținere și înlocuire, aducând economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu funcții avansate, cum ar fi urmărirea punctului de maximă putere (MPPT) pentru fiecare string în parte, invertoarele SunGrow asigură o adaptare perfectă la condițiile variabile de iradiere solară, maximizând astfel cantitatea de energie generată pe parcursul zilei.
 • Soluții Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instalații mici, rezidențiale, până la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow oferă soluții scalabile care se pot extinde cu ușurință pentru a satisface cerințele crescânde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultanță și Proiectare Personalizată: În colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering oferă servicii de consultanță și proiectare personalizată, asigurându-se că fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerințele specifice ale locației și ale clientului.
 • Instalare Profesională și Mentenanță: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de experți calificați pentru instalarea și întreținerea invertoarelor SunGrow, garantând o punere în funcțiune eficientă și o performanță optimă pe termen lung a sistemului solar.
 • Soluții "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achiziția echipamentului la instalare și mentenanță, Rufy Roof Engineering simplifică procesul de tranziție către energia solară, permitând clienților să se bucure de beneficiile energiei verzi fără griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investiție în energia verde; este o declarație a angajamentului față de un viitor sustenabil, eficient și tehnologic avansat. Acest parteneriat redefinește posibilitățile în domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performanță, durabilitate și satisfacție a clientului.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!