Invertor String SG110CX

Brand:
Panouri Fotovoltaice SolvisInvertoare string SunGrow
Invertor String SG110CX

Invertorul String SG110CX este o soluție de vârf pentru conversia energiei solare în electricitate. Cu o putere de 110 kVA la 45 ℃ sau 100 kVA la 50 ℃, acest invertor oferă randament maxim și siguranță dovedită. Cu 9 MPPT-uri și compatibilitate cu modulele bifaciale, acesta este potrivit pentru diverse aplicații solare. Funcții inteligente de monitorizare și diagnosticare online facilitează întreținerea. Designul cu costuri reduse permite conectarea atât a cablurilor de aluminiu, cât și a celor de cupru AC. Cu protecție IP66 și SPD de tip II pentru DC și AC, acest invertor este în conformitate cu standardele globale de siguranță și codurile de rețea.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor String SG110CX

Invertorul String SG110CX este o soluție de vârf pentru conversia energiei solare în electricitate. Cu o putere de 110 kVA la 45 ℃ sau 100 kVA la 50 ℃, acest invertor oferă randament maxim și siguranță dovedită. Cu 9 MPPT-uri și compatibilitate cu modulele bifaciale, acesta este potrivit pentru diverse aplicații solare. Funcții inteligente de monitorizare și diagnosticare online facilitează întreținerea. Designul cu costuri reduse permite conectarea atât a cablurilor de aluminiu, cât și a celor de cupru AC. Cu protecție IP66 și SPD de tip II pentru DC și AC, acest invertor este în conformitate cu standardele globale de siguranță și codurile de rețea.

Invertorul String SG110CX reprezintă o soluție de ultimă generație pentru conversia eficientă a energiei solare în electricitate. Cu o putere impresionantă de 110 kVA la temperaturi de până la 45 ℃ sau 100 kVA la 50 ℃, acest invertor este proiectat pentru a oferi un randament maxim și o siguranță de încredere în orice condiții de mediu. În cele ce urmează, vom explora caracteristicile sale cheie, avantajele și modul în care contribuie la eficiența și durabilitatea sistemelor solare

Putere invertor

Tip invertor

Invertor String SG110CX

Caracteristicile-cheie ale acestui invertor includ:

Randament înalt

Invertorul SG110CX dispune de 9 puncte de maximă putere (MPPT), cu un impresionant randament de până la 98,7%. Această caracteristică permite sistemului să maximizeze colectarea energiei solare în condiții variabile de lumină. Mai mult, invertorul este compatibil cu modulele bifaciale, ceea ce înseamnă că poate profita de reflexia luminii solare de pe suprafața din spate a panourilor solare, crescând astfel eficiența sistemului. De asemenea, dispune de o funcție de recuperare PID integrată pentru a preveni pierderile de putere pe termen lung.

Operare și întreținere inteligente (SMART O&M)

Operațiunile și întreținerea sistemului devin ușoare cu invertorul SG110CX. Procesul de punere în funcțiune se face fără atingere și poate fi realizat cu ușurință. De asemenea, invertorul acceptă actualizări de firmware de la distanță, asigurând întotdeauna cea mai recentă tehnologie și funcționalitate. Diagnosticarea online cu scanare a curbei IV este, de asemenea, disponibilă, permițând detectarea rapidă a problemelor și soluționarea acestora în timp util. Designul fără siguranțe și monitorizarea inteligentă a curentului string facilitează întreținerea și reduce costurile operaționale.

Costuri reduse

Invertorul SG110CX este proiectat pentru a aduce beneficii financiare semnificative. Este compatibil atât cu cablurile de aluminiu, cât și cu cele de cupru pentru conexiunea AC, permițând flexibilitate în alegerea materialelor. Funcția "Q at night" reduce consumul de putere în timpul nopții, economisind energie și bani. Aceste caracteristici îl fac o opțiune rentabilă pentru proiectele solare de dimensiuni variabile.

