Surub M8 x 40 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Surub M8 x 40 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Surubul M8 x 40 mm DIN 912 8.8, zincat, cu cap inbus este ideal pentru montajul panourilor fotovoltaice de 35-40 mm grosime. Se strânge folosind o cheie inbus de 6 mm, având o tensiune de strângere recomandată de 15 Nm. Designul său robust și filetul pe 28 mm asigură o fixare sigură și durabilă.

Cantitate minima pe comanda 1000 buc.

Livrare gratuita in Bucuresti

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Surub M8 x 40 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Surubul M8 x 40 mm DIN 912 8.8, zincat, cu cap inbus este ideal pentru montajul panourilor fotovoltaice de 35-40 mm grosime. Se strânge folosind o cheie inbus de 6 mm, având o tensiune de strângere recomandată de 15 Nm. Designul său robust și filetul pe 28 mm asigură o fixare sigură și durabilă.

Cantitate minima pe comanda 1000 buc.

Livrare gratuita in Bucuresti

Surubul M8 x 40 mm DIN 912 8.8, zincat, cu cap inbus reprezintă o soluție de fixare de înaltă calitate, destinată utilizării într-o gamă variată de aplicații, inclusiv în instalarea panourilor fotovoltaice. Acesta oferă o combinație de rezistență, durabilitate și ușurință în utilizare, fiind proiectat să îndeplinească cele mai stricte standarde de calitate:

Dimensiuni și Specificații:

 • Diametrul surubului este de 8 mm, cu o lungime totală de 40 mm, conform standardului DIN 912, indicând un surub de înaltă precizie și rezistență.
 • Clasa de rezistență 8.8 sugerează o capacitate excelentă de încărcare și rezistență la tracțiune, fiind ideal pentru aplicații care necesită o fixare puternică.
 • Material și Finisaj: Fabricat din oțel de înaltă calitate, surubul este zincat pentru a oferi o protecție superioară împotriva coroziunii, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în medii exterioare sau umede.
 • Finisajul zincat asigură, de asemenea, o durabilitate crescută și o rezistență îmbunătățită la uzură.
 • Utilizare și Aplicații: Proiectat specific pentru fixarea clipsurilor de montaj ale panourilor fotovoltaice cu grosimea de 35-40 mm, asigurând o instalare sigură și stabilă.
 • Tensiunea de strângere recomandată de 15 Nm permite o fixare eficientă, evitând suprasolicitarea materialului și asigurând o montare corectă.
 • Montare: Capul inbus al surubului permite o strângere precisă și ușoară, folosind o cheie inbus de 6 mm. Aceasta facilitează montarea rapidă și eficientă, reducând timpul de instalare.
 • Filetul pe o lungime de 28 mm maximizează aderența în material, oferind o fixare sigură și de lungă durată.

Recomandări și Sfaturi:

 • Pentru o instalare optimă, este esențial să se respecte tensiunea de strângere recomandată, pentru a asigura atât integritatea structurii cât și durabilitatea fixării.
 • Surubul este compatibil cu o gamă largă de materiale, inclusiv metale și materiale compozite, fiind versatil și adaptabil la diferite nevoi de fixare.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!