Invertor string Double-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor string Double-MPPT SG5.0/6.0RS Sisteme 600 Vdc

Invertorul string Double-MPPT SG8.0/9.0/10RS oferă soluții eficiente pentru sisteme de 600 Vdc. Include modelele SG8.0RS, SG9.0RS și SG10RS, cu puteri de 12 kWp, 13.5 kWp și 15 kWp, respectiv. Proiectat pentru randament ridicat, este compatibil cu module PV de mare putere și bifaciale. Dispune de o gamă largă de tensiuni MPPT și funcție inteligentă de recuperare PID. Siguranță sporită prin întrerupător de circuit pentru defecte de arc și protecție la coroziune C5. Ușor de instalat, cu monitorizare cloud și gestionare inteligentă, oferă date în timp real și diagnoză IV online.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor string Double-MPPT SG5.0/6.0RS Sisteme 600 Vdc

Invertorul string Double-MPPT SG8.0/9.0/10RS oferă soluții eficiente pentru sisteme de 600 Vdc. Include modelele SG8.0RS, SG9.0RS și SG10RS, cu puteri de 12 kWp, 13.5 kWp și 15 kWp, respectiv. Proiectat pentru randament ridicat, este compatibil cu module PV de mare putere și bifaciale. Dispune de o gamă largă de tensiuni MPPT și funcție inteligentă de recuperare PID. Siguranță sporită prin întrerupător de circuit pentru defecte de arc și protecție la coroziune C5. Ușor de instalat, cu monitorizare cloud și gestionare inteligentă, oferă date în timp real și diagnoză IV online.

Invertorul string Double-MPPT SG8.0/9.0/10RS este o soluție avansată pentru sistemele solare de 600 Vdc, oferind o combinație de eficiență, siguranță și ușurință în utilizare. Gama include modelele SG8.0RS, SG9.0RS și SG10RS, fiecare adaptat pentru a răspunde nevoilor specifice de putere, fiind ideal pentru aplicații rezidențiale și comerciale.

Putere invertor

, ,

Tip invertor

Invertor string Double-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc

Caracteristicile-cheie ale acestui invertor includ:

Capacitate și Compatibilitate
 • Tipuri și Puteri: SG8.0RS, SG9.0RS și SG10RS cu puteri de 12 kWp, 13.5 kWp și 15 kWp.
 • Compatibilitate Module: Suportă module PV de mare putere și module bifaciale, maximizând producția de energie.
 • Eficiență Energetică: Optimizat pentru un randament ridicat, asigură o conversie eficientă a energiei solare.
Tehnologie Avansată
 • Gama MPPT: Oferă o gamă largă de tensiuni MPPT, facilitând captarea maximă a energiei solare.
 • Funcția PID: Încorporează o funcție inteligentă de recuperare PID, protejând modulele PV și îmbunătățind durabilitatea sistemului.
 • Pornire Rapidă: Permite o pornire rapidă și eficientă, optimizând performanța chiar și în condiții de lumină scăzută.
Siguranță și Durabilitate
 • Protecție la Defecte de Arc: Include un întrerupător de circuit integrat pentru defecte de arc, crescând siguranța sistemului.
 • Protecție DC&AC: Dispune de protecție încorporată de tip II DC&AC SPD, asigurând o mai bună rezistență la supratensiuni.
 • Clasificarea Coroziunii: Protecția la coroziune de nivel C5 asigură durabilitatea în medii agresive.
Ușurință în Utilizare
 • Instalare Simplă: Sistemul de instalare „plug and play” facilitează montarea rapidă și ușoară.
 • Acces iSolar: Oferă acces facil cu un singur clic la platforma de monitorizare cloud iSolar.
 • Design Compact: Ușor și compact, cu un design optimizat pentru disiparea căldurii.
Ușurință în Utilizare
 • Date în Timp Real: Oferă actualizări de date la fiecare 10 secunde, asigurând monitorizare precisă.
 • Monitorizare 24/7: Permite monitorizarea continuă atât online, cât și prin afișajul integrat.
 • Scanare și Diagnostic IV Online: Funcționalitatea de scanare IV și diagnostic online îmbunătățește întreținerea și eficiența sistemului.

Invertorul string Double-MPPT SG8.0/9.0/10RS este un echipament de top pentru sistemele solare, combinând tehnologie avansată cu ușurință de utilizare și siguranță deplină. Este o soluție ideală pentru cei care doresc să maximizeze eficiența și randamentul instalațiilor fotovoltaice.

Putere invertor

, ,

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Soluție Eficientă și Durabilă pentru Energia Solară

Invertoarele string SunGrow reprezintă o componentă esențială în dinamica sistemelor fotovoltaice, transformând energia solară captată de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) în curent alternativ (AC), compatibil cu rețeaua electrică și dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe piața globală a invertoarelor solare, SunGrow oferă soluții inovatoare și de înaltă calitate, proiectate să maximizeze eficiența energetică și să asigure o operare fiabilă pe termen lung.