Siguranță dovedită

Siguranța este o prioritate cu invertorul SG110CX. Acesta dispune de protecție IP66, asigurându-se că este rezistent la condiții meteorologice extreme, inclusiv ploaie și praf. De asemenea, este echipat cu dispozitive de protecție împotriva supratensiunilor de tip II pentru ambele surse, DC și AC. Acest invertor respectă standardele globale de siguranță și codurile de rețea, garantând funcționarea sigură și fiabilă a sistemului solar.

În concluzie, invertorul String SG110CX este o alegere excelentă pentru orice proiect solar, oferind randament maxim, funcționalități inteligente, costuri reduse și siguranță dovedită. Cu această soluție avansată, puteți obține cel mai bun potențial din sistemul dvs. solar și contribui la protejarea mediului înconjurător prin utilizarea energiei solare curate și regenerabile.

Putere invertor

Tip invertor

Panouri fotovoltaice Solvis

Solvis este un producător de module fotovoltaice cu sediul în Croația, cunoscut pentru angajamentul său față de calitate, inovație și sustenabilitate. Înființat în 2009, compania a devenit rapid un actor important pe scena globală a energiei solare.

Caracteristici cheie ale panourilor Solvis:

 1. Calitate superioară: Angajații înalt calificați și bine instruiți ai Solvis lucrează cu tehnologii avansate și materiale de calitate premium pentru a produce module fotovoltaice de înaltă calitate. Fiecare etapă a procesului de fabricație este supusă unui control riguros al calității.
 2. Diversitatea produselor: Solvis oferă atât produse standard, care variază de la module cu 36-72 de celule, cât și module personalizate, adaptate cerințelor specifice ale proiectului, cum ar fi carporturile, fațadele și alte utilizări speciale.
 3. Capacitate de producție: Cu o capacitate de producție anuală de aproximativ 500.000 de module cu 60 de celule, Solvis poate produce în jur de 150 MW de module PV.
 4. Angajament față de standardele internaționale: Solvis operează în conformitate cu standardele ISO 45001, ISO 14001 și ISO 9001, reflectând angajamentul companiei față de siguranța ocupațională, gestionarea mediului și calitate.
 5. Module policristaline: Aceste module populare dispun de celule de culoare albastru închis și oferă performanțe superioare și o durată lungă de viață.
 6. Module monocristaline: Cunoscute pentru densitatea lor energetică ridicată, aceste module dispun de celule de culoare aproape neagră și îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate în ingineria fotovoltaică.
 7. Module glass-glass: Sunt compuse din două panouri de sticlă (față și spate) și sunt destinate instalării pe acoperișuri și fațade.
 8. Module full black: Pentru cei care caută un sistem PV cu aspect estetic deosebit, modulele negre oferă o soluție subtilă și atractivă.

Invertoare String SunGrow: O Soluție Eficientă și Durabilă pentru Energia Solară

Invertoarele string SunGrow reprezintă o componentă esențială în dinamica sistemelor fotovoltaice, transformând energia solară captată de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) în curent alternativ (AC), compatibil cu rețeaua electrică și dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe piața globală a invertoarelor solare, SunGrow oferă soluții inovatoare și de înaltă calitate, proiectate să maximizeze eficiența energetică și să asigure o operare fiabilă pe termen lung.

