Invertor String Multi-MPPT SG5/6/7/8/10/12RT Sisteme 1000 Vdc

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor String Multi-MPPT SG5/6/7/8/10/12RT Sisteme 1000 Vdc

Invertorul String Multi-MPPT SG56781012RT, disponibil ├«n modelele SG5.0RT, SG6.0RT, SG7.0RT, SG8.0RT, SG10RT ╚Öi SG12RT, este o solu╚Ťie avansat─â pentru sisteme solare de p├ón─â la 1000 Vdc, cu puteri variind de la 7.5 kWp la 18 kWp. Acest invertor optimizeaz─â produc╚Ťia de energie solar─â datorit─â tehnologiei sale HIGH YIELD, sus╚Ťinut─â de un startup redus ╚Öi o gam─â larg─â de tensiuni MPPT. Este compatibil cu modulele bifaciale ╚Öi include o func╚Ťie de recuperare PID integrat─â. Ofer─â, de asemenea, gestionare inteligent─â prin monitorizare live permanent─â ╚Öi actualiz─âri de firmware la distan╚Ť─â.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor String Multi-MPPT SG5/6/7/8/10/12RT Sisteme 1000 Vdc

Invertorul String Multi-MPPT SG56781012RT, disponibil ├«n modelele SG5.0RT, SG6.0RT, SG7.0RT, SG8.0RT, SG10RT ╚Öi SG12RT, este o solu╚Ťie avansat─â pentru sisteme solare de p├ón─â la 1000 Vdc, cu puteri variind de la 7.5 kWp la 18 kWp. Acest invertor optimizeaz─â produc╚Ťia de energie solar─â datorit─â tehnologiei sale HIGH YIELD, sus╚Ťinut─â de un startup redus ╚Öi o gam─â larg─â de tensiuni MPPT. Este compatibil cu modulele bifaciale ╚Öi include o func╚Ťie de recuperare PID integrat─â. Ofer─â, de asemenea, gestionare inteligent─â prin monitorizare live permanent─â ╚Öi actualiz─âri de firmware la distan╚Ť─â.

Invertorul String Multi-MPPT SG5/6/7/8/10/12RT Sisteme 1000 Vdc este o solu╚Ťie de top pentru conversia eficient─â a energiei solare ├«n energie electric─â. Cu modele variate, acoperind o gam─â de puteri de la 7.5 kWp p├ón─â la 18 kWp, acest invertor aduce numeroase beneficii pentru proprietarii de instala╚Ťii solare. ├Än cele ce urmeaz─â, vom explora ├«n detaliu caracteristicile ╚Öi avantajele acestui invertor inovator.

Caracteristicile-cheie ale acestui invertor includ:

