Invertor string Multi-MPPT SG25-50CX-P2 for 1000 Vdc System

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor string Multi-MPPT SG25-50CX-P2 for 1000 Vdc System

Invertorul string Multi-MPPT SG25-50CX-P2 pentru sisteme de 1000 Vdc este un dispozitiv de ultim─â genera╚Ťie, eficient pentru optimizarea sistemelor fotovoltaice. Compatibil cu module PV de peste 500W+, acest invertor gestioneaz─â un curent de intrare DC de 15A ╚Öi include un mod avansat de optimizare pentru umbrire dinamic─â ╚Öi o func╚Ťie integrat─â de recuperare PID. Este u╚Öor de instalat datorit─â designului s─âu compact ╚Öi a reducerii greut─â╚Ťii cu 34%. Ofer─â siguran╚Ť─â sporit─â cu protec╚Ťie IP66, rezisten╚Ť─â la coroziune C5 ╚Öi suport pentru func╚Ťia AFCI 2.0.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor string Multi-MPPT SG25-50CX-P2 for 1000 Vdc System

Invertorul string Multi-MPPT SG25-50CX-P2 pentru sisteme de 1000 Vdc este un dispozitiv de ultim─â genera╚Ťie, eficient pentru optimizarea sistemelor fotovoltaice. Compatibil cu module PV de peste 500W+, acest invertor gestioneaz─â un curent de intrare DC de 15A ╚Öi include un mod avansat de optimizare pentru umbrire dinamic─â ╚Öi o func╚Ťie integrat─â de recuperare PID. Este u╚Öor de instalat datorit─â designului s─âu compact ╚Öi a reducerii greut─â╚Ťii cu 34%. Ofer─â siguran╚Ť─â sporit─â cu protec╚Ťie IP66, rezisten╚Ť─â la coroziune C5 ╚Öi suport pentru func╚Ťia AFCI 2.0.

Invertorul string Multi-MPPT SG25-50CX-P2 pentru sisteme de 1000 Vdc reprezint─â un pas ├«nainte ├«n tehnologia fotovoltaic─â, oferind o combina╚Ťie impresionant─â de performan╚Ť─â ├«nalt─â, eficien╚Ť─â opera╚Ťional─â ╚Öi siguran╚Ť─â. Acesta este conceput pentru a satisface nevoile complexe ale instala╚Ťiilor fotovoltaice moderne, fie c─â este vorba de proiecte reziden╚Ťiale, comerciale sau industriale.

Putere invertor

, ,

Tip invertor

Invertor string Multi-MPPT for 1000 Vdc System SG25-50CX-P2 21
Performan╚Ť─â ╚Öi Randament ├Änalt:

Cu capacitatea sa de a gestiona un curent de intrare DC de p├ón─â la 15A, SG25-50CX-P2 este optimizat pentru modulele fotovoltaice de ultim─â genera╚Ťie, care dep─â╚Öesc 500W+. Aceast─â caracteristic─â asigur─â c─â invertorul poate extrage maximum de energie din fiecare modul solar, maximiz├ónd astfel produc╚Ťia de energie a ├«ntregului sistem. Modul s─âu unic de optimizare pentru umbrire dinamic─â permite adaptarea eficient─â la condi╚Ťiile variabile de iluminare, asigur├ónd o produc╚Ťie constant─â chiar ╚Öi ├«n condi╚Ťii de umbrire par╚Ťial─â. Func╚Ťia integrat─â de recuperare PID previne pierderile de performan╚Ť─â pe termen lung ale modulului solar, contribuind la men╚Ťinerea unui randament ridicat pe toat─â durata de via╚Ť─â a sistemului.

