Surub M8 x 45 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Surub M8 x 45 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Șurubul M8 x 45 mm, conform standardului DIN 912 cu clasa de rezistență 8.8, este un element de fixare zincat, operat cu cheie hexagonală internă (inbus). Conceput pentru a asigura o tensiune de strângere optimă de 15 Nm, acest șurub este ideal pentru montarea sigură a clipsurilor pentru panourile fotovoltaice, adaptându-se la grosimi de 35-45 mm. Filetarea sa precisă pe o lungime de 28 mm oferă o instalare fiabilă și durabilă.

Cantitate minima pe comanda 1000 buc.

Livrare gratuita in Bucuresti

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Surub M8 x 45 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Șurubul M8 x 45 mm, conform standardului DIN 912 cu clasa de rezistență 8.8, este un element de fixare zincat, operat cu cheie hexagonală internă (inbus). Conceput pentru a asigura o tensiune de strângere optimă de 15 Nm, acest șurub este ideal pentru montarea sigură a clipsurilor pentru panourile fotovoltaice, adaptându-se la grosimi de 35-45 mm. Filetarea sa precisă pe o lungime de 28 mm oferă o instalare fiabilă și durabilă.

Cantitate minima pe comanda 1000 buc.

Livrare gratuita in Bucuresti

Șurubul M8 x 45 mm, realizat conform standardului DIN 912 cu clasa de rezistență 8.8, reprezintă o soluție de fixare de înaltă calitate, destinată unor aplicații variate, inclusiv montajul clipsurilor pentru panouri fotovoltaice. Acesta este caracterizat printr-o serie de particularități și avantaje care îl fac ideal pentru o gamă largă de utilizări:

 • Material și Finisaj: Realizat din oțel de înaltă rezistență, șurubul este zincat, ceea ce îi conferă o protecție excelentă împotriva coroziunii. Acest tratament asigură o durată lungă de viață și menține integritatea fixării chiar și în condiții meteo dificile.
 • Dimensiuni și Compatibilitate: Cu un diametru de 8 mm și o lungime de 45 mm, acest șurub oferă o ajustare perfectă pentru clipsurile de montaj ale panourilor fotovoltaice cu grosimea între 35 și 45 mm. Filetul său precis, pe o lungime de 28 mm, permite o fixare sigură și eficientă.
 • Operare și Tensiune de Strângere: Se operează cu o cheie hexagonală internă (inbus) de dimensiunea 6, oferind o metodă simplă și eficientă de strângere. Tensiunea de strângere recomandată este de 15 Nm, asigurând o instalare robustă fără a deteriora materialul suport.
 • Standardizare și Calitate: Conformitatea cu standardul DIN 912 8.8 indică o calitate superioară și o compatibilitate largă cu diferite norme de siguranță și eficiență la nivel global. Aceasta asigură utilizatorilor că produsul respectă criterii riguroase de performanță și fiabilitate.
 • Aplicații Diverse: Deși este optimizat pentru montajul panourilor fotovoltaice, versatilitatea și rezistența acestui șurub îl fac potrivit și pentru alte aplicații industriale sau de construcții, unde fiabilitatea și rezistența la coroziune sunt esențiale.
 • Ușor de Utilizat: Instalarea este simplificată datorită designului său eficient, permițând utilizatorilor, fie ei profesioniști sau amatori, să realizeze montaje rapide și sigure, fără necesitatea unor unelte speciale complexe.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!