Surub M8 x 30 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Surub M8 x 30 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Surubul M8 x 30 mm DIN 912 8.8 zincat inbus este ideal pentru montajul clipsurilor de panouri fotovoltaice de 35 mm, oferind o fixare sigură și durabilă. Se strânge cu cheie inbus de 6 mm, asigurând o tensiune de strângere optimă de 15 Nm. Filetat pe întreaga lungime, acest șurub oferă o aplicabilitate versatilă și fiabilitate pe termen lung.

Surub M8 x 30 mm DIN 912 8.8 ZN

Cantitate minima pe comanda 1000 buc.

Livrare gratuita in Bucuresti

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Surub M8 x 30 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Surubul M8 x 30 mm DIN 912 8.8 zincat inbus este ideal pentru montajul clipsurilor de panouri fotovoltaice de 35 mm, oferind o fixare sigură și durabilă. Se strânge cu cheie inbus de 6 mm, asigurând o tensiune de strângere optimă de 15 Nm. Filetat pe întreaga lungime, acest șurub oferă o aplicabilitate versatilă și fiabilitate pe termen lung.

Surub M8 x 30 mm DIN 912 8.8 ZN

Cantitate minima pe comanda 1000 buc.

Livrare gratuita in Bucuresti

Surubul M8 x 30 mm DIN 912 8.8 zincat inbus este o componentă esențială în diverse proiecte de montaj, în special în instalarea panourilor fotovoltaice. Această piesă de feronerie oferă o combinație optimă de rezistență, durabilitate și ușurință în utilizare, fiind proiectată pentru a îndeplini și a depăși standardele industriale specifice. Caracteristicile sale principale sunt evidențiate mai jos:

 • Dimensiuni și Standard: Respectând standardul DIN 912, șurubul are un diametru de 8 mm și o lungime de 30 mm, cu o clasa de rezistență de 8.8. Aceasta indică o rezistență ridicată la tracțiune și o durabilitate superioară.
 • Material Zincat: Suprafața zincată oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii, ceea ce face șurubul ideal pentru utilizare în medii exterioare sau în condiții umede, prelungind astfel durata de viață a montajului.
 • Cap Inbus: Proiectat pentru a fi strâns cu o cheie inbus de 6 mm, șurubul permite o aplicare rapidă și eficientă a forței necesare pentru o fixare sigură. Această caracteristică facilitează montajul și demontajul, economisind timp prețios în proiectele complexe.
 • Tensiune de Strângere Recomandată: Cu o tensiune de strângere recomandată de 15 Nm, șurubul asigură o fixare fermă și stabilă, reducând riscul de slăbire sub vibrații sau sarcini dinamice.
 • Filetare Completă: Având filet pe întreaga lungime, șurubul oferă o versatilitate crescută în aplicații, permițând ajustări ale adâncimii de fixare și oferind o prindere sigură într-o varietate de materiale.
 • Aplicații Specifice: Este ideal pentru fixarea clipsurilor de montaj ale panourilor fotovoltaice cu o grosime de 35 mm, dar versatilitatea sa îl face potrivit și pentru alte aplicații în construcții, mecanică sau proiecte DIY.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Construcția robustă și materialele de calitate înaltă asigură o utilizare de lungă durată, chiar și în condiții dificile, oferind o soluție de încredere pentru proiectele dumneavoastră.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!