Opera╚Ťiuni de ├Äntre╚Ťinere ╚Öi Monitorizare Inteligente (SMART O&M):

SG25-50CX-P2 include func╚Ťii avansate de diagnosticare ╚Öi protec╚Ťie a componentelor cheie. Diagnosticul inteligent al curbei IV permite identificarea rapid─â ╚Öi precis─â a problemelor poten╚Ťiale, reduc├ónd astfel timpul ╚Öi costurile de ├«ntre╚Ťinere. Func╚Ťia de ├«nregistrare a defec╚Ťiunilor re╚Ťelei simplific─â procesul de depanare ╚Öi permite efectuarea opera╚Ťiunilor de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi monitorizare la distan╚Ť─â, reduc├ónd nevoia de vizite pe teren.

Investi╚Ťie Ini╚Ťial─â Redus─â:

Unul dintre cele mai atractive aspecte ale SG25-50CX-P2 este u╚Öurin╚Ťa de instalare ╚Öi manipulare. Cu o reducere a greut─â╚Ťii de 34%, acest invertor este mai u╚Öor de transportat ╚Öi instalat, ceea ce reduce costurile de manoper─â ╚Öi timpul de implementare. Sistemul s─âu 'Plug and Play' cu design cu cataram─â face ca instalarea s─â fie rapid─â ╚Öi simpl─â, elimin├ónd necesitatea unor unelte sau proceduri complicate.

Siguran╚Ť─â Dovedit─â:

Siguran╚Ťa este o prioritate major─â pentru SG25-50CX-P2. Protec╚Ťia IP66 ├«l face rezistent la praf ╚Öi ap─â, asigur├ónd func╚Ťionarea optim─â ├«n diverse condi╚Ťii de mediu. Rezisten╚Ťa la coroziune C5 ├«l face ideal pentru utilizare ├«n zone cu condi╚Ťii atmosferice agresive. Protec╚Ťiile DC tip I+II SPD ╚Öi AC tip II SPD protejeaz─â echipamentul ╚Öi re╚Ťeaua ├«mpotriva supratensiunilor, iar suportul pentru func╚Ťia AFCI 2.0 previne riscurile de incendiu datorate arcurilor electrice.

Invertorul string Multi-MPPT SG25-50CX-P2 pentru sisteme de 1000 Vdc este o solu╚Ťie avansat─â ╚Öi fiabil─â pentru orice instala╚Ťie fotovoltaic─â. Combina╚Ťia sa unic─â de eficien╚Ť─â ridicat─â, func╚Ťii inteligente de O&M, u╚Öurin╚Ť─â de instalare ╚Öi siguran╚Ť─â de top ├«l face o alegere excelent─â pentru oricine caut─â s─â optimizeze produc╚Ťia de energie solar─â ╚Öi s─â reduc─â costurile opera╚Ťionale.

Putere invertor

, ,

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Solu╚Ťie Eficient─â ╚Öi Durabil─â pentru Energia Solar─â

Invertoarele string SunGrow reprezint─â o component─â esen╚Ťial─â ├«n dinamica sistemelor fotovoltaice, transform├ónd energia solar─â captat─â de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) ├«n curent alternativ (AC), compatibil cu re╚Ťeaua electric─â ╚Öi dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe pia╚Ťa global─â a invertoarelor solare, SunGrow ofer─â solu╚Ťii inovatoare ╚Öi de ├«nalt─â calitate, proiectate s─â maximizeze eficien╚Ťa energetic─â ╚Öi s─â asigure o operare fiabil─â pe termen lung.

