Panouri fotovoltaice 670W, Renesola, RS9-650-670M-E1

Brand:
Panouri Fotovoltaice Renesola
Panouri fotovoltaice 670W, Renesola, RS9-650-670M-E1

Panourile fotovoltaice Renesola RS9-650-670M-E1 sunt panouri solare de înaltă performanță, cu o putere nominală de 670W. Aceste panouri solare sunt proiectate pentru a fi durabile și eficiente în producerea de energie electrică din lumina soarelui.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice 670W, Renesola, RS9-650-670M-E1

Panourile fotovoltaice Renesola RS9-650-670M-E1 sunt panouri solare de înaltă performanță, cu o putere nominală de 670W. Aceste panouri solare sunt proiectate pentru a fi durabile și eficiente în producerea de energie electrică din lumina soarelui.

Avantaje panouri fotovoltaice Renesola
 • Tip P/Toleranță de putere pozitivă de 0~+3%
 • Eficiență maximă a modulului 21,57%
 • Tehnologia avansată a modulelor oferă o eficiență superioară - Wafer dopat cu galiu, Tăiere nedistructivă, MBB Half Cut
 • Performanță excelentă de generare a energiei - IAM excelent și răspuns bun la lumină slaba, functioneaza bine la temperatură scăzută, Scădere liniară a puterii de 0,55%.
 • Calitatea înaltă a modulului asigură fiabilitatea pe termen lung - Materiale de calitate, tehnologie avansată, standard de vârf
 • Tehnici de acoperire cu autocurățare ultra-hidrofile
 • Căderi de tensiune reduse și pierderi minime de energie prin îmbunătățirea eficienței electronice
 • Certificări de calitate: TUV, UL, MCS, CE, CEC, INMETRO, FIDE, JET
Tip de montaj
 • Parcuri panouri fotovoltaice/centrale fotovoltaice la sol
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/Terase
Date tehnice

Putere (în wați de vârf)

670 W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristalin/ Half-cell

Numărul de celule solare

132

Dimensiuni

2384x1303x35 mm

Eficiența panoului solar (%)

21,57%

Greutate (kg)

33.5 Kg

Panouri fotovoltaice 670W, Renesola, RS9-650-670M-E1
Sistem complet și certificare de produs IEC
 • IEC 61215(2016),IEC 61730(2016) ISO9001:
 • 2015:Sistem de management al calității ISO14001:
 • 2015:Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018:
 • Sistem de management al sănătății și securității în muncă
Renesola - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 670W, Renesola, RS9-650-670M-E1

Aceste panouri solare sunt ideale pentru proiecte solare la scară mare și pentru a fi instalate pe acoperișuri de clădiri comerciale și industriale. Ele sunt capabile să genereze cantități semnificative de energie electrică și sunt proiectate pentru a fi durabile și fiabile în condiții de utilizare intensive.

Renesola RS9-650-670M-E1 utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a îmbunătăți eficiența și a reduce pierderile de energie, astfel încât să poată produce mai multă energie electrică din lumina soarelui. În general, aceste panouri solare sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o opțiune puternică și durabilă de panou solar pentru proiecte solare la scară mare.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Greutate

Eficienta celula

Tip panou:

Transformarea Energetică prin Panouri Fotovoltaice Renesola

Într-o lume tot mai atentă la impactul activităților umane asupra mediului, tranziția către surse de energie regenerabilă nu este doar o opțiune, ci o necesitate. Panourile fotovoltaice Renesola se poziționează în avangarda acestei schimbări, oferind soluții inovatoare și eficiente pentru captarea și utilizarea energiei solare. Cu o combinație între tehnologie de ultimă generație și angajamentul pentru sustenabilitate, Renesola redefinește modul în care privim energia verde, transformând soarele într-un aliat de nădejde în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Avantajele Panourilor Fotovoltaice Renesola

Panourile fotovoltaiche Renesola aduc o serie de beneficii semnificative utilizatorilor, evidențiindu-se prin:

 • Eficiență Energetică Superioară: Datorită celulelor fotovoltaice avansate, panourile Renesola transformă o proporție mai mare de lumină solară în energie electrică, maximizând astfel producția energetică.
 • Durabilitate și Rezistență: Fabricate pentru a rezista în condiții meteorologice diverse și extreme, panourile Renesola promit o durată de viață lungă și performanță constantă.
 • Compatibilitate Universală: Concepute pentru a se integra ușor în diverse sisteme și configurații, panourile Renesola oferă flexibilitate atât instalatorilor, cât și utilizatorilor finali.
 • Contribuție la Sustenabilitate: Prin utilizarea panourilor Renesola, contribuiți activ la reducerea emisiilor de carbon și promovarea unui mediu mai curat.

De Ce să Alegeți Panourile Fotovoltaice Renesola?