Randament Ridicat:
 • Randamente Ridicate: Invertorul SG5/6/7/8/10/12RT este proiectat pentru a ob╚Ťine randamente maxime din panourile solare, asigur├ónd c─â energia produs─â este utilizat─â eficient.
 • Tensiune de Pornire Redus─â ╚Öi MPPT Mai Larg: Acest invertor se remarc─â prin capacitatea sa de a ├«ncepe generarea de energie la tensiuni mai mici ╚Öi de a ajusta punctul optim de putere (MPPT) pentru a maximiza produc╚Ťia de energie, chiar ╚Öi ├«n condi╚Ťii de iluminare variabil─â.
 • Compatibilitate cu Module Bifaciale: Invertorul este compatibil cu modulele bifaciale, permi╚Ť├ónd astfel utilizatorilor s─â valorifice eficient energia produs─â de ambele fe╚Ťe ale panourilor solare.
 • Func╚Ťie de Recuperare PID ├Äncorporat─â: Func╚Ťia de recuperare a defectelor PID (degradarea izola╚Ťiei poten╚Ťiale) este integrat─â ├«n acest invertor, men╚Ťin├ónd performan╚Ťa pe termen lung a instala╚Ťiei.
Gestionare inteligenta
 • Scanare Inteligent─â a Curbei IV: Acest invertor dispune de tehnologie avansat─â de scanare a curbei IV, care monitorizeaz─â ╚Öi optimizeaz─â performan╚Ťa sistemului pentru a ob╚Ťine cele mai bune rezultate ├«n func╚Ťie de condi╚Ťiile de mediu ╚Öi de func╚Ťionare.
 • Monitorizare Live 24/7: Utilizatorii pot urm─âri performan╚Ťa instala╚Ťiei lor solare ├«n timp real, cu acces la date precise ╚Öi actualizate, pentru o gestionare eficient─â a produc╚Ťiei de energie.
 • Actualiz─âri de Firmware la Distan╚Ť─â: Invertorul permite actualiz─âri de firmware la distan╚Ť─â, asigur├ónd c─â sistemul beneficiaz─â ├«ntotdeauna de cele mai recente ├«mbun─ât─â╚Ťiri ╚Öi func╚Ťionalit─â╚Ťi.
Siguranta si durabilitate
 • ├Äntrerup─âtor Rapid de Circuite cu Arc Electric: Pentru a preveni riscul de incendii ╚Öi deterior─âri, acest invertor este echipat cu un ├«ntrerup─âtor rapid de circuite cu arc electric, care detecteaz─â ╚Öi ├«ntrerupe rapid eventualele arcuri electrice periculoase.
 • Dispozitiv de Protec╚Ťie DC ╚Öi AC de Tip II ├Äncorporat: Invertorul dispune de protec╚Ťie ├«ncorporat─â de tip II pentru desc─ârc─ârile electrice atmosferice la nivelul curentului continuu (DC) ╚Öi curentului alternativ (AC).
 • Rating Anti-Corozie Ridicat C5: Datorit─â ratingului s─âu de anti-corozie C5, invertorul este protejat ├«mpotriva factorilor de mediu agresivi, precum umiditatea ╚Öi s─ârurile, men╚Ťin├óndu-╚Öi performan╚Ťa pe termen lung.
Design compact
 • Design Compact de 18 kg: Cu un design compact ╚Öi u╚Öor, acest invertor poate fi instalat cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n diferite loca╚Ťii, f─âr─â a necesita spa╚Ťiu suplimentar.
 • Conectori Unici tip Push-In: Invertorul dispune de conectori tip Push-In, care faciliteaz─â conectarea ╚Öi instalarea, economisind timp ╚Öi efort.
 • Configurare Rapid─â ╚Öi U╚Öoar─â prin Aplica╚Ťie: Utilizatorii pot configura ╚Öi monitoriza invertorul lor cu ajutorul unei aplica╚Ťii mobile, simplific├ónd procesul de punere ├«n func╚Ťiune.

├Än concluzie, Invertorul String Multi-MPPT SG5/6/7/8/10/12RT Sisteme 1000 Vdc reprezint─â o alegere excelent─â pentru cei care doresc s─â maximizeze eficien╚Ťa ╚Öi durabilitatea instala╚Ťiilor lor solare, beneficiind de tehnologii avansate de gestionare ╚Öi siguran╚Ť─â. Cu un accent pe randamente ridicate, acest invertor aduce contribu╚Ťii semnificative la produc╚Ťia de energie solar─â sustenabil─â ╚Öi eficient─â.

Putere invertor

, , , , ,

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Solu╚Ťie Eficient─â ╚Öi Durabil─â pentru Energia Solar─â

Invertoarele string SunGrow reprezint─â o component─â esen╚Ťial─â ├«n dinamica sistemelor fotovoltaice, transform├ónd energia solar─â captat─â de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) ├«n curent alternativ (AC), compatibil cu re╚Ťeaua electric─â ╚Öi dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe pia╚Ťa global─â a invertoarelor solare, SunGrow ofer─â solu╚Ťii inovatoare ╚Öi de ├«nalt─â calitate, proiectate s─â maximizeze eficien╚Ťa energetic─â ╚Öi s─â asigure o operare fiabil─â pe termen lung.