Eficien╚Ťa ╚Öi Performan╚Ťa

 • ├Änalt─â Eficien╚Ť─â de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficien╚Ť─â maxim─â de conversie, asigur├ónd c─â o propor╚Ťie c├ót mai mare din energia solar─â captat─â este transformat─â ├«n energie electric─â utilizabil─â.
 • Tehnologie Avansat─â de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) ├«mbun─ât─â╚Ťit─â permite invertoarelor SunGrow s─â ajusteze ├«n mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ie╚Öire, indiferent de condi╚Ťiile meteorologice.
 • Performan╚Ť─â Optim─â ├«n Diverse Condi╚Ťii Climatice: Concepute pentru a rezista la condi╚Ťii climatice extreme, invertoarele SunGrow men╚Ťin performan╚Ťe de top chiar ╚Öi ├«n zilele foarte calde sau reci, garant├ónd produc╚Ťia de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construc╚Ťie Robust─â: Carcasa invertoarelor este construit─â din materiale de ├«nalt─â calitate, rezistente la coroziune ╚Öi la condi╚Ťii meteorologice adverse, asigur├ónd o durat─â lung─â de via╚Ť─â a echipamentului.
 • Protec╚Ťii Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protec╚Ťie ├«mpotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supra├«nc─âlzirii ╚Öi altor condi╚Ťii poten╚Ťial periculoase, contribuind la o operare sigur─â ╚Öi fiabil─â.
 • Monitorizare ╚Öi Control la Distan╚Ť─â: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor s─â supravegheze ╚Öi s─â ajusteze performan╚Ťa invertoarelor de la distan╚Ť─â, prin intermediul aplica╚Ťiilor mobile sau platformelor web, facilit├ónd gestionarea eficient─â a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Larg─â: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gam─â larg─â de panouri fotovoltaice ╚Öi sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate ├«n proiectarea sistemului solar.
 • Interfa╚Ť─â Utilizator Prietenoas─â: Interfe╚Ťele ╚Öi display-urile intuitive fac configurarea ╚Öi operarea invertoarelor un proces simplu ╚Öi accesibil chiar ╚Öi pentru utilizatorii f─âr─â experien╚Ť─â tehnic─â avansat─â.
 • Op╚Ťiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare ├«n paralel permite utilizatorilor s─â scaleze sistemul solar ├«n func╚Ťie de cre╚Öterea necesarului de energie, f─âr─â a compromite performan╚Ťa sau eficien╚Ťa.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea produc╚Ťiei de energie solar─â, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativ─â a emisiilor de gaze cu efect de ser─â, sprijinind eforturile globale de combatere a schimb─ârilor climatice.
 • Economii Substan╚Ťiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow ├«n sistemele fotovoltaice reziden╚Ťiale sau comerciale poate duce la economii semnificative ├«n costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimuleaz─â utilizarea surselor de energie regenerabil─â, reduc├ónd dependen╚Ťa de combustibilii fosili ╚Öi promov├ónd o economie verde ╚Öi sustenabil─â.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asisten╚Ť─â Tehnic─â Profesional─â: SunGrow ofer─â suport tehnic de specialitate, asigur├ónd c─â toate ├«ntreb─ârile ╚Öi problemele clien╚Ťilor sunt adresate rapid ╚Öi eficient.
  • Garan╚Ťii Extinse: Invertoarele vin cu garan╚Ťii extinse, reflect├ónd angajamentul companiei pentru calitate ╚Öi fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de ├Äntre╚Ťinere: Serviciile de ├«ntre╚Ťinere periodic─â ╚Öi actualiz─ârile de software ajut─â la men╚Ťinerea performan╚Ťei optime a invertoarelor ╚Öi la prelungirea duratei lor de via╚Ť─â.

Invertoarele string SunGrow reprezint─â o solu╚Ťie avansat─â ╚Öi fiabil─â pentru oricine dore╚Öte s─â exploateze energia solar─â. Prin combinarea tehnologiei de ultim─â or─â cu o construc╚Ťie robust─â ╚Öi suport excep╚Ťional pentru clien╚Ťi, SunGrow asigur─â c─â fiecare investi╚Ťie ├«n energia solar─â este maximizat─â at├ót ├«n termeni de performan╚Ť─â, c├ót ╚Öi de sustenabilitate. Indiferent dac─â sunt folosite ├«n aplica╚Ťii reziden╚Ťiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate s─â ├«nt├ómpine nevoile specifice ale fiec─ârui utilizator, oferind o solu╚Ťie energetic─â curat─â, eficient─â ╚Öi de lung─â durat─â. ├Äntr-o lume ├«n care tranzi╚Ťia c─âtre energie regenerabil─â devine din ce ├«n ce mai urgent─â, invertoarele SunGrow joac─â un rol crucial ├«n facilitarea acestei tranzi╚Ťii, contribuind la un viitor mai verde ╚Öi mai sustenabil pentru to╚Ťi.

