Set surub piulita si saibe M10

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Set surub piulita si saibe M10 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M10 DIN 934 8 ZN, doua saibe M10 DIN 125 ZN

Setul de șurub, piuliță și șaibe M10 este esențial pentru montajul structurilor fotovoltaice, oferind o fixare sigură a panourilor solare pe grinzi și stabilizarea contravântuirilor. Include șurub M10 x 30 DIN 933, piuliță M10 DIN 934 și două șaibe M10 DIN 125, toate de înaltă rezistență 8.8, cu un cuplu de strângere de 30 Nm.

Cantitate minima la livrare: 1000 bucati

Livrare gratuita in Bucuresti

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Set surub piulita si saibe M10 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M10 DIN 934 8 ZN, doua saibe M10 DIN 125 ZN

Setul de șurub, piuliță și șaibe M10 este esențial pentru montajul structurilor fotovoltaice, oferind o fixare sigură a panourilor solare pe grinzi și stabilizarea contravântuirilor. Include șurub M10 x 30 DIN 933, piuliță M10 DIN 934 și două șaibe M10 DIN 125, toate de înaltă rezistență 8.8, cu un cuplu de strângere de 30 Nm.

Cantitate minima la livrare: 1000 bucati

Livrare gratuita in Bucuresti

Set surub M10 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M10 DIN 934 8 ZN, doua saibe M10 DIN 125 ZN

Se utilizeaza la structura fotovoltaica pentru fixarea panelor pe grinda si la fixarea contravantuirilor de stalpi.

Acest set de șurub, piuliță și șaibe M10 este conceput special pentru a asigura o montare eficientă și sigură a structurilor fotovoltaice, precum și pentru alte aplicații care necesită conexiuni fiabile și durabile. Setul este format din componente de înaltă calitate, conform standardelor DIN, ceea ce garantează compatibilitatea și performanța optimă în utilizare.

Componente ale Setului:

 • Șurub: M10 x 30 conform standardului DIN 933, clasa de rezistență 8.8, finisaj ZN (zincat) pentru protecție împotriva coroziunii.
 • Piuliță: M10 conform standardului DIN 934, clasa de rezistență 8, finisaj ZN, asigurând o bună rezistență mecanică și durabilitate.
 • Șaibe: Două bucăți M10 conform standardului DIN 125, finisaj ZN, pentru distribuirea uniformă a presiunii și protecția suprafeței fixate.

Utilizări Specifice:

 • Ideal pentru fixarea panourilor solare pe structurile suport, oferind stabilitate și rezistență împotriva condițiilor meteo variabile.
 • Util în asigurarea contravântuirilor de stâlpi în cadrul structurilor fotovoltaice, garantând integritatea și durabilitatea ansamblului.

Caracteristici Tehnice:

 • Clasa de rezistență 8.8 pentru șurub și piuliță, indicând o capacitate mare de suportare a sarcinilor și o durabilitate sporită.
 • Cuplul de strângere (Torque) recomandat este de 30 Nm, asigurând o fixare eficientă și sigură fără a deteriora componentele.
 • Tratamentul de suprafață ZN (zincat) protejează împotriva ruginirii și coroziunii, prelungind viața utilă a setului în condiții exterioare.

Surubul si piulita sunt de inalta rezistenta clasa 8.8.

Tensiunea de strangere a surubului Torque 30 Nm.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!