Structura panouri fotovoltaice la sol 3V (3 vertical ÔÇô 2 stalpi)

Brand:
Sistem montaj panouri fotovoltaice la sol Alcon-PV
Structura panouri fotovoltaice la sol 3V (3 vertical – 2 stalpi)

Structura panourilor fotovoltaice la sol 3V (3 vertical – 2 stalpi) este un sistem de suport pentru panourile solare care consta din trei coloane verticale fixe si doua stalpi orizontali care leaga cele trei coloane. Aceasta structura ofera o stabilitate mare si poate suporta mai multe panouri fotovoltaice in comparatie cu alte structuri de suport la sol. Prin intermediul acestei structuri, panourile fotovoltaice pot fi utilizate pentru a produce energie electrica pentru orice tip de aplicatie, inclusiv pentru uz casnic sau industrial.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Structura panouri fotovoltaice la sol 3V (3 vertical – 2 stalpi)

Structura panourilor fotovoltaice la sol 3V (3 vertical – 2 stalpi) este un sistem de suport pentru panourile solare care consta din trei coloane verticale fixe si doua stalpi orizontali care leaga cele trei coloane. Aceasta structura ofera o stabilitate mare si poate suporta mai multe panouri fotovoltaice in comparatie cu alte structuri de suport la sol. Prin intermediul acestei structuri, panourile fotovoltaice pot fi utilizate pentru a produce energie electrica pentru orice tip de aplicatie, inclusiv pentru uz casnic sau industrial.

Avantaje Sisteme montaj panouri fotovoltaice la sol 3V (3 vertical ÔÇô 2 stalpi)

Acest model de structura este utilizat in sustinerea panourilor fotovoltaice de mici, medii si mari dimensiuni.

 • compatibil cu orice model de panou fotovoltaic
 • structura impozanta de mari dimensiuni
 • rata de murdarire a panourilor fotovoltiace mai mica decat la 2V sau 1V
 • termen de livrare pe santier in termen foarte scurt de 25 zile
 • montajul este rapid de unde scad costurile cu manopera
 • structura expertizata MLPAT pentru utilizare in Romania
Rezistenta la zapada

rezistenta la zapada de pana la 300 kg/m2

Rezistenta la vant

rezistenta la vant de pana la 70 kPa/m2

Rezistenta la seism

rezistenta la accelerare teren (seism) de pana la 0,34g

Model

Model structura metalica cu amplasarea panourilor in forma 3V, in sectiune 3 panouri montate vertical

Unghi de inclinare 10-25 grade
Material

Structura fabricata din otel zincat S235-S355 ZN 275

Stalpi de sustinere: 1 stalp

Acest sistem de structura se utilizeaza in zone unde solul are consistenta suficienta sa fixeze un stalp model C 100/60/17/3,0 mm care sa reziste la reactiunea de 800 kg.

Montaj

Posibilitate montaj in 15 zile la puterea instalata de 1000 kWp

Instalare

Metoda de fundare este prin ramming sau in cazuri speciale pahare de beton. Pe baza raportului Geotehnic se poate sa calculam adancimea de fundare la stalpi si se poate sa efectuam teste de sol pentru stabilire rezistenta de ancorare stalpi.

Observatii:

Aceasta structura se poate monta pe orice tip de teren.

Structura panourilor fotovoltaice la sol 3V (3 vertical - 2 stalpi) este un sistem de suport pentru panourile solare care consta din trei coloane verticale fixe si doua stalpi orizontali care leaga cele trei coloane. Aceasta structura ofera o stabilitate mare si poate suporta mai multe panouri fotovoltaice in comparatie cu alte structuri de suport la sol. Prin intermediul acestei structuri, panourile fotovoltaice pot fi utilizate pentru a produce energie electrica pentru orice tip de aplicatie, inclusiv pentru uz casnic sau industrial. Structura este construita din materiale durabile si rezistente la coroziune, cum ar fi otelul galvanizat, pentru a asigura o durata lunga de viata si o protectie adecvata impotriva intemperiilor. Aceasta structura poate fi instalata pe terenuri plane sau cu panta usoara, iar unghiul de inclinare al panourilor poate fi ajustat pentru a optimiza productia de energie solara. Aceasta structura este potrivita pentru zone cu vant puternic, deoarece este mai rezistenta la fortele laterale si verticale. De asemenea, poate fi utilizata pentru amplasarea pe suprafete mari, cum ar fi terenurile agricole sau industriale, unde este nevoie de o productie mare de energie solara.

