Structura panouri fotovoltaice la sol 2V-1 2 vertical – 1 stalp

Brand:
Sistem montaj panouri fotovoltaice la sol Alcon-PV
Structura panouri fotovoltaice la sol 2V-1 2 vertical – 1 stalp

Structura montaj panouri fotovoltaice la sol 2V-1 (2 vertical – 1 stalp) este un sistem de suport pentru panourile solare care consta din doua coloane verticale fixe si un stalp central care le leaga. Panourile fotovoltaice sunt fixate la traversele orizontale care leaga cele doua coloane verticale, iar stalpul central le ofera o pozitie suplimentara de sustinere, asigurand o stabilitate mai mare. Aceasta structura este recomandata pentru amplasarea pe terenuri cu panta accentuata, unde alte structuri ar fi mai dificil de instalat.

Va oferim:
  • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
  • Solutii personalizate pentru fiecare client
  • Livrare rapida oriunde in Romania
  • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
  • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Structura panouri fotovoltaice la sol 2V-1 2 vertical – 1 stalp

Structura montaj panouri fotovoltaice la sol 2V-1 (2 vertical – 1 stalp) este un sistem de suport pentru panourile solare care consta din doua coloane verticale fixe si un stalp central care le leaga. Panourile fotovoltaice sunt fixate la traversele orizontale care leaga cele doua coloane verticale, iar stalpul central le ofera o pozitie suplimentara de sustinere, asigurand o stabilitate mai mare. Aceasta structura este recomandata pentru amplasarea pe terenuri cu panta accentuata, unde alte structuri ar fi mai dificil de instalat.

Avantaje sisteme montaj panouri fotovoltaice la sol 2V-1 2 vertical - 1 stalp

Acest model de structura este utilizat in sustinerea panourilor fotovoltaice de mici si medii dimensiuni.

  • compatibil cu aproape orice model de panou fotovoltaic
  • pretul de livrare este unul dintre cele mai mici
  • termen de livrare pe santier in termen foarte scurt de 15 zile
  • montajul este rapid de unde scad costurile cu manopera
  • structura expertizata MLPAT pentru utilizare in Romania
Rezistenta la zapada

rezistenta la zapada de pana la 300 kg/m2

Rezistenta la vant

rezistenta la vant de pana la 70 kPa/m2

Rezistenta la seism

rezistenta la accelerare teren (seism) de pana la 0,34g

Model

structura metalica cu amplasarea panourilor in forma 2 x vertical cu 1 stalp in sectiune

Unghi de inclinare 0-50 grade
Material

Structura fabricata din otel zincat S235-S355 ZN 275

Stalpi de sustinere: 1

Acest sistem de structura se utilizeaza in zone unde solul are consistenta suficienta sa fixeze un stalp model C 125/60/17/3,0 mm care sa reziste la reactiunea de 1200-1500 kg.

Montaj

Posibilitate montaj in 6 zile la puterea instalata de 400 kWp

Instalare

Metoda de fundare este prin ramming sau in pahare de beton.

Observatii:

Nu se recomanda in zone cu teren mlastinos, nisipos sau cu apa freatica foarte ridicata.

Structura panourilor fotovoltaice la sol 2V-1 (2 vertical - 1 stalp) este un sistem de suport pentru panourile solare care consta din doua coloane verticale fixe si un stalp central care le leaga.

Panourile fotovoltaice sunt fixate la traversele orizontale care leaga cele doua coloane verticale, iar stalpul central le ofera o pozitie suplimentara de sustinere, asigurand o stabilitate mai mare. Aceasta structura este recomandata pentru amplasarea pe terenuri cu panta accentuata, unde alte structuri ar fi mai dificil de instalat.

De asemenea, aceasta structura permite o ajustare mai usoara a unghiului de inclinare a panourilor, prin intermediul unor mecanisme speciale de reglare a unghiului de inclinare. Astfel, productia de energie solara poate fi optimizata in functie de anotimp si de latitudinea locatiei.

Aceasta structura este mai putin recomandata pentru amplasarea in zone cu vant puternic, deoarece stalpul central poate afecta performanta structurii in astfel de conditii. In aceste situatii, structurile cu doua coloane verticale fixe, fara stalp central, pot fi mai potrivite.

Important: structura panourilor fotovoltaice este realizata din profile cu rol de pat de cablu

Panele utilizate la structurile fotovoltaice sunt astfel concepute pentru a transporta si cablurile solare 6 mm2 de current continuu.

