Surub M8 x 35 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Surub M8 x 35 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Surubul M8 x 35 mm, conform standardului DIN 912 cu clasa de rezistență 8.8, este zincat și se strânge cu cheie hexagonală (inbus). Proiectat pentru montajul precis al panourilor fotovoltaice, acesta are un filet pe o lungime de 28 mm și necesită o cheie de 6 mm pentru strângere, având o tensiune de strângere recomandată de 15 Nm.

Cantitate minima pe comanda 1000 buc.

Livrare gratuita in Bucuresti

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Surub M8 x 35 mm, DIN 912 8.8, zincat inbus

Surubul M8 x 35 mm, conform standardului DIN 912 cu clasa de rezistență 8.8, este zincat și se strânge cu cheie hexagonală (inbus). Proiectat pentru montajul precis al panourilor fotovoltaice, acesta are un filet pe o lungime de 28 mm și necesită o cheie de 6 mm pentru strângere, având o tensiune de strângere recomandată de 15 Nm.

Cantitate minima pe comanda 1000 buc.

Livrare gratuita in Bucuresti

Surubul M8 x 35 mm, respectând standardul DIN 912 și având o clasă de rezistență de 8.8, este o componentă esențială în domeniul montajului panourilor fotovoltaice, având o serie de caracteristici distinctive:

 • Dimensiuni și Standard: Surubul are un diametru de 8 mm și o lungime totală de 35 mm, conformându-se standardului DIN 912, un reper în industrie pentru calitate și fiabilitate.
 • Material și Protecție: Este realizat din oțel de înaltă rezistență, fiind zincat pentru a oferi o protecție superioară împotriva coroziunii. Această finisare zincată asigură o durată de viață lungă și rezistență împotriva factorilor de mediu.
 • Tipul de Strângere: Proiectat pentru a fi strâns cu o cheie hexagonală (inbus) de 6 mm, ceea ce permite o instalare rapidă și eficientă, asigurând o fixare sigură și precisă.
 • Tensiunea de Strângere Recomandată: Tensiunea de strângere recomandată este de 15 Nm, asigurând o fixare optimă fără a deteriora componenta sau suportul.
 • Lungimea Filetului: Dispune de un filet pe o lungime de 28 mm, optimizat pentru a asigura o prindere fermă în materiale de diverse grosimi, fiind ideal pentru clipsurile de montaj al panourilor fotovoltaice cu grosimea între 35 și 38 mm.
 • Aplicații Versatile: Deși este optimizat pentru montajul panourilor fotovoltaice, versatilitatea sa îl face ideal și pentru alte aplicații industriale unde fiabilitatea și rezistența la coroziune sunt esențiale.
 • Usurința de Utilizare: Designul său, inclusiv capul inbus, facilitează montarea rapidă și eficientă, reducând timpul de instalare și îmbunătățind eficiența pe șantier.
 • Sustenabilitate și Durabilitate: Prin utilizarea unui material rezistent la coroziune, surubul oferă o soluție durabilă și de lungă durată, contribuind la sustenabilitatea proiectelor de montaj.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!