Eficiența și Performanța

 • Înaltă Eficiență de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență maximă de conversie, asigurând că o proporție cât mai mare din energia solară captată este transformată în energie electrică utilizabilă.
 • Tehnologie Avansată de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) îmbunătățită permite invertoarelor SunGrow să ajusteze în mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ieșire, indiferent de condițiile meteorologice.
 • Performanță Optimă în Diverse Condiții Climatice: Concepute pentru a rezista la condiții climatice extreme, invertoarele SunGrow mențin performanțe de top chiar și în zilele foarte calde sau reci, garantând producția de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construcție Robustă: Carcasa invertoarelor este construită din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la condiții meteorologice adverse, asigurând o durată lungă de viață a echipamentului.
 • Protecții Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supraîncălzirii și altor condiții potențial periculoase, contribuind la o operare sigură și fiabilă.
 • Monitorizare și Control la Distanță: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor să supravegheze și să ajusteze performanța invertoarelor de la distanță, prin intermediul aplicațiilor mobile sau platformelor web, facilitând gestionarea eficientă a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Largă: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gamă largă de panouri fotovoltaice și sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate în proiectarea sistemului solar.
 • Interfață Utilizator Prietenoasă: Interfețele și display-urile intuitive fac configurarea și operarea invertoarelor un proces simplu și accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată.
 • Opțiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare în paralel permite utilizatorilor să scaleze sistemul solar în funcție de creșterea necesarului de energie, fără a compromite performanța sau eficiența.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea producției de energie solară, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, sprijinind eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.
 • Economii Substanțiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow în sistemele fotovoltaice rezidențiale sau comerciale poate duce la economii semnificative în costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimulează utilizarea surselor de energie regenerabilă, reducând dependența de combustibilii fosili și promovând o economie verde și sustenabilă.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asistență Tehnică Profesională: SunGrow oferă suport tehnic de specialitate, asigurând că toate întrebările și problemele clienților sunt adresate rapid și eficient.
  • Garanții Extinse: Invertoarele vin cu garanții extinse, reflectând angajamentul companiei pentru calitate și fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de Întreținere: Serviciile de întreținere periodică și actualizările de software ajută la menținerea performanței optime a invertoarelor și la prelungirea duratei lor de viață.

Invertoarele string SunGrow reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru oricine dorește să exploateze energia solară. Prin combinarea tehnologiei de ultimă oră cu o construcție robustă și suport excepțional pentru clienți, SunGrow asigură că fiecare investiție în energia solară este maximizată atât în termeni de performanță, cât și de sustenabilitate. Indiferent dacă sunt folosite în aplicații rezidențiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate să întâmpine nevoile specifice ale fiecărui utilizator, oferind o soluție energetică curată, eficientă și de lungă durată. Într-o lume în care tranziția către energie regenerabilă devine din ce în ce mai urgentă, invertoarele SunGrow joacă un rol crucial în facilitarea acestei tranziții, contribuind la un viitor mai verde și mai sustenabil pentru toți.

Avantaje invertoare string SunGrow

În lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezintă un pilon al inovației și eficienței, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi în accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic unește expertiza tehnică de excepție a SunGrow cu abilitățile de integrare și implementare ale Rufy Roof, creând soluții de energie solară care sunt nu doar performante, ci și fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficiență Energetică Înaltă: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență de conversie de excepție, permițând proprietarilor de sisteme fotovoltaice să maximizeze producția de energie din instalațiile lor solare. Aceasta este esențială pentru optimizarea spațiului disponibil și pentru creșterea rentabilității investiției în energia solară.
 • Durabilitate și Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite să reziste la condiții meteo extreme și fluctuații de tensiune, asigurând o operare fiabilă și o durată de viață extinsă a sistemului fotovoltaic. Această durabilitate minimizează nevoia de întreținere și înlocuire, aducând economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu funcții avansate, cum ar fi urmărirea punctului de maximă putere (MPPT) pentru fiecare string în parte, invertoarele SunGrow asigură o adaptare perfectă la condițiile variabile de iradiere solară, maximizând astfel cantitatea de energie generată pe parcursul zilei.
 • Soluții Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instalații mici, rezidențiale, până la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow oferă soluții scalabile care se pot extinde cu ușurință pentru a satisface cerințele crescânde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultanță și Proiectare Personalizată: În colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering oferă servicii de consultanță și proiectare personalizată, asigurându-se că fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerințele specifice ale locației și ale clientului.
 • Instalare Profesională și Mentenanță: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de experți calificați pentru instalarea și întreținerea invertoarelor SunGrow, garantând o punere în funcțiune eficientă și o performanță optimă pe termen lung a sistemului solar.
 • Soluții "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achiziția echipamentului la instalare și mentenanță, Rufy Roof Engineering simplifică procesul de tranziție către energia solară, permitând clienților să se bucure de beneficiile energiei verzi fără griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investiție în energia verde; este o declarație a angajamentului față de un viitor sustenabil, eficient și tehnologic avansat. Acest parteneriat redefinește posibilitățile în domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performanță, durabilitate și satisfacție a clientului.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!