Important: structura panourilor fotovoltaice este realizata din profile cu rol de pat de cablu

Panele utilizate la structurile fotovoltaice sunt astfel concepute pentru a transporta si cablurile solare 6 mm2 de current continuu.

Structura panourilor fotovoltaice este ingenios conceputa cu profile care indeplinesc si rolul de pat de cablu, asigurand transportul cablurilor solare de current continuu cu sectiunea de 6 mm2. Acest design inteligent reduce semnificativ costurile de instalare electrice, eliminand necesitatea unui pat de cablu metallic suplimentar.

Panele-de-sustinere-panouri-fotovoltaice-cu-rod-de-pat-de-cablu-pentru-cablurile-solare
Montare panouri fotovoltaice pe sol 3V (3 vertical ÔÇô 2 stalpi)

Prezent─âm sistemul de montare a panourilor fotovoltaice pe sol 3V (3 vertical ÔÇô 2 st├ólpi), o solu╚Ťie robust─â ╚Öi eficient─â pentru maximizarea produc╚Ťiei de energie solar─â. Aceast─â structur─â se bazeaz─â pe trei coloane verticale legate prin dou─â st├ólpi orizontali, garant├ónd o stabilitate excep╚Ťional─â ╚Öi o capacitate mare de sus╚Ťinere a panourilor fotovoltaice. Datorit─â designului s─âu inteligent, sistemul 3V poate acomoda un num─âr mai mare de panouri ├«n compara╚Ťie cu alte structuri de suport, f─âc├óndu-l ideal pentru o varietate de aplica╚Ťii, de la uz casnic la cel industrial. Aceast─â configura╚Ťie permite o utilizare eficient─â a spa╚Ťiului disponibil ╚Öi ofer─â o solu╚Ťie durabil─â ╚Öi de lung─â durat─â pentru producerea de energie electric─â, adaptabil─â nevoilor diverse ale clien╚Ťilor no╚Ötri.

Sistem montaj panouri fotovoltaice la sol Alcon-PV
Sistem montaj panouri fotovoltaice la sol Alcon-PV

Sisteme montaj panouri fotovoltaice la sol Alcon PV

Rufy Roof Engineering prezint─â Alcon PV, o linie inovatoare de solu╚Ťii pentru montajul panourilor fotovoltaice la sol, dedicat─â eficientiz─ârii capt─ârii energiei solare. Cu o abordare orientat─â c─âtre sustenabilitate ╚Öi eficien╚Ť─â, Alcon PV se adreseaz─â at├ót proiectelor reziden╚Ťiale, c├ót ╚Öi celor industriale sau agricole, oferind o gam─â variat─â de structuri adaptabile la diferite necesit─â╚Ťi ╚Öi condi╚Ťii de mediu. Proiectate pentru a maximiza randamentul instala╚Ťiilor fotovoltaice, structurile Alcon PV sunt rezultatul unei atente cercet─âri ╚Öi dezvolt─âri, combin├ónd materiale de ├«nalt─â calitate, design inovator ╚Öi flexibilitate ├«n instalare. Aceste sisteme sunt concepute pentru a rezista ├«n condi╚Ťii meteorologice variate, garant├ónd o durabilitate ╚Öi stabilitate deosebit─â. Fiecare structur─â este proiectat─â cu grij─â pentru a asigura o instalare rapid─â ╚Öi eficient─â, reduc├ónd costurile de m├ón─â de lucru ╚Öi acceler├ónd returnarea investi╚Ťiei. Rufy Roof Engineering, prin Alcon PV, se angajeaz─â s─â aduc─â pe pia╚Ť─â produse care nu doar ├«mbun─ât─â╚Ťesc accesul la energia regenerabil─â, ci ╚Öi promoveaz─â un viitor mai verde ╚Öi mai sustenabil.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V-1 (2 vertical ÔÇô 1 stalp)

