Invertor String SG33/40/50CX

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor String SG33/40/50CX

Modele: SG33CX SG40CX SG50CX
Putere: Intre 33 kVA si 45 kVA

Invertorul String SG33/40/50CX este disponibil în modelele SG33CX, SG40CX și SG50CX, cu o putere cuprinsă între 33 kVA și 45 kVA. Acesta oferă randament ridicat, cu până la 5 MPPT-uri și o eficiență maximă de 98,7%. Este compatibil cu modulele bifaciale și dispune de funcția de recuperare PID încorporată. De asemenea, oferă funcții avansate de monitorizare și mentenanță inteligentă, inclusiv scanarea curbelor IV online. Cu un design fără siguranțe și compatibilitate cu cablurile AC din aluminiu și cupru, acest invertor asigură o soluție sigură, eficientă și economică pentru sistemele fotovoltaice.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor String SG33/40/50CX

Modele: SG33CX SG40CX SG50CX
Putere: Intre 33 kVA si 45 kVA

Invertorul String SG33/40/50CX este disponibil în modelele SG33CX, SG40CX și SG50CX, cu o putere cuprinsă între 33 kVA și 45 kVA. Acesta oferă randament ridicat, cu până la 5 MPPT-uri și o eficiență maximă de 98,7%. Este compatibil cu modulele bifaciale și dispune de funcția de recuperare PID încorporată. De asemenea, oferă funcții avansate de monitorizare și mentenanță inteligentă, inclusiv scanarea curbelor IV online. Cu un design fără siguranțe și compatibilitate cu cablurile AC din aluminiu și cupru, acest invertor asigură o soluție sigură, eficientă și economică pentru sistemele fotovoltaice.

Invertorul String SG334050CX reprezintă o soluție avansată pentru conversia energiei solare în energie electrică utilizabilă. Disponibil în diverse modele, cum ar fi SG33CX, SG40CX și SG50CX, acest invertor se remarcă prin performanțe superioare și funcționalități inteligente. Cu o gamă de putere cuprinsă între 33 kVA și 45 kVA, acesta este proiectat pentru a satisface cerințele diferite ale proiectelor solare.

Putere invertor

Tip invertor

Invertor String SG334050CX

Caracteristicile-cheie ale acestui invertor includ:

Randament înalt
 • Eficiență înaltă: SG33/40/50CX dispune de până la 5 MPPT-uri, ceea ce permite optimizarea performanței sistemului în diverse condiții de iluminare solară. Eficiența maximă a invertorului ajunge la impresionanta valoare de 98,7%, asigurând astfel o conversie eficientă a energiei solare în electricitate utilizabilă.
 • Compatibilitate cu modulele bifaciale: Acest invertor este perfect compatibil cu modulele bifaciale, permițând utilizatorilor să valorifice la maximum potențialul de generare a energiei solare.
 • Funcție de recuperare PID încorporată: Invertorul SG33/40/50CX integrează o funcție de recuperare PID (Degradarea Izolației Polaritate) pentru a preveni pierderile de putere pe termen lung și a menține performanța optimă a sistemului
Operare și întreținere inteligente (SMART O&M)
 • Inițializare fără atingere și upgrade firmware la distanță: Cu SG33/40/50CX, inițializarea sistemului este ușoară și fără contact fizic. De asemenea, puteți efectua upgrade-uri de firmware la distanță, asigurându-vă că aveți întotdeauna cele mai recente caracteristici și funcționalități.
 • Scanare și diagnosticare online a curbelor IV: Invertorul permite scanarea curbelor IV online, oferind o imagine detaliată a performanței modulelor solare. Acest lucru facilitează diagnosticarea și optimizarea sistemului.
 • Design fără siguranțe și monitorizare inteligentă a curentului string: SG33/40/50CX elimină necesitatea utilizării siguranțelor și oferă monitorizare inteligentă a curentului string, contribuind astfel la simplificarea și eficientizarea instalării și mentenanței sistemului.
Costuri reduse
 • Compatibilitate cu cablurile AC din aluminiu și cupru: Invertorul este conceput pentru a fi compatibil cu cablurile AC din aluminiu și cupru, oferind flexibilitate în selectarea materialelor și reducând costurile de instalare.
 • Conexiune DC 2 în 1: SG33/40/50CX dispune de o opțiune de conexiune DC 2 în 1, ceea ce înseamnă că poate gestiona mai multe surse de energie solară cu o singură conexiune, economisind timp și bani.
 • Comunicare fără cablu cu opțiune Wi-Fi: Pentru a simplifica comunicarea și monitorizarea sistemului, invertorul oferă opțiunea de comunicare fără cablu prin Wi-Fi, eliminând necesitatea cablurilor suplimentare și costurile asociate.
Siguranță dovedită
 • Clasificare IP66 și grad de rezistență la coroziune C5: Invertorul SG33/40/50CX este protejat împotriva penetrării apei și este construit pentru a rezista la coroziune, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în medii dificile sau în apropierea zonelor marine.
 • Dispozitive de protecție Type II SPD pentru DC și AC: Pentru a asigura siguranța sistemului și a rețelei, acest invertor este echipat cu dispozitive de protecție de tip II pentru supratensiuni atât în partea de curent continuu (DC), cât și în partea de curent alternativ (AC).
 • Conformitate cu standardele globale de siguranță și codurile de rețea: SG33/40/50CX este proiectat și testat pentru a satisface cele mai înalte standarde de siguranță și pentru a se conforma codurilor de rețea globale, garantând o funcționare sigură și fiabilă.

Cu invertorul String SG33/40/50CX, veți beneficia de o soluție completă și eficientă pentru proiectele dvs. solare, cu un accent deosebit pe randament, monitorizare inteligentă și siguranță. Cu compatibilitatea sa extinsă și funcțiile avansate, acest invertor aduce valoare adăugată oricărui sistem fotovoltaic.

