Invertor string Double-MPPT SG5.0/6.0RS Sisteme 600 Vdc

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor string Double-MPPT SG5.0/6.0RS Sisteme 600 Vdc

Invertorul „Double-MPPT SG5.0/6.0RS Sisteme 600 Vdc”, disponibil în variantele SG5.0RS și SG6.0RS cu capacități de 7.5 kWp și 9 kWp, este o soluție avansată pentru sisteme solare. Acesta este compatibil cu module PV de înaltă putere și module bifaciale, având un interval larg de tensiune MPPT și o funcție inteligentă de recuperare PID. Siguranța este asigurată prin circuit integrat pentru prevenirea arcurilor electrice și protecție împotriva supratensiunilor DC&AC. Ușor de instalat și de utilizat, oferă monitorizare în timp real și diagnosticare online, fiind ideal pentru o gestionare eficientă a energiei solare.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor string Double-MPPT SG5.0/6.0RS Sisteme 600 Vdc

Invertorul „Double-MPPT SG5.0/6.0RS Sisteme 600 Vdc”, disponibil în variantele SG5.0RS și SG6.0RS cu capacități de 7.5 kWp și 9 kWp, este o soluție avansată pentru sisteme solare. Acesta este compatibil cu module PV de înaltă putere și module bifaciale, având un interval larg de tensiune MPPT și o funcție inteligentă de recuperare PID. Siguranța este asigurată prin circuit integrat pentru prevenirea arcurilor electrice și protecție împotriva supratensiunilor DC&AC. Ușor de instalat și de utilizat, oferă monitorizare în timp real și diagnosticare online, fiind ideal pentru o gestionare eficientă a energiei solare.

Invertorul "Double-MPPT SG5.0/6.0RS Sisteme 600 Vdc" reprezintă o tehnologie de vârf în domeniul energiei solare, oferind eficiență și fiabilitate pentru utilizatorii săi. Acest produs este disponibil în două versiuni, SG5.0RS și SG6.0RS, cu capacități de 7.5 kWp și 9 kWp, respectiv, adaptându-se astfel la diverse cerințe energetice.

Putere invertor

,

Tip invertor

Invertor string Double-MPPT SG3.0, 3.6, 4.0RS Sisteme 600 Vdc 222

Caracteristicile-cheie ale acestui invertor includ:

Compatibilitate și Randament Înalt

Invertorul este proiectat să fie compatibil cu modulele fotovoltaice (PV) de înaltă putere și modulele bifaciale. Această compatibilitate asigură un randament energetic superior, optimizând astfel producția de energie solară. Datorită unei game largi de tensiuni MPPT (Maximum Power Point Tracking), invertorul poate funcționa eficient într-o varietate de condiții de iradiere solară și temperatură. În plus, are o funcție inteligentă de recuperare PID (Potential Induced Degradation) care ajută la menținerea eficienței modulelor solare pe termen lung.

Siguranță și Fiabilitate

Siguranța este un aspect central al designului acestui invertor. Este echipat cu un circuit integrat pentru prevenirea arcurilor electrice (Arc Fault Circuit Interrupter), care protejează atât echipamentul, cât și utilizatorii de pericolele potențiale cauzate de arcurile electrice. De asemenea, include protecții împotriva supratensiunilor de tip DC și AC (Built-in Type II DC&AC SPD), crescând astfel siguranța sistemului în ansamblu. Protecția la coroziune de rating C5 asigură durabilitatea și rezistența în medii agresive.

Performanță Optimizată

Invertorul este proiectat pentru a oferi o performanță optimizată în toate condițiile de funcționare. Intervalul larg de tensiune MPPT permite adaptarea la diverse scenarii de iradiere solară, asigurând o producție constantă și eficientă de energie. Funcția inteligentă de recuperare PID contribuie la menținerea performanței modulelor solare, prevenind degradarea indusă de potențial și maximizând astfel randamentul pe termen lung.