Eficiența și Performanța

 • Înaltă Eficiență de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență maximă de conversie, asigurând că o proporție cât mai mare din energia solară captată este transformată în energie electrică utilizabilă.
 • Tehnologie Avansată de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) îmbunătățită permite invertoarelor SunGrow să ajusteze în mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ieșire, indiferent de condițiile meteorologice.
 • Performanță Optimă în Diverse Condiții Climatice: Concepute pentru a rezista la condiții climatice extreme, invertoarele SunGrow mențin performanțe de top chiar și în zilele foarte calde sau reci, garantând producția de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construcție Robustă: Carcasa invertoarelor este construită din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la condiții meteorologice adverse, asigurând o durată lungă de viață a echipamentului.
 • Protecții Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supraîncălzirii și altor condiții potențial periculoase, contribuind la o operare sigură și fiabilă.
 • Monitorizare și Control la Distanță: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor să supravegheze și să ajusteze performanța invertoarelor de la distanță, prin intermediul aplicațiilor mobile sau platformelor web, facilitând gestionarea eficientă a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Largă: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gamă largă de panouri fotovoltaice și sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate în proiectarea sistemului solar.
 • Interfață Utilizator Prietenoasă: Interfețele și display-urile intuitive fac configurarea și operarea invertoarelor un proces simplu și accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată.
 • Opțiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare în paralel permite utilizatorilor să scaleze sistemul solar în funcție de creșterea necesarului de energie, fără a compromite performanța sau eficiența.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea producției de energie solară, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, sprijinind eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.
 • Economii Substanțiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow în sistemele fotovoltaice rezidențiale sau comerciale poate duce la economii semnificative în costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimulează utilizarea surselor de energie regenerabilă, reducând dependența de combustibilii fosili și promovând o economie verde și sustenabilă.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asistență Tehnică Profesională: SunGrow oferă suport tehnic de specialitate, asigurând că toate întrebările și problemele clienților sunt adresate rapid și eficient.
  • Garanții Extinse: Invertoarele vin cu garanții extinse, reflectând angajamentul companiei pentru calitate și fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de Întreținere: Serviciile de întreținere periodică și actualizările de software ajută la menținerea performanței optime a invertoarelor și la prelungirea duratei lor de viață.

Invertoarele string SunGrow reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru oricine dorește să exploateze energia solară. Prin combinarea tehnologiei de ultimă oră cu o construcție robustă și suport excepțional pentru clienți, SunGrow asigură că fiecare investiție în energia solară este maximizată atât în termeni de performanță, cât și de sustenabilitate. Indiferent dacă sunt folosite în aplicații rezidențiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate să întâmpine nevoile specifice ale fiecărui utilizator, oferind o soluție energetică curată, eficientă și de lungă durată. Într-o lume în care tranziția către energie regenerabilă devine din ce în ce mai urgentă, invertoarele SunGrow joacă un rol crucial în facilitarea acestei tranziții, contribuind la un viitor mai verde și mai sustenabil pentru toți.

Avantaje invertoare string SunGrow

În lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezintă un pilon al inovației și eficienței, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi în accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic unește expertiza tehnică de excepție a SunGrow cu abilitățile de integrare și implementare ale Rufy Roof, creând soluții de energie solară care sunt nu doar performante, ci și fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficiență Energetică Înaltă: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență de conversie de excepție, permițând proprietarilor de sisteme fotovoltaice să maximizeze producția de energie din instalațiile lor solare. Aceasta este esențială pentru optimizarea spațiului disponibil și pentru creșterea rentabilității investiției în energia solară.
 • Durabilitate și Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite să reziste la condiții meteo extreme și fluctuații de tensiune, asigurând o operare fiabilă și o durată de viață extinsă a sistemului fotovoltaic. Această durabilitate minimizează nevoia de întreținere și înlocuire, aducând economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu funcții avansate, cum ar fi urmărirea punctului de maximă putere (MPPT) pentru fiecare string în parte, invertoarele SunGrow asigură o adaptare perfectă la condițiile variabile de iradiere solară, maximizând astfel cantitatea de energie generată pe parcursul zilei.
 • Soluții Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instalații mici, rezidențiale, până la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow oferă soluții scalabile care se pot extinde cu ușurință pentru a satisface cerințele crescânde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultanță și Proiectare Personalizată: În colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering oferă servicii de consultanță și proiectare personalizată, asigurându-se că fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerințele specifice ale locației și ale clientului.
 • Instalare Profesională și Mentenanță: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de experți calificați pentru instalarea și întreținerea invertoarelor SunGrow, garantând o punere în funcțiune eficientă și o performanță optimă pe termen lung a sistemului solar.
 • Soluții "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achiziția echipamentului la instalare și mentenanță, Rufy Roof Engineering simplifică procesul de tranziție către energia solară, permitând clienților să se bucure de beneficiile energiei verzi fără griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investiție în energia verde; este o declarație a angajamentului față de un viitor sustenabil, eficient și tehnologic avansat. Acest parteneriat redefinește posibilitățile în domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performanță, durabilitate și satisfacție a clientului.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!