Set surub piulita si saibe late M10

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Set surub piulita si saibe late M10

Set surub piulita si saibe late M10 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M10 DIN 934 8 ZN, doua saibe M10 DIN 9021 ZN

Setul de șurub, piuliță și șaibe late M10 include șurubul M10 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulița M10 DIN 934 8 ZN și două șaibe M10 DIN 9021 ZN. Ideal pentru fixarea componentelor în structuri fotovoltaice, acest set asigură o fixare solidă și durabilă pentru panouri solare și contravântuiri de stâlpi, garantând o tensiune de strângere eficientă.

Cantitate minima la livrare: 1000 bucati

Livrare gratuita in Bucuresti

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Set surub piulita si saibe late M10

Set surub piulita si saibe late M10 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M10 DIN 934 8 ZN, doua saibe M10 DIN 9021 ZN

Setul de șurub, piuliță și șaibe late M10 include șurubul M10 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulița M10 DIN 934 8 ZN și două șaibe M10 DIN 9021 ZN. Ideal pentru fixarea componentelor în structuri fotovoltaice, acest set asigură o fixare solidă și durabilă pentru panouri solare și contravântuiri de stâlpi, garantând o tensiune de strângere eficientă.

Cantitate minima la livrare: 1000 bucati

Livrare gratuita in Bucuresti

Se utilizeaza la structura fotovoltaica, pentru fixarea panelor pe grinda si la fixarea contravantuirilor de stalpi.

Acest set șurub M10 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piuliță M10 DIN 934 8 ZN și două șaibe M10 DIN 9021 ZN, este conceput pentru a oferi o soluție completă și eficientă pentru montajul în aplicații structurale, în special în domeniul fotovoltaic. Beneficiile și caracteristicile setului includ:

 • Material de înaltă calitate: Fiecare componentă a setului este fabricată din oțel de înaltă rezistență, clasa 8.8, cu un finisaj de zincare (ZN) pentru a preveni coroziunea, asigurând astfel durabilitate și fiabilitate pe termen lung.
 • Dimensiuni optimizate pentru aplicatii fotovoltaice: Șurubul M10 x 30 DIN 933 este proiectat pentru a se potrivi perfect cu structurile fotovoltaice, fiind ideal pentru fixarea panourilor solare pe grinzi și pentru stabilizarea contravântuirilor de stâlpi.
 • Șaibe late pentru o fixare sigură: Șaibele DIN 9021 au un diametru de trei ori mai mare decât cel al șurubului, oferind o suprafață de sprijin mai largă și o distribuție uniformă a presiunii. Aceasta caracteristică este esențială pentru a asigura o fixare fermă și pentru a preveni deformarea subansamblurilor fixate.
 • Capacitate de strângere optimă: Tensiunea de strângere specificată a șurubului, de 30 Nm, permite aplicarea unei forțe de strângere adecvate, fără riscul de deteriorare a componentelor sau de slăbire a fixației în timp.
 • Versatilitate și compatibilitate: Setul este compatibil cu o gamă largă de componente structurale folosite în instalațiile fotovoltaice, inclusiv panouri solare, grinzi și stâlpi, oferind astfel o soluție universală pentru diferite nevoi de montaj.
 • Ușor de utilizat și de instalat: Proiectarea și selecția dimensiunilor componentelor setului au fost optimizate pentru a facilita o instalare rapidă și eficientă, reducând timpul și efortul necesar montării.
 • Rezistență și fiabilitate în condiții de exterior: Finisajul de zincare oferă o protecție excelentă împotriva intemperiilor și coroziunii, făcând setul ideal pentru utilizare în medii exterioare, unde componentele sunt expuse la condiții meteorologice variabile.

Saiba DIN 9021 cu diametru de 3 x diametru surub, pentru o fixare mai ferma.

Surubul si piulita sunt de inalta rezistenta clasa 8.8.

Tensiunea de strangere a surubului Torque 30 Nm.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!