Structuri montaj panouri fotovoltaice

În lumea în plină expansiune a energiei solare, RUFY ROOF ENGINEERING SRL se poziționează ca un lider de inovație și calitate. Cu o experiență vastă în proiectarea, producerea și montarea de structuri pentru montajul panourilor fotovoltaice, compania noastră nu doar că răspunde, dar anticipă nevoile pieței în România și Europa. Fiecare structură dezvoltată de echipa noastră este rezultatul unei munci meticuloase și a unui angajament neclintit pentru excelență, durabilitate și eficiență.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4V (4 vertical – 2 stâlpi)

Această structură robustă este proiectată pentru a suporta patru panouri dispuse vertical, susținute de doi stâlpi. Este ideală pentru zone cu spațiu generos și oferă un echilibru perfect între stabilitate și eficiență.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4V Est-Vest (4x4 vertical – 2x2 stâlpi):

Optimizată pentru a capta lumina solară din direcții opuse, această structură permite montarea a 4x4 panouri dispuse vertical pe două seturi de stâlpi. Este perfectă pentru locații unde este esențială maximizarea producției de energie pe parcursul întregii zile.

Structura panouri fotovoltaice la sol AGRO-PV (copertină cu 2 stâlpi):

Această structură inovatoare, concepută ca o copertină sustenabilă, permite integrarea sistemelor fotovoltaice cu agricultura, oferind umbră pentru culturi și animale, în timp ce generează energie curată

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V (2 vertical):

Simplă, dar eficientă, această structură suportă două panouri dispuse vertical, fiind ideală pentru proiectele cu spațiu limitat și pentru locațiile care necesită o instalare rapidă și eficientă.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V-1 (2 vertical – 1 stâlp):

O soluție compactă și eficientă, această structură suportă două panouri dispuse vertical, montate pe un singur stâlp. Este perfectă pentru locațiile cu teren dificil sau pentru proiectele care necesită o amprentă redusă.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V irigații (2xvertical – 2 stâlpi):

Această structură este special concepută pentru ferme și terenuri agricole, permițând integrarea cu sistemele de irigații și optimizând utilizarea spațiului.

Structura panouri fotovoltaice la sol 2V + 1V (2 +1 vertical – 1 stâlp):

O combinație flexibilă de montaj, această structură permite instalarea a trei panouri, dintre care două sunt dispuse vertical, iar al treilea vertical, toate pe un singur stâlp. Este ideală pentru proiectele care necesită un design adaptabil.

Structura panouri fotovoltaice la sol 3V (3 vertical – 2 stâlpi):

Cu o capacitate de a suporta trei panouri dispuse vertical pe doi stâlpi, această structură oferă un echilibru excelent între eficiență energetică și utilizarea eficientă a spațiului.

Structura panouri fotovoltaice la sol 3V Est-Vest (3x3 vertical – 4 stâlpi):

Această structură este concepută pentru a maximiza captarea energiei solare, permitând instalarea a 3x3 panouri dispuse vertical pe patru stâlpi, orientate est-vest pentru o expunere solară extinsă.

Structura panouri fotovoltaice la sol 4 Orizontal (4 orizontal – 1 stâlp):

Ideală pentru proiectele care necesită un profil redus, această structură suportă patru panouri dispuse orizontal, montate pe un singur stâlp. Aceasta maximizează producția de energie fără a necesita un spațiu extins

Pasiunea, experiența și inovația sunt adânc înrădăcinate în cultura RUFY ROOF ENGINEERING SRL. Cu o echipă de specialiști dedicată și o viziune clară asupra viitorului energetic durabil, compania noastră este mai mult decât un furnizor; este un partener de încredere în călătoria spre un viitor mai verde.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!