Avantaje invertoare string SunGrow

├Än lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezint─â un pilon al inova╚Ťiei ╚Öi eficien╚Ťei, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi ├«n accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic une╚Öte expertiza tehnic─â de excep╚Ťie a SunGrow cu abilit─â╚Ťile de integrare ╚Öi implementare ale Rufy Roof, cre├ónd solu╚Ťii de energie solar─â care sunt nu doar performante, ci ╚Öi fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficien╚Ť─â Energetic─â ├Änalt─â: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficien╚Ť─â de conversie de excep╚Ťie, permi╚Ť├ónd proprietarilor de sisteme fotovoltaice s─â maximizeze produc╚Ťia de energie din instala╚Ťiile lor solare. Aceasta este esen╚Ťial─â pentru optimizarea spa╚Ťiului disponibil ╚Öi pentru cre╚Öterea rentabilit─â╚Ťii investi╚Ťiei ├«n energia solar─â.
 • Durabilitate ╚Öi Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite s─â reziste la condi╚Ťii meteo extreme ╚Öi fluctua╚Ťii de tensiune, asigur├ónd o operare fiabil─â ╚Öi o durat─â de via╚Ť─â extins─â a sistemului fotovoltaic. Aceast─â durabilitate minimizeaz─â nevoia de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi ├«nlocuire, aduc├ónd economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu func╚Ťii avansate, cum ar fi urm─ârirea punctului de maxim─â putere (MPPT) pentru fiecare string ├«n parte, invertoarele SunGrow asigur─â o adaptare perfect─â la condi╚Ťiile variabile de iradiere solar─â, maximiz├ónd astfel cantitatea de energie generat─â pe parcursul zilei.
 • Solu╚Ťii Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instala╚Ťii mici, reziden╚Ťiale, p├ón─â la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow ofer─â solu╚Ťii scalabile care se pot extinde cu u╚Öurin╚Ť─â pentru a satisface cerin╚Ťele cresc├ónde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultan╚Ť─â ╚Öi Proiectare Personalizat─â: ├Än colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering ofer─â servicii de consultan╚Ť─â ╚Öi proiectare personalizat─â, asigur├óndu-se c─â fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerin╚Ťele specifice ale loca╚Ťiei ╚Öi ale clientului.
 • Instalare Profesional─â ╚Öi Mentenan╚Ť─â: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de exper╚Ťi califica╚Ťi pentru instalarea ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea invertoarelor SunGrow, garant├ónd o punere ├«n func╚Ťiune eficient─â ╚Öi o performan╚Ť─â optim─â pe termen lung a sistemului solar.
 • Solu╚Ťii "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achizi╚Ťia echipamentului la instalare ╚Öi mentenan╚Ť─â, Rufy Roof Engineering simplific─â procesul de tranzi╚Ťie c─âtre energia solar─â, permit├ónd clien╚Ťilor s─â se bucure de beneficiile energiei verzi f─âr─â griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investi╚Ťie ├«n energia verde; este o declara╚Ťie a angajamentului fa╚Ť─â de un viitor sustenabil, eficient ╚Öi tehnologic avansat. Acest parteneriat redefine╚Öte posibilit─â╚Ťile ├«n domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performan╚Ť─â, durabilitate ╚Öi satisfac╚Ťie a clientului.

Dori╚Ťi mai multe informa╚Ťii?

Completa╚Ťi adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de pre╚Ťuri orientative, documente ╚Öi prezent─âri ├«n format pdf. Afla╚Ťi totul despre serviciile noastre ├«ntr-un singur clic!