Putere invertor

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Soluție Eficientă și Durabilă pentru Energia Solară

Invertoarele string SunGrow reprezintă o componentă esențială în dinamica sistemelor fotovoltaice, transformând energia solară captată de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) în curent alternativ (AC), compatibil cu rețeaua electrică și dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe piața globală a invertoarelor solare, SunGrow oferă soluții inovatoare și de înaltă calitate, proiectate să maximizeze eficiența energetică și să asigure o operare fiabilă pe termen lung.

Eficiența și Performanța

 • Înaltă Eficiență de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență maximă de conversie, asigurând că o proporție cât mai mare din energia solară captată este transformată în energie electrică utilizabilă.
 • Tehnologie Avansată de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) îmbunătățită permite invertoarelor SunGrow să ajusteze în mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ieșire, indiferent de condițiile meteorologice.
 • Performanță Optimă în Diverse Condiții Climatice: Concepute pentru a rezista la condiții climatice extreme, invertoarele SunGrow mențin performanțe de top chiar și în zilele foarte calde sau reci, garantând producția de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construcție Robustă: Carcasa invertoarelor este construită din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la condiții meteorologice adverse, asigurând o durată lungă de viață a echipamentului.
 • Protecții Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supraîncălzirii și altor condiții potențial periculoase, contribuind la o operare sigură și fiabilă.
 • Monitorizare și Control la Distanță: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor să supravegheze și să ajusteze performanța invertoarelor de la distanță, prin intermediul aplicațiilor mobile sau platformelor web, facilitând gestionarea eficientă a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Largă: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gamă largă de panouri fotovoltaice și sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate în proiectarea sistemului solar.
 • Interfață Utilizator Prietenoasă: Interfețele și display-urile intuitive fac configurarea și operarea invertoarelor un proces simplu și accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată.
 • Opțiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare în paralel permite utilizatorilor să scaleze sistemul solar în funcție de creșterea necesarului de energie, fără a compromite performanța sau eficiența.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea producției de energie solară, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, sprijinind eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.
 • Economii Substanțiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow în sistemele fotovoltaice rezidențiale sau comerciale poate duce la economii semnificative în costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimulează utilizarea surselor de energie regenerabilă, reducând dependența de combustibilii fosili și promovând o economie verde și sustenabilă.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asistență Tehnică Profesională: SunGrow oferă suport tehnic de specialitate, asigurând că toate întrebările și problemele clienților sunt adresate rapid și eficient.
  • Garanții Extinse: Invertoarele vin cu garanții extinse, reflectând angajamentul companiei pentru calitate și fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de Întreținere: Serviciile de întreținere periodică și actualizările de software ajută la menținerea performanței optime a invertoarelor și la prelungirea duratei lor de viață.

Invertoarele string SunGrow reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru oricine dorește să exploateze energia solară. Prin combinarea tehnologiei de ultimă oră cu o construcție robustă și suport excepțional pentru clienți, SunGrow asigură că fiecare investiție în energia solară este maximizată atât în termeni de performanță, cât și de sustenabilitate. Indiferent dacă sunt folosite în aplicații rezidențiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate să întâmpine nevoile specifice ale fiecărui utilizator, oferind o soluție energetică curată, eficientă și de lungă durată. Într-o lume în care tranziția către energie regenerabilă devine din ce în ce mai urgentă, invertoarele SunGrow joacă un rol crucial în facilitarea acestei tranziții, contribuind la un viitor mai verde și mai sustenabil pentru toți.

Avantaje invertoare string SunGrow

În lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezintă un pilon al inovației și eficienței, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi în accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic unește expertiza tehnică de excepție a SunGrow cu abilitățile de integrare și implementare ale Rufy Roof, creând soluții de energie solară care sunt nu doar performante, ci și fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficiență Energetică Înaltă: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență de conversie de excepție, permițând proprietarilor de sisteme fotovoltaice să maximizeze producția de energie din instalațiile lor solare. Aceasta este esențială pentru optimizarea spațiului disponibil și pentru creșterea rentabilității investiției în energia solară.
 • Durabilitate și Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite să reziste la condiții meteo extreme și fluctuații de tensiune, asigurând o operare fiabilă și o durată de viață extinsă a sistemului fotovoltaic. Această durabilitate minimizează nevoia de întreținere și înlocuire, aducând economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu funcții avansate, cum ar fi urmărirea punctului de maximă putere (MPPT) pentru fiecare string în parte, invertoarele SunGrow asigură o adaptare perfectă la condițiile variabile de iradiere solară, maximizând astfel cantitatea de energie generată pe parcursul zilei.
 • Soluții Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instalații mici, rezidențiale, până la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow oferă soluții scalabile care se pot extinde cu ușurință pentru a satisface cerințele crescânde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultanță și Proiectare Personalizată: În colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering oferă servicii de consultanță și proiectare personalizată, asigurându-se că fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerințele specifice ale locației și ale clientului.
 • Instalare Profesională și Mentenanță: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de experți calificați pentru instalarea și întreținerea invertoarelor SunGrow, garantând o punere în funcțiune eficientă și o performanță optimă pe termen lung a sistemului solar.
 • Soluții "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achiziția echipamentului la instalare și mentenanță, Rufy Roof Engineering simplifică procesul de tranziție către energia solară, permitând clienților să se bucure de beneficiile energiei verzi fără griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investiție în energia verde; este o declarație a angajamentului față de un viitor sustenabil, eficient și tehnologic avansat. Acest parteneriat redefinește posibilitățile în domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performanță, durabilitate și satisfacție a clientului.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!