Alegerea panourilor fotovoltaice Renesola pentru proiectele dumneavoastră solare vine cu o serie de avantaje distinctive:

 1. Performanță Optimizată: Beneficiind de tehnologie de vârf, panourile Renesola asigură un randament energetic superior, făcându-le o opțiune economică pe termen lung.
 2. Adaptabilitate la Proiecte Diverse: Fie că planificați un sistem solar rezidențial mic sau un proiect industrial de anvergură, Renesola oferă soluții adaptabile și scalabile.
 3. Instalare Simplificată: Ușurința de instalare a panourilor Renesola reduce timpul și costurile asociate, permițând o implementare rapidă și eficientă a proiectelor solare.
 4. Suport Tehnic Excepțional: Echipa Renesola este dedicată oferirii unui suport tehnic de înaltă calitate, asistând clienții în fiecare etapă a procesului de implementare a sistemului solar.

Sustenabilitate și Inovație cu Renesola

Panourile fotovoltaice Renesola nu sunt doar o sursă de energie curată și regenerabilă; ele reprezintă un pas către un viitor sustenabil, în care energia verde devine coloana vertebrală a sistemelor energetice globale. Alegând Renesola, vă alăturați unei mișcări globale către inovație și responsabilitate ecologică, contribuind la crearea unui mediu mai sănătos pentru generațiile viitoare.

Transformarea Energetică cu Panourile Fotovoltaice ReneSola: Eficiență și Durabilitate

Inovația și sustenabilitatea se întâlnesc în tehnologia avansată a panourilor fotovoltaice ReneSola, marcând un pas important spre soluții energetice regenerabile. Aceste sisteme fotovoltaice nu doar că optimizează conversia energiei solare în electricitate, dar și reprezintă o soluție de durată pentru provocările ecologice actuale. În colaborare cu Rufy Roof Engineering, ReneSola oferă oportunități neegalate pentru eficiența energetică și o amprentă ecologică redusă, punând bazele unui viitor mai verde.

Caracteristicile Panourilor Fotovoltaice ReneSola

 • Eficiență Energetică Superioară: Panourile fotovoltaice ReneSola sunt la avangarda tehnologiei solare, echipate cu celule de ultimă generație care asigură o conversie optimă a energiei solare în electricitate. Această eficiență înaltă permite utilizatorilor să maximizeze producția de energie, chiar și în zone cu spațiu limitat.
 • Durabilitate Încredințată: Testate intensiv pentru a rezista condițiilor meteorologice adverse, panourile ReneSola demonstrează o rezistență și o durabilitate remarcabilă. Investiția în aceste panouri înseamnă siguranță pe termen lung și minimizarea intervențiilor de întreținere.
 • Contribuție la Sustenabilitate: Adoptând panourile fotovoltaice ReneSola, clienții fac un pas important către reducerea amprentei de carbon. Prin generarea de energie curată, fiecare instalare contribuie la eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.
 • Cost-Eficiență: Eficiența energetică superioră și durabilitatea panourilor ReneSola asigură o rentabilitate excelentă a investiției. Utilizatorii beneficiază de economii semnificative la facturile de energie, amortizând costul inițial și maximizând beneficiile financiare pe termen lung.

Rolul Rufy Roof Engineering în Implementarea Soluțiilor Fotovoltaice

 • Expertiză în Instalare: Colaborarea cu Rufy Roof Engineering aduce un avantaj semnificativ în instalarea și optimizarea sistemelor fotovoltaice. Cu o vastă experiență în domeniu, Rufy Roof asigură că fiecare proiect este realizat la cele mai înalte standarde, garantând performanța optimă a sistemului instalat.
 • Soluții Personalizate: Înțelegând că fiecare proiect este unic, Rufy Roof Engineering oferă soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale, Rufy Roof asigură o integrare fără cusur a panourilor fotovoltaice în infrastructura existentă.
 • Suport Complet „la Cheie”: De la proiectare la implementare, Rufy Roof Engineering oferă un pachet complet de servicii „la cheie”, simplificând procesul de tranziție către energia solară. Această abordare integrată asigură clienților o experiență fără griji și maximizarea beneficiilor oferite de tehnologia fotovoltaică.

Panourile fotovoltaice ReneSola, implementate cu expertiza Rufy Roof Engineering, reprezintă o soluție avansată și sustenabilă pentru nevoile energetice contemporane. Această colaborare nu numai că promovează eficiențța și durabilitatea, dar oferă și oportunitatea de a participa activ la tranziția globală către un viitor energetic regenerabil. Prin avantajele tehnologice de top și serviciile profesionale oferite, clienții beneficiază de o soluție completă, care aduce nu doar economii semnificative și eficiență energetică, dar și o contribuție valoroasă la protejarea mediului.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!