Invertor String Multi-MPPT SG285HX pentru Sistem de 1500 Vdc

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor String Multi-MPPT SG285HX pentru Sistem de 1500 Vdc

Cu o capacitate de 285 kVA la 40 ℃, SG285HX este o soluție de înaltă performanță pentru sisteme fotovoltaice. Are 12 MPPT-uri cu o eficiență maximă de 99%, compatibil cu module de 500Wp+. Interacționează cu sistemele de urmărire pentru a maximiza producția, menținând totodată costuri reduse prin funcția Q pe timp de noapte și comunicarea prin linie de putere (PLC). Oferă suport robust rețelei electrice și garantează siguranță dovedită cu monitorizare în timp real a izolației AC și DC.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor String Multi-MPPT SG285HX pentru Sistem de 1500 Vdc

Cu o capacitate de 285 kVA la 40 ℃, SG285HX este o soluție de înaltă performanță pentru sisteme fotovoltaice. Are 12 MPPT-uri cu o eficiență maximă de 99%, compatibil cu module de 500Wp+. Interacționează cu sistemele de urmărire pentru a maximiza producția, menținând totodată costuri reduse prin funcția Q pe timp de noapte și comunicarea prin linie de putere (PLC). Oferă suport robust rețelei electrice și garantează siguranță dovedită cu monitorizare în timp real a izolației AC și DC.

Invertorul String Multi-MPPT SG285HX pentru sisteme de 1500 Vdc reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru instalațiile fotovoltaice de mari dimensiuni. Cu o putere de 285 kVA la 40 ℃, acest invertor este proiectat pentru a optimiza performanța și eficiența sistemelor fotovoltaice, asigurând în același timp o funcționare sigură și stabilă.

Putere invertor

Tip invertor

Invertor String Multi-MPPT for 1500 Vdc System SG285HX (2)

Caracteristicile-cheie ale acestui invertor includ:

Eficiență Ridicată și Randament Înalt
 • 12 MPPT-uri pentru Maximizarea Producției: SG285HX dispune de 12 trasee MPPT care permit o eficiență maximă de 99%. Aceasta asigură o adaptare optimă la variațiile de lumină și temperatură, maximizând producția de energie.
 • Compatibilitate cu Module de Mare Putere: Invertorul este compatibil cu module fotovoltaice de peste 500Wp, permițând utilizarea eficientă a panourilor solare de ultimă generație.
 • Interacțiune cu Sisteme de Urmărire: SG285HX poate comunica cu sistemele de urmărire solară, optimizând orientarea panourilor pentru o captare maximă a energiei solare.
Reducerea Costurilor de Operare
 • Funcția Q pe Timp de Noapte: Această funcție permite invertorului să reducă consumul de energie pe timp de noapte, contribuind la economii semnificative în costurile de operare.
 • Comunicare prin Linia de Putere (PLC): SG285HX utilizează comunicația PLC pentru a transmite date, eliminând necesitatea cablurilor suplimentare și reducând astfel costurile de instalare.
 • Diagnoză Inteligentă IV Curve: Acest sistem oferă o mentenanță activă și diagnosticare inteligentă, detectând rapid problemele și contribuind la reducerea costurilor de întreținere.
Suport pentru Rețeaua Electrică
 • Funcționare Stabilă în Rețele Slabe: Cu un SCR (Short Circuit Ratio) de cel puțin 1.16, invertorul funcționează stabil chiar și în rețelele electrice extrem de slabe.
 • Timp de Răspuns Rapid la Puterea Reactivă: Timpul de răspuns pentru puterea reactivă este sub 30 de milisecunde, asigurând o integrare eficientă în rețeaua electrică.
 • Conformitate cu Codurile Globale ale Rețelei: SG285HX este proiectat pentru a respecta diversele coduri ale rețelei electrice la nivel mondial, garantând o integrare ușoară în diferite medii de rețea.
Siguranță Dovedită
 • Protecție împotriva Conexiunilor Inverse: Fiecare MPPT acceptă două string-uri, eliminând riscul de conexiune inversă și asigurând o funcționare sigură.
 • Comutator DC Integrat: Invertorul include un comutator DC integrat care se decuplează automat în caz de defecțiune, asigurând siguranța sistemului și a personalului.
 • Monitorizare Continuă a Izolației: SG285HX efectuează monitorizare în timp real a izolației atât pe partea AC, cât și pe cea DC, prevenind defecțiunile și asigurând siguranța continuă.

Invertorul String Multi-MPPT SG285HX pentru sistem de 1500 Vdc reprezintă o soluție de top pentru instalațiile fotovoltaice de mari dimensiuni. Combinația sa de eficiență ridicată, costuri de operare reduse, suport robust pentru rețeaua electrică și siguranță dovedită îl face o alegere ideală pentru orice proiect solar de anvergură. Implementarea acestui invertor va asigura nu doar un randament energetic optimizat, dar și o integrare fără probleme în infrastructura existentă, respectând cele mai înalte standarde de siguranță și fiabilitate.

Putere invertor

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Soluție Eficientă și Durabilă pentru Energia Solară

Invertoarele string SunGrow reprezintă o componentă esențială în dinamica sistemelor fotovoltaice, transformând energia solară captată de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) în curent alternativ (AC), compatibil cu rețeaua electrică și dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe piața globală a invertoarelor solare, SunGrow oferă soluții inovatoare și de înaltă calitate, proiectate să maximizeze eficiența energetică și să asigure o operare fiabilă pe termen lung.