Structura panourilor fotovoltaice este ingenios conceputa cu profile care indeplinesc si rolul de pat de cablu, asigurand transportul cablurilor solare de current continuu cu sectiunea de 6 mm2. Acest design inteligent reduce semnificativ costurile de instalare electrice, eliminand necesitatea unui pat de cablu metallic suplimentar.

Panele-de-sustinere-panouri-fotovoltaice-cu-rod-de-pat-de-cablu-pentru-cablurile-solare
Montare panouri fotovoltaice pe sol 2V - 1 stalp

Explorați modelul nostru de montare a panourilor fotovoltaice pe sol cu structura 2V-1 stâlp, o soluție inovatoare pentru terenuri cu panta accentuată. Această structură caracterizată prin două coloane verticale și un stâlp central oferă o stabilitate superioră și o distribuție echilibrată a greutății. Stâlpul central nu doar că leagă coloanele, dar adaugă un suport suplimentar, optimizând astfel captarea solară. Ideală pentru condiții dificile de teren, această configurație permite o instalare eficientă și o maximizare a producției energetice. Demonstrăm prin aceasta angajamentul nostru către soluții durabile și adaptabile, asigurând o eficiență energetică ridicată și o durabilitate îndelungată a sistemului fotovoltaic.

Sistem montaj panouri fotovoltaice la sol Alcon-PV
Sistem montaj panouri fotovoltaice la sol Alcon-PV

Sisteme montaj panouri fotovoltaice la sol Alcon PV

Rufy Roof Engineering prezintă Alcon PV, o linie inovatoare de soluții pentru montajul panourilor fotovoltaice la sol, dedicată eficientizării captării energiei solare. Cu o abordare orientată către sustenabilitate și eficiență, Alcon PV se adresează atât proiectelor rezidențiale, cât și celor industriale sau agricole, oferind o gamă variată de structuri adaptabile la diferite necesități și condiții de mediu. Proiectate pentru a maximiza randamentul instalațiilor fotovoltaice, structurile Alcon PV sunt rezultatul unei atente cercetări și dezvoltări, combinând materiale de înaltă calitate, design inovator și flexibilitate în instalare. Aceste sisteme sunt concepute pentru a rezista în condiții meteorologice variate, garantând o durabilitate și stabilitate deosebită. Fiecare structură este proiectată cu grijă pentru a asigura o instalare rapidă și eficientă, reducând costurile de mână de lucru și accelerând returnarea investiției. Rufy Roof Engineering, prin Alcon PV, se angajează să aducă pe piață produse care nu doar îmbunătățesc accesul la energia regenerabilă, ci și promovează un viitor mai verde și mai sustenabil.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V-1 (2 vertical – 1 stalp)

Structura 2V-1 de la Alcon PV este o soluție eficientă pentru instalarea panourilor fotovoltaice la sol, optimizând spațiul disponibil și captarea energiei solare. Proiectată cu două panouri plasate vertical pe un singur stâlp, această structură combină rezistența și eficiența, fiind ideală pentru terenuri cu dimensiuni limitate. Materialele de înaltă calitate asigură durabilitatea și rezistența la condiții meteorologice adverse, în timp ce designul inovator facilitează o instalare rapidă și simplă. Structura 2V-1 este soluția perfectă pentru cei care caută un sistem de montaj economic, dar robust, capabil să ofere performanțe excelente pe termen lung.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V irigatii (2xvertical – 2 stalpi)

Structura 2V pentru irigații reprezintă o inovație în domeniul sistemelor de montaj pentru panourile fotovoltaice la sol, fiind special concepută pentru a îmbina necesitățile de irigație cu producția de energie solară. Având două panouri montate vertical pe doi stâlpi, această structură oferă o stabilitate crescută și este ideală pentru zonele agricole. Designul său unic permite montarea la înălțimea optimă pentru a nu interfera cu echipamentele de irigații, maximizând în același timp suprafața de captare a soarelui. Durabilitatea și eficiența fac din structura 2V pentru irigații alegerea perfectă pentru fermele care doresc să își optimizeze producția agricolă și să genereze energie curată.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V + 1V (2 +1 vertical – 1 stalp)

Această structură inovatoare combină eficient trei panouri fotovoltaice montate vertical pe un singur stâlp, optimizând utilizarea spațiului și eficiența energetică. Designul 2V + 1V este ideal pentru locații cu spațiu limitat, oferind o soluție compactă, dar extrem de eficientă pentru generarea energiei solare. Construcția robustă asigură rezistența în fața condițiilor meteorologice dure, în timp ce instalarea simplificată reduce timpul și costurile. Cu o abordare inovatoare, structura 2V + 1V maximizează producția de energie solară, reprezentând o soluție avansată pentru orice proiect.

