Set surub piulita si saibe late M12

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Set surub piulita si saibe late M12

Set surub piulita si saibe late M12 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M12 DIN 934 8 ZN, doua saibe M12 DIN 9021 ZN

Setul include un șurub M12 x 30 conform DIN 933 clasa 8.8 ZN, o piuliță M12 conform DIN 934 clasa 8 ZN și două șaibe late M12 conform DIN 9021 ZN. Ideal pentru structurile fotovoltaice, acest set asigură fixarea solidă a grinzilor pe stâlpi. Șaiba mare sporește stabilitatea, iar rezistența mare a șurubului și piuliței permite o tensiune de strângere de 55 Nm.

Cantitate minima la livrare: 1000 bucati

Livrare gratuita in Bucuresti

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Set surub piulita si saibe late M12

Set surub piulita si saibe late M12 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M12 DIN 934 8 ZN, doua saibe M12 DIN 9021 ZN

Setul include un șurub M12 x 30 conform DIN 933 clasa 8.8 ZN, o piuliță M12 conform DIN 934 clasa 8 ZN și două șaibe late M12 conform DIN 9021 ZN. Ideal pentru structurile fotovoltaice, acest set asigură fixarea solidă a grinzilor pe stâlpi. Șaiba mare sporește stabilitatea, iar rezistența mare a șurubului și piuliței permite o tensiune de strângere de 55 Nm.

Cantitate minima la livrare: 1000 bucati

Livrare gratuita in Bucuresti

Set surub M12 x 30 DIN 933 8.8 ZN, piulita M12 DIN 934 8 ZN, doua saibe M12 DIN 9021 ZN

Setul de șurub, piuliță și șaibe late M12 este o soluție completă și de înaltă calitate, ideală pentru fixarea elementelor structurale, cum ar fi în montarea panourilor fotovoltaice. Acest set asigură o montare eficientă, sigură și durabilă, fiind conceput pentru a oferi stabilitate și durabilitate maximă. Detaliile setului includ:

 • Un șurub M12 x 30 mm conform DIN 933, clasa de rezistență 8.8 ZN, oferind o rezistență excelentă la tracțiune și o protecție superioară împotriva coroziunii.
 • O piuliță M12 conform DIN 934, clasa de rezistență 8 ZN, potrivită pentru a completa sistemul de fixare și pentru a îmbunătăți rezistența la coroziune.
 • Două șaibe late M12 conform DIN 9021 ZN, cu un diametru semnificativ mai mare decât cel standard, pentru a distribui sarcina pe o suprafață mai largă și a îmbunătăți aderența.
 • Ideal pentru utilizarea în structurile fotovoltaice, asigurând fixarea fermă și sigură a grinzilor pe stâlpi.
 • Șaiba cu un diametru de aproximativ trei ori mai mare decât cel al șurubului oferă o fixare mai stabilă și distribuie uniform presiunea.
 • Clasa de rezistență 8.8 indică o capacitate mare de a suporta sarcini, făcând setul potrivit pentru aplicații care necesită o fixare robustă.
 • Tensiunea de strângere recomandată de 55 Nm asigură o fixare optimă fără a compromite structura.
 • Instalarea setului este simplă și rapidă, permițând o montare eficientă pe șantier.
 • Rezistența la condiții de mediu variabile, inclusiv umiditate și variații de temperatură, face setul ideal pentru proiecte exterioare.

Saiba DIN 9021 cu diametru de 3 x diametru surub, pentru o fixare mai ferma.

Surubul si piulita sunt de inalta rezistenta clasa 8.8.

Tensiunea de strangere a surubului Torque 55 Nm.

Se utilizeaza la structura fotovoltaica, pentru fixarea grinzilor pe stalpi.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!