Eficiența și Performanța

 • Înaltă Eficiență de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență maximă de conversie, asigurând că o proporție cât mai mare din energia solară captată este transformată în energie electrică utilizabilă.
 • Tehnologie Avansată de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) îmbunătățită permite invertoarelor SunGrow să ajusteze în mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ieșire, indiferent de condițiile meteorologice.
 • Performanță Optimă în Diverse Condiții Climatice: Concepute pentru a rezista la condiții climatice extreme, invertoarele SunGrow mențin performanțe de top chiar și în zilele foarte calde sau reci, garantând producția de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construcție Robustă: Carcasa invertoarelor este construită din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la condiții meteorologice adverse, asigurând o durată lungă de viață a echipamentului.
 • Protecții Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supraîncălzirii și altor condiții potențial periculoase, contribuind la o operare sigură și fiabilă.
 • Monitorizare și Control la Distanță: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor să supravegheze și să ajusteze performanța invertoarelor de la distanță, prin intermediul aplicațiilor mobile sau platformelor web, facilitând gestionarea eficientă a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Largă: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gamă largă de panouri fotovoltaice și sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate în proiectarea sistemului solar.
 • Interfață Utilizator Prietenoasă: Interfețele și display-urile intuitive fac configurarea și operarea invertoarelor un proces simplu și accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată.
 • Opțiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare în paralel permite utilizatorilor să scaleze sistemul solar în funcție de creșterea necesarului de energie, fără a compromite performanța sau eficiența.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea producției de energie solară, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, sprijinind eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.
 • Economii Substanțiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow în sistemele fotovoltaice rezidențiale sau comerciale poate duce la economii semnificative în costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimulează utilizarea surselor de energie regenerabilă, reducând dependența de combustibilii fosili și promovând o economie verde și sustenabilă.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asistență Tehnică Profesională: SunGrow oferă suport tehnic de specialitate, asigurând că toate întrebările și problemele clienților sunt adresate rapid și eficient.
  • Garanții Extinse: Invertoarele vin cu garanții extinse, reflectând angajamentul companiei pentru calitate și fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de Întreținere: Serviciile de întreținere periodică și actualizările de software ajută la menținerea performanței optime a invertoarelor și la prelungirea duratei lor de viață.

Invertoarele string SunGrow reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru oricine dorește să exploateze energia solară. Prin combinarea tehnologiei de ultimă oră cu o construcție robustă și suport excepțional pentru clienți, SunGrow asigură că fiecare investiție în energia solară este maximizată atât în termeni de performanță, cât și de sustenabilitate. Indiferent dacă sunt folosite în aplicații rezidențiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate să întâmpine nevoile specifice ale fiecărui utilizator, oferind o soluție energetică curată, eficientă și de lungă durată. Într-o lume în care tranziția către energie regenerabilă devine din ce în ce mai urgentă, invertoarele SunGrow joacă un rol crucial în facilitarea acestei tranziții, contribuind la un viitor mai verde și mai sustenabil pentru toți.

Avantaje invertoare string SunGrow

În lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezintă un pilon al inovației și eficienței, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi în accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic unește expertiza tehnică de excepție a SunGrow cu abilitățile de integrare și implementare ale Rufy Roof, creând soluții de energie solară care sunt nu doar performante, ci și fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficiență Energetică Înaltă: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență de conversie de excepție, permițând proprietarilor de sisteme fotovoltaice să maximizeze producția de energie din instalațiile lor solare. Aceasta este esențială pentru optimizarea spațiului disponibil și pentru creșterea rentabilității investiției în energia solară.
 • Durabilitate și Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite să reziste la condiții meteo extreme și fluctuații de tensiune, asigurând o operare fiabilă și o durată de viață extinsă a sistemului fotovoltaic. Această durabilitate minimizează nevoia de întreținere și înlocuire, aducând economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu funcții avansate, cum ar fi urmărirea punctului de maximă putere (MPPT) pentru fiecare string în parte, invertoarele SunGrow asigură o adaptare perfectă la condițiile variabile de iradiere solară, maximizând astfel cantitatea de energie generată pe parcursul zilei.
 • Soluții Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instalații mici, rezidențiale, până la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow oferă soluții scalabile care se pot extinde cu ușurință pentru a satisface cerințele crescânde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultanță și Proiectare Personalizată: În colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering oferă servicii de consultanță și proiectare personalizată, asigurându-se că fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerințele specifice ale locației și ale clientului.
 • Instalare Profesională și Mentenanță: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de experți calificați pentru instalarea și întreținerea invertoarelor SunGrow, garantând o punere în funcțiune eficientă și o performanță optimă pe termen lung a sistemului solar.
 • Soluții "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achiziția echipamentului la instalare și mentenanță, Rufy Roof Engineering simplifică procesul de tranziție către energia solară, permitând clienților să se bucure de beneficiile energiei verzi fără griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investiție în energia verde; este o declarație a angajamentului față de un viitor sustenabil, eficient și tehnologic avansat. Acest parteneriat redefinește posibilitățile în domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performanță, durabilitate și satisfacție a clientului.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!