Set surub piulita si saibe M12

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Set surub piulita si saibe M12

Setul conține un șurub M12 x 30 DIN 933 8.8 ZN, o piuliță M12 DIN 934 8 ZN și două șaibe M12 DIN 125 ZN, concepute pentru fixarea eficientă a grinzilor pe stâlpii structurii fotovoltaice. Asigură o tensiune de strângere a șurubului de 55 Nm, garantând o rezistență și durabilitate remarcabile în montajul panourilor fotovoltaice.

Set surub piulita si saibe M12 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M12 DIN 934 8 ZN, doua saibe M12 DIN 125 ZN

Cantitate minima la livrare: 1000 bucati

Livrare gratuita in Bucuresti

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Set surub piulita si saibe M12

Setul conține un șurub M12 x 30 DIN 933 8.8 ZN, o piuliță M12 DIN 934 8 ZN și două șaibe M12 DIN 125 ZN, concepute pentru fixarea eficientă a grinzilor pe stâlpii structurii fotovoltaice. Asigură o tensiune de strângere a șurubului de 55 Nm, garantând o rezistență și durabilitate remarcabile în montajul panourilor fotovoltaice.

Set surub piulita si saibe M12 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M12 DIN 934 8 ZN, doua saibe M12 DIN 125 ZN

Cantitate minima la livrare: 1000 bucati

Livrare gratuita in Bucuresti

Set surub M12 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M12 DIN 934 8 ZN, doua saibe M12 DIN 125 ZN

Se utilizeaza la structura fotovoltaica, pentru fixarea grinzilor pe stalpi.

Acest set de șurub, piuliță și șaibe M12 este esențial pentru asamblarea și fixarea structurilor fotovoltaice, oferind o soluție de înaltă rezistență și fiabilitate. Caracteristicile setului includ:

 • Șurub M12 x 30 DIN 933 8.8 ZN: Fabricat din oțel de înaltă calitate, șurubul oferă o rezistență și durabilitate superioare, fiind ideal pentru aplicarea în condiții de solicitare mecanică intensă. Clasa de rezistență 8.8 indică capacitatea șurubului de a suporta tensiuni mari fără a se deforma.
 • Piuliță M12 DIN 934 8 ZN: Compatibilă cu șurubul din set, piulița este, de asemenea, fabricată din oțel de înaltă calitate. Cu o clasă de rezistență de 8, aceasta asigură o fixare sigură și durabilă a componentelor.
 • Două șaibe M12 DIN 125 ZN: Șaibele sunt concepute pentru a distribui presiunea aplicată de șurub și piuliță pe o suprafață mai largă, protejând materialul de sub șaibe și asigurând o fixare egală și stabilă.
 • Utilizare în structuri fotovoltaice: Setul este special conceput pentru fixarea grinzilor pe stâlpi în cadrul structurilor suport pentru panouri fotovoltaice, garantând o instalare sigură și durabilă a panourilor solare.
 • Tensiune de strângere 55 Nm: Tensiunea de strângere recomandată pentru șurubul din set este de 55 Nm, asigurând o fixare optimă fără a compromite integritatea structurală a ansamblului.

Surubul si piulita sunt de inalta rezistenta clasa 8.8.

Tensiunea de strangere a surubului Torque 55 Nm.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!