Structura 2V-1 de la Alcon PV este o solu╚Ťie eficient─â pentru instalarea panourilor fotovoltaice la sol, optimiz├ónd spa╚Ťiul disponibil ╚Öi captarea energiei solare. Proiectat─â cu dou─â panouri plasate vertical pe un singur st├ólp, aceast─â structur─â combin─â rezisten╚Ťa ╚Öi eficien╚Ťa, fiind ideal─â pentru terenuri cu dimensiuni limitate. Materialele de ├«nalt─â calitate asigur─â durabilitatea ╚Öi rezisten╚Ťa la condi╚Ťii meteorologice adverse, ├«n timp ce designul inovator faciliteaz─â o instalare rapid─â ╚Öi simpl─â. Structura 2V-1 este solu╚Ťia perfect─â pentru cei care caut─â un sistem de montaj economic, dar robust, capabil s─â ofere performan╚Ťe excelente pe termen lung.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V irigatii (2xvertical ÔÇô 2 stalpi)

Structura 2V pentru iriga╚Ťii reprezint─â o inova╚Ťie ├«n domeniul sistemelor de montaj pentru panourile fotovoltaice la sol, fiind special conceput─â pentru a ├«mbina necesit─â╚Ťile de iriga╚Ťie cu produc╚Ťia de energie solar─â. Av├ónd dou─â panouri montate vertical pe doi st├ólpi, aceast─â structur─â ofer─â o stabilitate crescut─â ╚Öi este ideal─â pentru zonele agricole. Designul s─âu unic permite montarea la ├«n─âl╚Ťimea optim─â pentru a nu interfera cu echipamentele de iriga╚Ťii, maximiz├ónd ├«n acela╚Öi timp suprafa╚Ťa de captare a soarelui. Durabilitatea ╚Öi eficien╚Ťa fac din structura 2V pentru iriga╚Ťii alegerea perfect─â pentru fermele care doresc s─â ├«╚Öi optimizeze produc╚Ťia agricol─â ╚Öi s─â genereze energie curat─â.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V + 1V (2 +1 vertical ÔÇô 1 stalp)

Aceast─â structur─â inovatoare combin─â eficient trei panouri fotovoltaice montate vertical pe un singur st├ólp, optimiz├ónd utilizarea spa╚Ťiului ╚Öi eficien╚Ťa energetic─â. Designul 2V + 1V este ideal pentru loca╚Ťii cu spa╚Ťiu limitat, oferind o solu╚Ťie compact─â, dar extrem de eficient─â pentru generarea energiei solare. Construc╚Ťia robust─â asigur─â rezisten╚Ťa ├«n fa╚Ťa condi╚Ťiilor meteorologice dure, ├«n timp ce instalarea simplificat─â reduce timpul ╚Öi costurile. Cu o abordare inovatoare, structura 2V + 1V maximizeaz─â produc╚Ťia de energie solar─â, reprezent├ónd o solu╚Ťie avansat─â pentru orice proiect.

Structura panouri fotovoltaice la sol 3V (3 vertical ÔÇô 2 stalpi)

Structura 3V de la Alcon PV ofer─â o solu╚Ťie de montaj superior─â pentru panourile fotovoltaice, cu trei panouri montate vertical pe doi st├ólpi. Aceasta este proiectat─â pentru a maximiza eficien╚Ťa capt─ârii energiei solare, fiind ideal─â pentru instala╚Ťii de dimensiuni mai mari. Stabilitatea ╚Öi durabilitatea sunt asigurate de materialele de calitate ╚Öi de designul atent conceput, care rezist─â ├«n condi╚Ťii meteorologice dificile. Structura 3V este perfect─â pentru proiectele care necesit─â o densitate mare de panouri fotovoltaice, oferind o solu╚Ťie eficient─â ╚Öi de lung─â durat─â pentru generarea energiei regenerabile.

Structura panouri fotovoltaice la sol 3V Est-Vest (3├Ś3 vertical ÔÇô 4 stalpi)

Structura 3V Est-Vest extinde conceptul tradi╚Ťional de montaj al panourilor fotovoltaice, oferind o configura╚Ťie unic─â de trei panouri montate vertical pe fiecare latur─â, sus╚Ťinute de patru st├ólpi. Aceast─â solu╚Ťie este proiectat─â pentru a capta eficient energia solar─â de-a lungul ├«ntregii zile, de la r─âs─ârit p├ón─â la apus. Materialele durabile ╚Öi construc╚Ťia robust─â asigur─â o func╚Ťionare fiabil─â ├«n orice condi╚Ťii meteorologice, f─âc├ónd din structura 3V Est-Vest o op╚Ťiune excelent─â pentru maximizarea produc╚Ťiei de energie solar─â ├«n proiecte diverse, de la reziden╚Ťiale la industriale.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4 Orizontal (4 orizontal ÔÇô 1 stalp)