Eficien╚Ťa ╚Öi Performan╚Ťa

 • ├Änalt─â Eficien╚Ť─â de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficien╚Ť─â maxim─â de conversie, asigur├ónd c─â o propor╚Ťie c├ót mai mare din energia solar─â captat─â este transformat─â ├«n energie electric─â utilizabil─â.
 • Tehnologie Avansat─â de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) ├«mbun─ât─â╚Ťit─â permite invertoarelor SunGrow s─â ajusteze ├«n mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ie╚Öire, indiferent de condi╚Ťiile meteorologice.
 • Performan╚Ť─â Optim─â ├«n Diverse Condi╚Ťii Climatice: Concepute pentru a rezista la condi╚Ťii climatice extreme, invertoarele SunGrow men╚Ťin performan╚Ťe de top chiar ╚Öi ├«n zilele foarte calde sau reci, garant├ónd produc╚Ťia de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construc╚Ťie Robust─â: Carcasa invertoarelor este construit─â din materiale de ├«nalt─â calitate, rezistente la coroziune ╚Öi la condi╚Ťii meteorologice adverse, asigur├ónd o durat─â lung─â de via╚Ť─â a echipamentului.
 • Protec╚Ťii Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protec╚Ťie ├«mpotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supra├«nc─âlzirii ╚Öi altor condi╚Ťii poten╚Ťial periculoase, contribuind la o operare sigur─â ╚Öi fiabil─â.
 • Monitorizare ╚Öi Control la Distan╚Ť─â: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor s─â supravegheze ╚Öi s─â ajusteze performan╚Ťa invertoarelor de la distan╚Ť─â, prin intermediul aplica╚Ťiilor mobile sau platformelor web, facilit├ónd gestionarea eficient─â a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Larg─â: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gam─â larg─â de panouri fotovoltaice ╚Öi sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate ├«n proiectarea sistemului solar.
 • Interfa╚Ť─â Utilizator Prietenoas─â: Interfe╚Ťele ╚Öi display-urile intuitive fac configurarea ╚Öi operarea invertoarelor un proces simplu ╚Öi accesibil chiar ╚Öi pentru utilizatorii f─âr─â experien╚Ť─â tehnic─â avansat─â.
 • Op╚Ťiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare ├«n paralel permite utilizatorilor s─â scaleze sistemul solar ├«n func╚Ťie de cre╚Öterea necesarului de energie, f─âr─â a compromite performan╚Ťa sau eficien╚Ťa.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea produc╚Ťiei de energie solar─â, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativ─â a emisiilor de gaze cu efect de ser─â, sprijinind eforturile globale de combatere a schimb─ârilor climatice.
 • Economii Substan╚Ťiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow ├«n sistemele fotovoltaice reziden╚Ťiale sau comerciale poate duce la economii semnificative ├«n costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimuleaz─â utilizarea surselor de energie regenerabil─â, reduc├ónd dependen╚Ťa de combustibilii fosili ╚Öi promov├ónd o economie verde ╚Öi sustenabil─â.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asisten╚Ť─â Tehnic─â Profesional─â: SunGrow ofer─â suport tehnic de specialitate, asigur├ónd c─â toate ├«ntreb─ârile ╚Öi problemele clien╚Ťilor sunt adresate rapid ╚Öi eficient.
  • Garan╚Ťii Extinse: Invertoarele vin cu garan╚Ťii extinse, reflect├ónd angajamentul companiei pentru calitate ╚Öi fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de ├Äntre╚Ťinere: Serviciile de ├«ntre╚Ťinere periodic─â ╚Öi actualiz─ârile de software ajut─â la men╚Ťinerea performan╚Ťei optime a invertoarelor ╚Öi la prelungirea duratei lor de via╚Ť─â.

Invertoarele string SunGrow reprezint─â o solu╚Ťie avansat─â ╚Öi fiabil─â pentru oricine dore╚Öte s─â exploateze energia solar─â. Prin combinarea tehnologiei de ultim─â or─â cu o construc╚Ťie robust─â ╚Öi suport excep╚Ťional pentru clien╚Ťi, SunGrow asigur─â c─â fiecare investi╚Ťie ├«n energia solar─â este maximizat─â at├ót ├«n termeni de performan╚Ť─â, c├ót ╚Öi de sustenabilitate. Indiferent dac─â sunt folosite ├«n aplica╚Ťii reziden╚Ťiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate s─â ├«nt├ómpine nevoile specifice ale fiec─ârui utilizator, oferind o solu╚Ťie energetic─â curat─â, eficient─â ╚Öi de lung─â durat─â. ├Äntr-o lume ├«n care tranzi╚Ťia c─âtre energie regenerabil─â devine din ce ├«n ce mai urgent─â, invertoarele SunGrow joac─â un rol crucial ├«n facilitarea acestei tranzi╚Ťii, contribuind la un viitor mai verde ╚Öi mai sustenabil pentru to╚Ťi.