Durabilitate și Rezistență la Medii Agresive

Durabilitatea este un aspect esențial în designul acestui invertor. Protecția la coroziune de rating C5 îl face ideal pentru utilizare în medii agresive, cum ar fi cele marine sau industriale, unde condițiile pot fi dure. Acesta este capabil să reziste la factori de mediu severi, asigurând o funcționare de lungă durată și fără probleme.

Accesibilitate și Monitorizare Simplificată

Ușurința de utilizare și accesibilitatea sunt evidențiate prin instalarea simplă și interfața intuitivă. Platforma de monitorizare cloud iSolar permite utilizatorilor să gestioneze și să monitorizeze performanța sistemului de oriunde, oferind astfel un control și o flexibilitate sporite. Designul compact și eficient din punct de vedere al disipării căldurii face ca invertorul să fie ușor de integrat în diverse configurații, fără a necesita un spațiu extins pentru instalare.

Management Inteligent

Invertorul oferă posibilități avansate de management și monitorizare a energiei. Datele sunt actualizate în timp real la fiecare 10 secunde, permițând o viziune detaliată asupra performanței sistemului. Monitorizarea este posibilă 24/7, atât online, cât și prin intermediul unui afișaj integrat, oferind o accesibilitate și flexibilitate remarcabilă pentru utilizatori. Funcția de scanare și diagnosticare a curbei IV online este un instrument valoros pentru identificarea și soluționarea rapidă a oricăror probleme, asigurând o menținere eficientă și prelungind durata de viață a sistemului.

Ușurință în Utilizare

Unul dintre avantajele majore ale acestui invertor este ușurința de instalare și utilizare. Procesul "plug and play" simplifică instalarea, făcând-o accesibilă chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată. Accesul la platforma de monitorizare cloud iSolar se face printr-un singur clic, facilitând gestionarea și monitorizarea sistemului. În plus, designul compact și optimizarea disipării căldurii contribuie la o funcționare eficientă și la reducerea necesarului de spațiu pentru instalare.

Invertorul "Double-MPPT SG5.0/6.0RS Sisteme 600 Vdc" este o soluție completă și avansată pentru sistemele solare, oferind o combinație ideală de eficiență, siguranță, ușurință în utilizare și management inteligent. Este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție de înaltă performanță și fiabilă pentru producerea energiei solare.

Putere invertor

,

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Soluție Eficientă și Durabilă pentru Energia Solară

Invertoarele string SunGrow reprezintă o componentă esențială în dinamica sistemelor fotovoltaice, transformând energia solară captată de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) în curent alternativ (AC), compatibil cu rețeaua electrică și dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe piața globală a invertoarelor solare, SunGrow oferă soluții inovatoare și de înaltă calitate, proiectate să maximizeze eficiența energetică și să asigure o operare fiabilă pe termen lung.

Eficiența și Performanța

 • Înaltă Eficiență de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență maximă de conversie, asigurând că o proporție cât mai mare din energia solară captată este transformată în energie electrică utilizabilă.
 • Tehnologie Avansată de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) îmbunătățită permite invertoarelor SunGrow să ajusteze în mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ieșire, indiferent de condițiile meteorologice.
 • Performanță Optimă în Diverse Condiții Climatice: Concepute pentru a rezista la condiții climatice extreme, invertoarele SunGrow mențin performanțe de top chiar și în zilele foarte calde sau reci, garantând producția de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construcție Robustă: Carcasa invertoarelor este construită din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la condiții meteorologice adverse, asigurând o durată lungă de viață a echipamentului.
 • Protecții Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supraîncălzirii și altor condiții potențial periculoase, contribuind la o operare sigură și fiabilă.
 • Monitorizare și Control la Distanță: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor să supravegheze și să ajusteze performanța invertoarelor de la distanță, prin intermediul aplicațiilor mobile sau platformelor web, facilitând gestionarea eficientă a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Largă: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gamă largă de panouri fotovoltaice și sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate în proiectarea sistemului solar.
 • Interfață Utilizator Prietenoasă: Interfețele și display-urile intuitive fac configurarea și operarea invertoarelor un proces simplu și accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată.
 • Opțiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare în paralel permite utilizatorilor să scaleze sistemul solar în funcție de creșterea necesarului de energie, fără a compromite performanța sau eficiența.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea producției de energie solară, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, sprijinind eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.
 • Economii Substanțiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow în sistemele fotovoltaice rezidențiale sau comerciale poate duce la economii semnificative în costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimulează utilizarea surselor de energie regenerabilă, reducând dependența de combustibilii fosili și promovând o economie verde și sustenabilă.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asistență Tehnică Profesională: SunGrow oferă suport tehnic de specialitate, asigurând că toate întrebările și problemele clienților sunt adresate rapid și eficient.
  • Garanții Extinse: Invertoarele vin cu garanții extinse, reflectând angajamentul companiei pentru calitate și fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de Întreținere: Serviciile de întreținere periodică și actualizările de software ajută la menținerea performanței optime a invertoarelor și la prelungirea duratei lor de viață.