Structura panouri fotovoltaice la sol 3V (3 vertical – 2 stalpi)

Structura 3V de la Alcon PV oferă o soluție de montaj superioră pentru panourile fotovoltaice, cu trei panouri montate vertical pe doi stâlpi. Aceasta este proiectată pentru a maximiza eficiența captării energiei solare, fiind ideală pentru instalații de dimensiuni mai mari. Stabilitatea și durabilitatea sunt asigurate de materialele de calitate și de designul atent conceput, care rezistă în condiții meteorologice dificile. Structura 3V este perfectă pentru proiectele care necesită o densitate mare de panouri fotovoltaice, oferind o soluție eficientă și de lungă durată pentru generarea energiei regenerabile.

Structura panouri fotovoltaice la sol 3V Est-Vest (3×3 vertical – 4 stalpi)

Structura 3V Est-Vest extinde conceptul tradițional de montaj al panourilor fotovoltaice, oferind o configurație unică de trei panouri montate vertical pe fiecare latură, susținute de patru stâlpi. Această soluție este proiectată pentru a capta eficient energia solară de-a lungul întregii zile, de la răsărit până la apus. Materialele durabile și construcția robustă asigură o funcționare fiabilă în orice condiții meteorologice, făcând din structura 3V Est-Vest o opțiune excelentă pentru maximizarea producției de energie solară în proiecte diverse, de la rezidențiale la industriale.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4 Orizontal (4 orizontal – 1 stalp)

Structura 4 Orizontal oferă o abordare unică în montajul panourilor fotovoltaice, plasând patru panouri în configurație orizontală pe un singur stâlp. Această soluție optimizează utilizarea spațiului și este ideală pentru zone cu limitări de teren, oferind în același timp o captare eficientă a energiei solare. Robustă și durabilă, structura este concepută pentru a rezista condițiilor meteorologice dificile, asigurând o soluție de montaj fiabilă și eficientă pentru o gamă largă de aplicații fotovoltaice.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4V (4 vertical – 2 stalpi)

Structura 4V reprezintă o soluție avansată pentru instalarea panourilor fotovoltaice, cu patru panouri montate vertical pe doi stâlpi. Aceasta maximizează spațiul disponibil și eficiența energetică, fiind perfectă pentru proiectele care necesită o densitate mare a panourilor. Materialele de înaltă calitate și designul robust asigură durabilitate și rezistență îndelungată, oferind o opțiune deosebit de fiabilă pentru generarea energiei solare în diverse condiții.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4V Est-Vest (4×4 vertical – 2×2 stalpi)

Această structură unică 4V Est-Vest oferă o soluție optimă pentru captarea eficientă a energiei solare pe tot parcursul zilei, cu patru panouri montate vertical pe fiecare latură, susținute de patru stâlpi. Ideală pentru proiecte ample, aceasta maximizează producția de energie solară, asigurând o distribuție uniformă a greutății și o stabilitate excepțională. Materialele durabile și construcția atentă garantează performanță și rezistență pe termen lung, făcând din această structură o alegere excelentă pentru eficientizarea instalațiilor fotovoltaice.

Structura panouri fotovoltaice la sol AGRO-PV (copertina cu 2 stalpi)

Structura AGRO-PV combină utilitatea panourilor fotovoltaice cu necesitățile agriculturii, oferind o soluție duală care permite nu doar generarea de energie curată, dar și protecția culturilor. Cu două stâlpi robusti care susțin o copertină de panouri fotovoltaice, această structură este ideală pentru fermele care doresc să maximizeze utilizarea terenului. Rezistentă la condiții meteorologice variate și proiectată pentru o instalare ușoară, structura AGRO-PV reprezintă un pas înainte în integrarea sustenabilității în practicile agricole.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V (2 vertical)

Structura 2V pentru panourile fotovoltaice la sol este o soluție compactă și eficientă, proiectată pentru a maximiza captarea energiei solare cu o amprentă redusă la sol. Cu două panouri montate vertical, această structură oferă o alternativă versatilă și robustă pentru diverse proiecte fotovoltaice. Realizată din materiale de înaltă calitate, structura 2V este concepută pentru durabilitate și rezistență, asigurând o instalare simplă și rapidă, ideală pentru optimizarea spațiului și a performanței energetice.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!