Avantaje invertoare string SunGrow

├Än lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezint─â un pilon al inova╚Ťiei ╚Öi eficien╚Ťei, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi ├«n accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic une╚Öte expertiza tehnic─â de excep╚Ťie a SunGrow cu abilit─â╚Ťile de integrare ╚Öi implementare ale Rufy Roof, cre├ónd solu╚Ťii de energie solar─â care sunt nu doar performante, ci ╚Öi fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficien╚Ť─â Energetic─â ├Änalt─â: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficien╚Ť─â de conversie de excep╚Ťie, permi╚Ť├ónd proprietarilor de sisteme fotovoltaice s─â maximizeze produc╚Ťia de energie din instala╚Ťiile lor solare. Aceasta este esen╚Ťial─â pentru optimizarea spa╚Ťiului disponibil ╚Öi pentru cre╚Öterea rentabilit─â╚Ťii investi╚Ťiei ├«n energia solar─â.
 • Durabilitate ╚Öi Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite s─â reziste la condi╚Ťii meteo extreme ╚Öi fluctua╚Ťii de tensiune, asigur├ónd o operare fiabil─â ╚Öi o durat─â de via╚Ť─â extins─â a sistemului fotovoltaic. Aceast─â durabilitate minimizeaz─â nevoia de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi ├«nlocuire, aduc├ónd economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu func╚Ťii avansate, cum ar fi urm─ârirea punctului de maxim─â putere (MPPT) pentru fiecare string ├«n parte, invertoarele SunGrow asigur─â o adaptare perfect─â la condi╚Ťiile variabile de iradiere solar─â, maximiz├ónd astfel cantitatea de energie generat─â pe parcursul zilei.
 • Solu╚Ťii Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instala╚Ťii mici, reziden╚Ťiale, p├ón─â la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow ofer─â solu╚Ťii scalabile care se pot extinde cu u╚Öurin╚Ť─â pentru a satisface cerin╚Ťele cresc├ónde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultan╚Ť─â ╚Öi Proiectare Personalizat─â: ├Än colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering ofer─â servicii de consultan╚Ť─â ╚Öi proiectare personalizat─â, asigur├óndu-se c─â fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerin╚Ťele specifice ale loca╚Ťiei ╚Öi ale clientului.
 • Instalare Profesional─â ╚Öi Mentenan╚Ť─â: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de exper╚Ťi califica╚Ťi pentru instalarea ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea invertoarelor SunGrow, garant├ónd o punere ├«n func╚Ťiune eficient─â ╚Öi o performan╚Ť─â optim─â pe termen lung a sistemului solar.
 • Solu╚Ťii "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achizi╚Ťia echipamentului la instalare ╚Öi mentenan╚Ť─â, Rufy Roof Engineering simplific─â procesul de tranzi╚Ťie c─âtre energia solar─â, permit├ónd clien╚Ťilor s─â se bucure de beneficiile energiei verzi f─âr─â griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investi╚Ťie ├«n energia verde; este o declara╚Ťie a angajamentului fa╚Ť─â de un viitor sustenabil, eficient ╚Öi tehnologic avansat. Acest parteneriat redefine╚Öte posibilit─â╚Ťile ├«n domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performan╚Ť─â, durabilitate ╚Öi satisfac╚Ťie a clientului.

Dori╚Ťi mai multe informa╚Ťii?

Completa╚Ťi adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de pre╚Ťuri orientative, documente ╚Öi prezent─âri ├«n format pdf. Afla╚Ťi totul despre serviciile noastre ├«ntr-un singur clic!