Structura 4 Orizontal ofer─â o abordare unic─â ├«n montajul panourilor fotovoltaice, plas├ónd patru panouri ├«n configura╚Ťie orizontal─â pe un singur st├ólp. Aceast─â solu╚Ťie optimizeaz─â utilizarea spa╚Ťiului ╚Öi este ideal─â pentru zone cu limit─âri de teren, oferind ├«n acela╚Öi timp o captare eficient─â a energiei solare. Robust─â ╚Öi durabil─â, structura este conceput─â pentru a rezista condi╚Ťiilor meteorologice dificile, asigur├ónd o solu╚Ťie de montaj fiabil─â ╚Öi eficient─â pentru o gam─â larg─â de aplica╚Ťii fotovoltaice.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4V (4 vertical ÔÇô 2 stalpi)

Structura 4V reprezint─â o solu╚Ťie avansat─â pentru instalarea panourilor fotovoltaice, cu patru panouri montate vertical pe doi st├ólpi. Aceasta maximizeaz─â spa╚Ťiul disponibil ╚Öi eficien╚Ťa energetic─â, fiind perfect─â pentru proiectele care necesit─â o densitate mare a panourilor. Materialele de ├«nalt─â calitate ╚Öi designul robust asigur─â durabilitate ╚Öi rezisten╚Ť─â ├«ndelungat─â, oferind o op╚Ťiune deosebit de fiabil─â pentru generarea energiei solare ├«n diverse condi╚Ťii.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4V Est-Vest (4├Ś4 vertical ÔÇô 2├Ś2 stalpi)

Aceast─â structur─â unic─â 4V Est-Vest ofer─â o solu╚Ťie optim─â pentru captarea eficient─â a energiei solare pe tot parcursul zilei, cu patru panouri montate vertical pe fiecare latur─â, sus╚Ťinute de patru st├ólpi. Ideal─â pentru proiecte ample, aceasta maximizeaz─â produc╚Ťia de energie solar─â, asigur├ónd o distribu╚Ťie uniform─â a greut─â╚Ťii ╚Öi o stabilitate excep╚Ťional─â. Materialele durabile ╚Öi construc╚Ťia atent─â garanteaz─â performan╚Ť─â ╚Öi rezisten╚Ť─â pe termen lung, f─âc├ónd din aceast─â structur─â o alegere excelent─â pentru eficientizarea instala╚Ťiilor fotovoltaice.

Structura panouri fotovoltaice la sol AGRO-PV (copertina cu 2 stalpi)

Structura AGRO-PV combin─â utilitatea panourilor fotovoltaice cu necesit─â╚Ťile agriculturii, oferind o solu╚Ťie dual─â care permite nu doar generarea de energie curat─â, dar ╚Öi protec╚Ťia culturilor. Cu dou─â st├ólpi robusti care sus╚Ťin o copertin─â de panouri fotovoltaice, aceast─â structur─â este ideal─â pentru fermele care doresc s─â maximizeze utilizarea terenului. Rezistent─â la condi╚Ťii meteorologice variate ╚Öi proiectat─â pentru o instalare u╚Öoar─â, structura AGRO-PV reprezint─â un pas ├«nainte ├«n integrarea sustenabilit─â╚Ťii ├«n practicile agricole.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V (2 vertical)

Structura 2V pentru panourile fotovoltaice la sol este o solu╚Ťie compact─â ╚Öi eficient─â, proiectat─â pentru a maximiza captarea energiei solare cu o amprent─â redus─â la sol. Cu dou─â panouri montate vertical, aceast─â structur─â ofer─â o alternativ─â versatil─â ╚Öi robust─â pentru diverse proiecte fotovoltaice. Realizat─â din materiale de ├«nalt─â calitate, structura 2V este conceput─â pentru durabilitate ╚Öi rezisten╚Ť─â, asigur├ónd o instalare simpl─â ╚Öi rapid─â, ideal─â pentru optimizarea spa╚Ťiului ╚Öi a performan╚Ťei energetice.

Dori╚Ťi mai multe informa╚Ťii?

Completa╚Ťi adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de pre╚Ťuri orientative, documente ╚Öi prezent─âri ├«n format pdf. Afla╚Ťi totul despre serviciile noastre ├«ntr-un singur clic!