Invertoarele string SunGrow reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru oricine dorește să exploateze energia solară. Prin combinarea tehnologiei de ultimă oră cu o construcție robustă și suport excepțional pentru clienți, SunGrow asigură că fiecare investiție în energia solară este maximizată atât în termeni de performanță, cât și de sustenabilitate. Indiferent dacă sunt folosite în aplicații rezidențiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate să întâmpine nevoile specifice ale fiecărui utilizator, oferind o soluție energetică curată, eficientă și de lungă durată. Într-o lume în care tranziția către energie regenerabilă devine din ce în ce mai urgentă, invertoarele SunGrow joacă un rol crucial în facilitarea acestei tranziții, contribuind la un viitor mai verde și mai sustenabil pentru toți.

Avantaje invertoare string SunGrow

În lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezintă un pilon al inovației și eficienței, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi în accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic unește expertiza tehnică de excepție a SunGrow cu abilitățile de integrare și implementare ale Rufy Roof, creând soluții de energie solară care sunt nu doar performante, ci și fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficiență Energetică Înaltă: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență de conversie de excepție, permițând proprietarilor de sisteme fotovoltaice să maximizeze producția de energie din instalațiile lor solare. Aceasta este esențială pentru optimizarea spațiului disponibil și pentru creșterea rentabilității investiției în energia solară.
 • Durabilitate și Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite să reziste la condiții meteo extreme și fluctuații de tensiune, asigurând o operare fiabilă și o durată de viață extinsă a sistemului fotovoltaic. Această durabilitate minimizează nevoia de întreținere și înlocuire, aducând economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu funcții avansate, cum ar fi urmărirea punctului de maximă putere (MPPT) pentru fiecare string în parte, invertoarele SunGrow asigură o adaptare perfectă la condițiile variabile de iradiere solară, maximizând astfel cantitatea de energie generată pe parcursul zilei.
 • Soluții Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instalații mici, rezidențiale, până la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow oferă soluții scalabile care se pot extinde cu ușurință pentru a satisface cerințele crescânde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultanță și Proiectare Personalizată: În colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering oferă servicii de consultanță și proiectare personalizată, asigurându-se că fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerințele specifice ale locației și ale clientului.
 • Instalare Profesională și Mentenanță: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de experți calificați pentru instalarea și întreținerea invertoarelor SunGrow, garantând o punere în funcțiune eficientă și o performanță optimă pe termen lung a sistemului solar.
 • Soluții "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achiziția echipamentului la instalare și mentenanță, Rufy Roof Engineering simplifică procesul de tranziție către energia solară, permitând clienților să se bucure de beneficiile energiei verzi fără griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investiție în energia verde; este o declarație a angajamentului față de un viitor sustenabil, eficient și tehnologic avansat. Acest parteneriat redefinește posibilitățile în domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performanță, durabilitate și satisfacție a clientului.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!